icon

Má promiskuita vplyv na veľkosť vagíny?

23. sep 2025

To že radšej anonymne je vzhĺadom k stupidnej otázke asi pochopiteĺné. 😁 Taký článok o Belohorcovej na mňa vybehol a v komentároch sa chlapík vyjadril,že ju musí mať vyťahanú ako poštársku kapsu a mohol by jej to aj bejzbalkou robiť a necítila by to po toĺkých chlapoch.Tak mi napadlo,že či tým chlapom nedochádza, že rozťahaná môže byť aj žena,čo má iba jedného partnera a pravidelný sex, partner je veĺmi vyvinutý a má za sebou viac vag.pôrodov. Či je to od nich len známka závisti,že by si priali viac partneriek v posteli vyskúšať ,ale nikto ich nechce?. Toĺko moja úvaha na utorok.😊

anonym_6d6376
23. sep 2025

Ide len o prirovnanie. Proste ju chcel urazit za viac sexualnych partnerov. To je to iste, ako by si povedala o chlapovi, ze ho ma uz zodrateho od tolkych zien. Ale vsetci predsa vieme, ze pocet partnerov nema vplyv na roztahanost alebo osuchanost nasich intimnych partii.
Co ludi vedie k urazaniu druhych? Netusim, mozno nuda, zavist, nizka inteligencia?

strawberry0797
23. sep 2025

@anonym_autor vagina je sval, cize cim viac sa pouziva, tym je pevnejsia a tym viac sa vie stiahnut. Cize to bude skor naopak.

enmery
23. sep 2025

Zase??????😵‍💫Tak okrem psychológie a finančnej gramotnosti by mala byt povinná aj anatómia a hostológia, aby primitívne tvory pochopili, ako vagína funguje. Ďalší zakomplexovany tupý xoxot a ty o tom založím tému.🤷‍♀️

viestta
23. sep 2025

K tvojej uvahe na utorok len citat mojho stareho, mierne otrleho, mierne netaktneho a mierne perverzneho kolegu: Chamajda nie je mydlo, nevypeni.

januska12323
23. sep 2025

Žena a opýta sa takú blbosť, u idiota chlapa to ešte pochopím.

anonym_67db7a
23. sep 2025

Ani keď ma žena úzku s nepouzivanu vagínu nemusí dnu nič cítiť takže toto je mýtus ze vo vytahanej nemôže nič cítiť. Pôrodom tiež nemusí nastať žiadna zmena. Mam 2 pôrody a úzku vagínu. Je to síce sval a posilňuje sa ale skôr orgazmom než pohybmi dnu von.

anonym_8cda51
23. sep 2025

Presne tak je to ako pises. Sebavedomy normalny chlap tento level ubohosti neriesi.

Stavim mesacny plat ze keby sa pred dotycnym “Stankom” Belohorcova postavila ze podme na vec, umre od stastia.

anonym_a03ce5
23. sep 2025

@anonym_autor Po porode sa to casto zmeni, mozes cvicit s nou a upravi sa to ale uz to nieje take ako predtym. Sval vagina sice je ale kazda mame ten sval rozne silny

morpheuss
23. sep 2025

@anonym_autor NIE!!!! Vôbec to spolu nesúvisí... Ale veľa chlapov tomu verí a ide ma poraziť, keď to od niekoho počujem...

anonym_fcde87
23. sep 2025
@januska12323

Žena a opýta sa takú blbosť, u idiota chlapa to ešte pochopím.

@januska12323 ona chce vediet, ci ma dat kazdemu, alebo len kazdemu druhemu, aby jej to potom jej nastavajuci nevycital. 🤣

kiki68
23. sep 2025

Nie, neplati to, je to iba urazka. Ved vagina da porody a to je aky objem, takeho nema ani Rosenberg 😂

autor
23. sep 2025
@anonym_fcde87

@januska12323 ona chce vediet, ci ma dat kazdemu, alebo len kazdemu druhemu, aby jej to potom jej nastavajuci nevycital. 🤣

@anonym_fcde87 Ja som vydatá,tak na tieto úvahy je neskoro.Minulosť zmeniť neviem,ale pokojne by som 2/3 svojich bývalých milencov oželela. Neĺutujem chvíle s tými, ktorí za to stáli. 🤔

autor
23. sep 2025

Vidìm rodiel pred a po pôrode.Že to,čo bolelo,už nebolí.Pre mňa zmena k lepšiemu.

anonym_8f3277
23. sep 2025

Hajek si už narazil inú

mirokub
Odpoveď bola odstránená
anonym_111d8a
23. sep 2025

Mne len napadlo prirovnanie - nechcem byť dole rozgajdaná, ako keď pleskneš klobásku do chodby 😀

pe_mi
23. sep 2025

podľa mňa blud
sex.partnerov som teda malo nemala a rozgajdana som není
Ani po 2 prirodzených pôrodoch

anonym_0fb473
27. sep 2025
@mirokub
Odpoveď bola zmazaná

@mirokub po velmi dlhých a náročných vaginálnych pôrodoch mi povolili väzy, ktoré držia orgány malej panvy, cize mi prepadáva močový mechúr do posvy. Spraviť sa to da jedine operáciou napriek tomu, ze svaly panvoveho dna mam v super stave. Cize Ano aj taketo trvale zmeny po porode su

alica110
27. sep 2025

Stokrát vyvrátená lož.