icon

Má milenku?

23. okt 2021

Dobrý deň, dlho som uvažovala ci sem napisat ale chcela by som vedieť názor iných žien, alebo aj mužov, a vedieť ci mi uz úplne šibe. S mužom sme mávali sex tak 2-3 krát do týždňa, sme spolu 6r, posledný asi mesiac mame sex skoro každý deň, viem, že by som sa asi mala tešiť, že ma o mňa ešte záujem, no môj nejaký šiesty zmysel mi vraví, že sa tým snaží niečo zakryť. Šibe mi ?

Strana
z2
jaass
23. okt 2021

Kamoska toto riešila pred rokom. Zrazu s ňou chcel spat muž každý deň. A nakoniec zistila, že ju podvádzal s oveľa mladsou 🤦‍♀️ Ale nemusí to byt hneď tak…

fleur1111
23. okt 2021

Čo tak sa opýtať jeho?

nina255
23. okt 2021

@fleur1111 ano lebo to takto funguje “zlatko nemas nahodou milenku?” a muz ti bezne odpovie ze ano ma 😂🤦🏻‍♀️

miskakyska
23. okt 2021

Ďaľšia zo série "šibe mi?"..moment..vytiahneme🔮 a hneď sa všetko dozvieme😁👀

fleur1111
23. okt 2021

@nina255 🤦🏽‍♀️ Vidím, že každý to pochopí v rámci svojej mentálnej úrovne. Samozrejme, že sa tak na to nepýta. Myslela som to štýlom, ze co sa deje, keď odrazu ma na nu chuť častejšie, co sa zmenilo. Pretože niečo sa zmeniť muselo, keď predtým to bolo úplne iné.

moonlight1210
23. okt 2021

Tak tento narast chuti na sex moze byt milenkou, najcastejsie vtedy, ked s nou este nespi.
Ale nemusi.
Mozno len nieco zazil a uvedomil si niektore veci (take osobne prezretie, prebudenie).

Ak je to milenka, tak vcelku casto rovnako, ako to prislo, tak frekvencia zrazu pojde dole, az niekedy utne uplne. Lebo milenka uz kyvla a uz si uziva inde, resp. jej nechce (paradoxne) byt neverny s manzelkou.
A vtedy moze dojst aj na to, ze zacne zenu ponizovat jej vykonom v posteli, aj jej vzhladom ako dovod, preco sex uz zrazu nie (teda nie len vyhovorky na pracu a unavu). Lebo v podstate aj naozaj porovnava. A logicky, kedze u milenky su do toho zainteresovane city a je to nove, vzrusujuce, zda sa mu to s nou lepsie.

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
ckocka
23. okt 2021

Aký problém by si riešila ak by s tebou zrazu chcel sex len raz za dva týždne?

zmrzlinka2021
23. okt 2021

@nina255 na druhej strane, ak svojmu manzelovi neveri odpoved "nie", tak je uplne niekde inde problem ako v moznej nevere a to v celkovej dovere.

opuska
23. okt 2021

rozmyslam ako inak by si na to chcela prist, kedze spytat sa ho na to nema vyznam, lebo vieme aka by bola odpoved. tak mozno ma len take obdobie, ze to chce castejsie a nic za tym nie je. zvlastne toto nase zenske uvazovanie, spavaju chlapi s nami malo, podvadzaju nas, spavaju s nami casto tiez nas podvadzaju.

panda21
23. okt 2021

Ja stále hovorím, že paradoxne najlepší vzťah som mala s byvalim, keď mal akurát nejakú milenku 🤦‍♀️ prišla som na to až časom, ale keď som si to spätne prehrala, vždy najlepší sex, kvety, mojkanie a prejavy lásky boli vtedy, keď mi zahybal alebo sa o to aspoň snažil 🙄

ewelyn_14
23. okt 2021

@fleur1111 ja súhlasím..spytajte sa ho

autor
23. okt 2021

@zazvorka87
@ckocka ide o ten môj vnútorný pocit, inak by som to neriesila

ckocka
23. okt 2021

Správne, tak rieš seba a svoj pocit, nie chlapa.

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
thoughtfulweirdo
23. okt 2021

Čo ja viem, ja som tiež už mala obdobie, že som chcela stále, hoci predtým mi stačilo menej 🤷 ale teda myslím, že môj muž za tým nehľadal milencov, ale sa radšej tešil 😄 nielen ženy môžu mať obdobia

zdenkastanka
23. okt 2021

Nezacal brat nejake vyzivove doplnky?

michaela789
23. okt 2021

Prečo by nárast chuti na sex mal signalizovať neveru? Akože... Pocit viny? Seriózne sa pýtam.........

larisa
23. okt 2021

Žena vyciti ,keď má jej muž milenku. Ak sa zmenilo aj jeho správanie k tebe napriklad ti kupi len tak kvety alebo je nervózny alebo neskoré príchody z práce domov bude za tým iná žena.

autor
23. okt 2021

@michaela789 čítala som aj články na internete nejaké a tiež to tam bolo, ako znak nevery prílišná sexuálna aktivita.

asia83
23. okt 2021

@fleur1111 A akej odpovede sa dočkáte? Áno, deje sa, mám milenku? Nie. Dočkáte sa odpovede typu: nič mi nie je, máme toho veľa v práci a podobne. Takže kto je na tom ako s mentalitou? Či s naivitou? 😉

autor
23. okt 2021

@asia83 súhlasím, a moj muž nieje človek co sa vie nejako narovinu rozprávať, z nás dvoch som ja ta zhovorciva, z neho to ide ako z chlpatej deky. Ale asi nadhodim tému večer ze je nejaký aktívny, skusim tak zo srandou, uvidím čo povie.

asia83
23. okt 2021

Určite. Podľa mňa bude zase všeobecná odpoveď typu: mala by si mať radosť. Ale treba začať komunikovať.

asia83
23. okt 2021

Neviem vám napísať internú správu, keďže ste anonym. Dajte na svoj šiesty zmysel. Koniec koncov, neurobil by to prvýkrát. Váš manžel je magnet na ženy, vie to s nimi. Ste veľmi inteligentná a jemná žena, máte však klapky na očiach. Držte sa, veľa síl vám prajem. Najvyšší čas.

veverickav
23. okt 2021

akurat vcera som pozerala serial Sceny z manzelstva, a tam presne jedna vravela, ze ked mala milenca, ovela viac spavala so svojim vlastnym muzom. ze to bolo pre nu zaujimavejsie. cudne, ale asi aj taketo pripady sa deju.

veroniq85
23. okt 2021

Fuuha tak ked uz veci ako kvety, dotykanie, zaujem ci casti sex su znakom nevery tak naozaj neviem. A ja ze su to stastne zeny. Ale tak nechcem zlachcovat vaznost temy

michaela789
23. okt 2021

@veroniq85 ja som tiež zmätená... Málo sexu - podozrivé, veľa sexu - podozrivé...... Tak čo potom? To všetky máme čo podozrievať potom

veroniq85
23. okt 2021

@michaela789 ako moze byt ze to chce "kryt" presne opacnym spravanim ale zase ja si myslim ze to zena rozpozna v zmysle ze je to take "nasilu a neuprimne"

autor
23. okt 2021

@veroniq85 sú to šťastné ženy, ak to muž robi stále, ale ak to nerobí a začne robiť, je to viac než podozrivé

andrejka1974
23. okt 2021

Urcite nie, proste potrebuje to castejsie je to vekpm ked sa stavaju pubertakmi, neboj casom to opat prejde tak sa teraz tes

Strana
z2