icon

Ma to význam pokračovať alebo sa máme rozísť?

20. máj 2021

23 rokov mám, priateľka má 19 rokov. 1,5 rokov sme spolu.

Moja mamina není spokojná s mojou priateľkou. Lebo keď sme u nás doma, nechytí sa roboty, ani nič, nesnaží sa doma pomáhať, nechce sa jej pomáhať. Nekomunikuje s mojimi rodičmi, ani s mojou sestrou. Mamina mi to hovorí, že sa mi hodí k sebe staršie dievča o 2-3 rokov, ktorá ma vie smerovať. Lebo moja mamina to tak vidí, a to je realita, že moja priateľka ma nesmeruje, napr bordel mam v izbe, tak si povie to sú moje veci, nech si to upracem sám. Niekedy sa pohádame, ale udobríme sa. Mamina moja nechce, aby som ju doniesol domov, lebo sa jej nepáči, že ako sa správa moja priateľka k mojim rodičom, a k mojej sestre. Ja mám niečo navariť, lebo jej sa nechce variť. Toto urob, hento urob. Že nech jej dám peniaze na prihlášku na vysokú školu, lebo ona nemala peniaze na účte, potom mi to vrátila. Dal som jej peniaze 30€ na prihlášku, potom mi to vrátila. Lenže nestihla podať prihlášku, lebo ze ja som jej neposlal peniaze. Ja som jej poslal, len o deň neskôr jej prišli na účet a ja som bol na vine. Teraz ide bud tam na vysokú školu kde ukončila maturitu, teda na svoju školu, alebo pôjde 50 km od domu. Ani sama nevie, že čo má robiť, či má ísť na výšku a kde na výšku, alebo nemá ísť vôbec na výšku, vôbec nevie čo chce. A o robote ani nehovorím. Je vyučená a hovorím jej nech to skúsi vo svojom odbore nájsť nejakú prácu, ale ze ju to nebaví.

Čo ma ťaží najviac na srdci, a trápi ma to, to je sex. Nefunguje medzi nami sexuálny život. Ona bola moja prvá, s ktorou som stratil panenstvo. Pri prvom sexe som cítil úžasný pocit, až som sa urobil. Odvtedy nič necítim pri sexe, absolútne nič. Niekedy tak cítim žaluď, kiežby som mal strpnute, vôbec si ho necítim. Môže to byť aj urologický problém, ale aj to môže byť, že už nechcem to mať s ňou. Keď by to bolo urologický problém dajme tomu, že napr zúžená predkožka, čo sa dá s tým spraviť? Viem natiahnuť čiapku úplne aj pri erekcii. Niekedy nedosiahnem erekciu, alebo nemá trpezlivosť mi honit, vzrušovať ma. Taký pocit je pre mňa sex, jak honenie, žiadny proste. Proste neznamená pre mňa sex nič.
Veľmi veľa nad tým rozmýšľam, že aké by to bolo s inou ženou? By som si užíval?

Viem dobre, že keď je veľmi málo sexu, alebo si to neužívam, tak sa tým kazí celý náš vzťah nemá to význam.
Teraz mám sa s ňou rozísť kvôli tomu?
Áno bojím sa s ňou rozísť, lebo potom ostanem sám. Nemám kamarátov, iba ju mám a svoju rodinu.
Niekedy sa stáva, že úplne pre sprostosť mi dá facku. Uráža ma, že som debil, neschopný, mám ísť do p...
Toto je aké komunikovanie? Všetko urobím pre ňu, a pre jej rodinu, čo potrebujú urobím všetko. Keď ma poprosí "svokra" na niečo, tak jej skúsim pomôcť vo všetkom. Okej aj ja som bol taký, že pretiekol mi pohár a kričal som so svojou priateľkou, vybuchol som proste, a ona ma nazvala za agresívneho a za psychopata. Nedal som jej ani raz facku, ani som ju nezbil. Ale sľúbil som si v sebe, že nebudem taky nervózny, nech si hovorí na mňa čo hovorí, nebudem to brať k srdcu, lebo sa to neoplatí.

Môže byť, že vo mne je chyba, že si neužívam sex?
Prečo nič necítim pri sexe?
Ma význam pokračovať tento vzťah?
Ma toto budúcnosť?
Poraďte prosím.

sashabb
20. máj 2021

Mňa by zaujímalo prečo by mala tvoja priatelka u vas upratovať? variť????? a pomáhať v záhrade? to z akého dôvodu? len preto, že k vám príde? a že upratovať tvoju izbu??? to je naozaj real táto diskusia? či vymyslená? lebo mamička sem, mamička tam, nech neni tehnivá a navarí a uprace si sama. ach jaj 🙈

nistika
20. máj 2021

Dobrý deň, napíšte mi prosím správu, ja Vám nemôžem, pretože vystupujete ako anonym. Ďakujem

ella_price
20. máj 2021

Ty máš buď 12, psychický problém, alebo oboje dohromady.

karolinakr
20. máj 2021

Čitala som všetky 3 tvoje diskusie, jediné, čo si pamatám, že ti nefunguje rozkrok...

dskjhfdlkdjhl
20. máj 2021

@karolinakr ale tu bohuzial neplati, ze funguje bud hlava alebo rozkrok, tu nefunguje ani jedno.

karolinakr
20. máj 2021
leuchtturm
20. máj 2021

ked si navyknuty nechat sa obsluhovat, najdi si sluzku, co ti bude upratovat izbu u maminky. Mladej sa necudujem, ze to nechce robit.

mpg
20. máj 2021

Toto celé vyzerá tak, ako prvé pokusy o vzťah, ako si všímam tak sú 23 roční chlapci na podobnom stupni. Aj 19 ročné dievča ešte nemá veľa skúsenosti. Je to ešte len také hľadanie a aj problém so sexom - môže prameniť z toho, že vzťah sa nevyvíja podľa tvojích predstáv. Asi si si to predstavoval, že to bude viac romantické a pekné, príjemné a nebudeš počúvať také nadávky, ale nejaké pekné reči. Keby partnerka spĺňala predstavy, tak aj sex by bol niečo na čo sa budeš tešiť. Možno sa vám podarí zladiť sa, ale treba jej povedať ako by si to chcel ty a pýtať sa jej ako by to chcela ona - aj v upratovaní, aj vo všetkom.

karpina
20. máj 2021

Mal by si poslúchnuť maminu, ona má vždy pravdu, mal by si pekne ostať navždy pri mamine a svojej priatelke tým urobíš službu, lebo také mamine pritrteno, ako si ty, by asi žiadna nechcela.

ella_price
20. máj 2021

@dskjhfdlkdjhl Možno funguje rozkrok pri mamke jak Oidipovi 🍆🍆

andreatytler
20. máj 2021

Sex ti nefunguje, lebo si v duchu este stale maly chlapcek, ktory lubi iba svoju maminku.
Mame sa tvoja frajeka nepaci, lebo ti neuprace TVOJ neporiadok v TVOJEJ izbe alebo ze ta neusmeruje aby si si ten bordel upratal... a ty povazujes toto za normalne???? TOTO NIE JE NORMALNE.
Nastuduj si nieco o chorobnej zavyslosti syna na matke a matke na syna, a snaz sa to zmenit. Lebo kym budes taketo spravanie povazovat za normalne, NIKDY nebudes mat dobry vztah.

A este...maminka chce aby si si nasiel starsiu frajeku... to v preklade znamena JU... ona je ta starsia frajerka, ktoru si mas najst.

sashabb
20. máj 2021

@andreatytler chcela by som vidieť tú strašiu ženu, ktorá by si na krk zavesila takéhoto trula 🙊

viestta
Odpoveď bola odstránená
leuchtturm
20. máj 2021

@sashabb by si sa divila, na co vsetko sa niektore zeny ulakomia

sticker
karolinakr
20. máj 2021

Ja som tolerantna ale ked 3x napišeš navlas to iste a zakončis otazkou- mam sa rozist a potom sa nerozideš, tak neviem vlastme, ze čo ako sa to vlastne vyrieši.

andreatytler
20. máj 2021

@sashabb
no neviem... vzdy ma sokuje ako vela je tu prispevkov od zien co ziju s chorobnym mamickarom.... ale asi si s nim zacali ked boli mladucke a naivne ako je aj tento pripad. Starsia, skusenejsia zena by od tohto utekala kade lahsie.

andreatytler
20. máj 2021

@yvfkfk ... 😀😀
Presne aj mna naplo ked som to videla.

sashka22
20. máj 2021

Prepadla by som sa od hanby, keby mne môj 23 ročný manžel povie, že nemá upratanu izbu 🙈 😀😀😀 akože, Ty si decko úplne, od chlapa máš ďaleko. Dúfam, že môj syn v Tvojom veku už bude samostatný jedinec a nájde si aj samostatnú partnerku. Je jasné, že Tvoja partnerka je ešte nevyzreta, hanblivá, na to príde skúsenosťami. Ale prečo sa mamičkuješ vo svojom veku? Osamostatni sa a dospej. Na všetky Tvoje otázky získaš veľmi rýchlo odpovede.

opium29
20. máj 2021

Dnes su 23 rocni chlapci este velmi zamamickovani... dospievaju v omnoho neskorsom veku.... urcite si dobry clovek ale este trosku dost mamickar... musis sa schopit a mat vlastny nazor. Musis citit Ty co je pre teba spravne. Ak si myslis a citis ze s kockou to nema buducnost tak chodte od seba..nemusi to byt teatralne talianske a dramaticke... vysvetlite si ze to asi nie je okey popripade ostanete kamosi co je malo pravdepodobne ale preco nie ak by aj .. ani z jej strany to nebude nieco na zivot a na smrt kedze ta uraza a nadava , myslim ze ucta tu velmi nema miesto... nuz a zelam ti ja osobne veela stastia a lasky aby si nasiel tu pravu orechovu pre teba🙂)).!! Na kazdeho caka zivotny partner 🥰 a este jedna rada - to co pisala pani vyssie s papierom mala obrovsku pravdu. Zober A4 papier rozdel na 2 polky. Ak si chces urobit suhrn negativnych a pozitivnych vlastnosti tejto frajerky tak je to uplne top. A ked budes hladat novu kocku Daj si do jedneho stlpca nadpis VLASTNOSTI a vypis uplne vsetky povahove (popripade aj vyzorove) vlastnosti buducej partnerky aka by mala byt ale uplne do detailov. Este raz vela stastia drz sa. !!!

leuska15leuska15
20. máj 2021

Mamina povedala, že moju izbu ma upratať priateľka? :D :D :D prepanajana.... To si ako neviem ani predstaviť, že by som prišla za frajerom a začala mu z ničoho nič upratovať. Tvoja mamina nie je celkom ok, ak má takéto názory, žena nie je slúžka ktorá má upratovať automaticky po chlapovi bordel. Mam dosť

terina25
20. máj 2021

Pises o priatelke ze je decko. A ty nie si? Stale len ,,moja mama povedala to, moja mama povedala hento,, si sam este nevyzrete decko

ninusa221
20. máj 2021

Za to ako sa chováš by som ta aj ja poslala do P. A dala ti cez papuľu.. prosim uvedom sa...

lintu
21. máj 2021

19 a 23rokov nie je zas taký priepastný vekový rozdiel, aby ste si nerozumeli. Vy sa k sebe proste len nehodíte. Ako ľudia. Ani jeden z vás nie je zatiaľ pripravený na normálny vzťah. Ty chceš jedno, priateľka chce zase iné. Za toho 1,5roka ste sa nenaučili spolu riešiť problémy. Nie je medzi vami úcta, rešpekt, pochopenie.... Pokým nepracujete na vzťahu obaja, nemá to žiadny zmysel.
Nenormálne sa staviaš do submisívnej polohy. Nepáči sa ti, čo partnerka s tebou robí, no súčasne si to od nej necháš. Pamätaj, že s takouto povahou budeš atraktívny len pre pár žien a aj tie s tebou budú rovnako zametať. Vlastne ty na takú usmerňovačku aj čakáš, tak nič. Usmerňovať totiž znamená nie robiť niečo za niekoho, ale toho druhého priamo riadiť....
Ak nemáš kamarátov, veľmi by ti prospelo naučiť sa fungovať aspoň sám. Mať nejaký názor, vedieť rozpoznať, čo je pre teba dobré a zlé, vedieť sa o seba postarať, neťahať do všetkého rodičov....

makova333
21. máj 2021

@sashabb
@viestta baby, by ste sa cudovali. Mna normalne minule zacal balit 19 rocny chalan (ja mam 46🙈🙈🙈), matka sedela vedla neho a nic. Nedoslo jej. A mlady isiel ako píla 😀 Normalne som sa rychlo zdekovala 😀

viestta
Odpoveď bola odstránená
ella_price
21. máj 2021

@viestta A čo my vieme. Možno s maminku aj spáva 😂

alvaluka
21. máj 2021

@anonym, mamina ma teraz super sancu prihlasit ta do relacie a najst ti zenu, tusim sa to vola mama ozen ma, zazrela som v telke uputavku).

Ty a tvoja frajerka ste dobri exoti obaja. Ona nevie, ze ma mat na ucte aspon 30 eur na prihlasku, nevie na aku skolu, nechce sa jej u vas pomahat. Povedzme, ze je este mlada, no niektore v 19tich musia vyjst s peniazmi a mat navarene pre dieta, ale budis, je fakt este mlada.

Ty si zas v celej tvojej eseji pisal o tom co hovori tvoja mama, o tom, ze ta neuspokojuje sex a ze si nevies upratat svoj bordel, ze “svokrovcom” vzdy pomozes, ale ani ty sa nevies rozhodnut v 23 rokoch, ci sa rozist alebo nie 🤦‍♀️

Tvoja mamina ta uz mala usmernovat doteraz, ked to povazuje za nutne usmernovat 23 rocneho cloveka a tiez ta mala naucit, ze ked je bordel treba ho upratat a nie ze frajerka ti ma upratat.

Asi budes dobrak, ale v tvojom veku, by sa sa mohol vediet rozhodovat sam.

makova333
21. máj 2021

@viestta to je pravda 😀 Mna odpalilo toto dieta co po mne vystartovalo, ked povedal, ze ja mam radsej starsie baby a maminka nic pohoda, asi si myslela, ze ma kto prebrat stafetu 😀

karolinakr
21. máj 2021

@ella_price ale no, nebuď zlá 😅 to hadam nie

laila22
21. máj 2021

Ako sory, keď vies, že príde frajerka izbu by si mal vyupratovat sám, aby si sa nemusel hanbiť a čakať, že Ti ju frajerka uprace. Ty čo si hľadáš slúžku?