icon

Ma to význam pokračovať alebo sa máme rozísť?

20. máj 2021

23 rokov mám, priateľka má 19 rokov. 1,5 rokov sme spolu.

Moja mamina není spokojná s mojou priateľkou. Lebo keď sme u nás doma, nechytí sa roboty, ani nič, nesnaží sa doma pomáhať, nechce sa jej pomáhať. Nekomunikuje s mojimi rodičmi, ani s mojou sestrou. Mamina mi to hovorí, že sa mi hodí k sebe staršie dievča o 2-3 rokov, ktorá ma vie smerovať. Lebo moja mamina to tak vidí, a to je realita, že moja priateľka ma nesmeruje, napr bordel mam v izbe, tak si povie to sú moje veci, nech si to upracem sám. Niekedy sa pohádame, ale udobríme sa. Mamina moja nechce, aby som ju doniesol domov, lebo sa jej nepáči, že ako sa správa moja priateľka k mojim rodičom, a k mojej sestre. Ja mám niečo navariť, lebo jej sa nechce variť. Toto urob, hento urob. Že nech jej dám peniaze na prihlášku na vysokú školu, lebo ona nemala peniaze na účte, potom mi to vrátila. Dal som jej peniaze 30€ na prihlášku, potom mi to vrátila. Lenže nestihla podať prihlášku, lebo ze ja som jej neposlal peniaze. Ja som jej poslal, len o deň neskôr jej prišli na účet a ja som bol na vine. Teraz ide bud tam na vysokú školu kde ukončila maturitu, teda na svoju školu, alebo pôjde 50 km od domu. Ani sama nevie, že čo má robiť, či má ísť na výšku a kde na výšku, alebo nemá ísť vôbec na výšku, vôbec nevie čo chce. A o robote ani nehovorím. Je vyučená a hovorím jej nech to skúsi vo svojom odbore nájsť nejakú prácu, ale ze ju to nebaví.

Čo ma ťaží najviac na srdci, a trápi ma to, to je sex. Nefunguje medzi nami sexuálny život. Ona bola moja prvá, s ktorou som stratil panenstvo. Pri prvom sexe som cítil úžasný pocit, až som sa urobil. Odvtedy nič necítim pri sexe, absolútne nič. Niekedy tak cítim žaluď, kiežby som mal strpnute, vôbec si ho necítim. Môže to byť aj urologický problém, ale aj to môže byť, že už nechcem to mať s ňou. Keď by to bolo urologický problém dajme tomu, že napr zúžená predkožka, čo sa dá s tým spraviť? Viem natiahnuť čiapku úplne aj pri erekcii. Niekedy nedosiahnem erekciu, alebo nemá trpezlivosť mi honit, vzrušovať ma. Taký pocit je pre mňa sex, jak honenie, žiadny proste. Proste neznamená pre mňa sex nič.
Veľmi veľa nad tým rozmýšľam, že aké by to bolo s inou ženou? By som si užíval?

Viem dobre, že keď je veľmi málo sexu, alebo si to neužívam, tak sa tým kazí celý náš vzťah nemá to význam.
Teraz mám sa s ňou rozísť kvôli tomu?
Áno bojím sa s ňou rozísť, lebo potom ostanem sám. Nemám kamarátov, iba ju mám a svoju rodinu.
Niekedy sa stáva, že úplne pre sprostosť mi dá facku. Uráža ma, že som debil, neschopný, mám ísť do p...
Toto je aké komunikovanie? Všetko urobím pre ňu, a pre jej rodinu, čo potrebujú urobím všetko. Keď ma poprosí "svokra" na niečo, tak jej skúsim pomôcť vo všetkom. Okej aj ja som bol taký, že pretiekol mi pohár a kričal som so svojou priateľkou, vybuchol som proste, a ona ma nazvala za agresívneho a za psychopata. Nedal som jej ani raz facku, ani som ju nezbil. Ale sľúbil som si v sebe, že nebudem taky nervózny, nech si hovorí na mňa čo hovorí, nebudem to brať k srdcu, lebo sa to neoplatí.

Môže byť, že vo mne je chyba, že si neužívam sex?
Prečo nič necítim pri sexe?
Ma význam pokračovať tento vzťah?
Ma toto budúcnosť?
Poraďte prosím.

Strana
z4
viestta
Odpoveď bola odstránená
alvaluka
Autor odpoveď zmazal
lucia147852
22. máj 2021

Ty hlavne dospej a potom si hľadaj partnerku. Ja mám pocit že čítam príspevok 15 ročného chalana 🙈 ani som to nedočítala. Kks keď si vezmem že kamarát v tvojom veku už je ženatý a má dieťa (nebrali sa kvôli dieťaťu, to prišlo potom) a je to muž čo sa stará o svoju rodinu a nie o to čo povie mama.Btw svoju izbu si upratuj sám, prečo by by to mala robiť priateľka

andreatytler
22. máj 2021

@makova333 Zuteka, hned po prvej vete kde bude "Moja mamina"😀 ani k nim nemusi prist.

viestta
Odpoveď bola odstránená
andreatytler
23. máj 2021

@viestta Chudak. To bolo uz vazne zle. Tiez myslim ze autor neskonci dobre. ☹

lintu
23. máj 2021

Frfleš na priateľku, aká je nedospelá, pritom sa dobrovoľne hráš jej detinské hry 😀 Nadáva ti, otĺka ťa, využíva, nerešpektuje,.... a ty si stále s ňou. Zo strachu zo života si na ňu prisatý. Držíš sa jej ako kliešť. Neva, že je toxická. Však hlavne, že si ťa všíma aspoň niekto. Možno si jej už stokrát vysvetlil, že niečo nemá robiť. Prečo by sa ale mala zmeniť, keď ťa už má preštudovaného a vie, čoho si najviac schopný? Má z teba akurát tak prdel. Čo chce to, to pri tebe má. Kam ťa postaví, tam stojíš.... Proste je z teba taký ťuťko. Chlap, ktorého druhý poza chrbát ľutujú alebo sa mu priamo smejú. Nevážiš si sám seba, nevážia si ťa ani iní.

Nevadí, že si doma. Ten tvoj vzťah s mamou je ale problém. Je pochopiteľné, ak ty sám si to neuvedomuješ. Ty v tom proste žiješ. Pre teba je ten stav normálny. Názorov, ako to pôsobí na druhých, si tu mal možnosť ale čítať už tiež dosť. Namiesto "mama povedala", "mama urobila"..... by si mal začať rozhodovať viac sám seba. Pred druhými sa naučiť hovoriť o SVOJICH myšlienkach a názoroch. Nie o tých maminých. Všeobecne o mame toľko nehovoriť. To robia možno tak deti a puberťáci.
Na tvoju škodu sa ti od toho pod jednou strechou s mamou bude ťažko odvykať. Novým móresom ju veľmi nenaučíš a možno ani nerozumieš, čo od teba vlastne chceme. Na to je dobré to bývanie osamote.
Teoreticky by si bolo ešte zaujímavé podebatiť o vzťahu mamy a otca. Otec je ti niečo ako vzor. Ak "skláňa" hlavu pred mamou, nečudo, že aj ty pred ženami reaguješ podobne.

Nevadí, že nemáš kamošov. Si možno introvert. Stáva sa. Takých ľudí po svete pobehuje veľa. Je kopec činností, ktorým sa dokážeš venovať aj sám (rovnako pri nich spoznať aj ďalších ľudí):
> šport (bicykel, plávanie, beh,...), umenie (fotografia, maľba, hudba, knihy), cestovanie, remeselné práce, starostlivosť o rastliny/zvieratá, verejnoprospešné práce (zbieranie odpadu), štúdium (jazyk,....), atď atď.
Možností je veľa. Už len si vybrať, čo by ťa bavilo.
Zotrvávanie v zlom vzťahu ťa nikam neposunie. Ak svoj čas začneš namiesto neho využívať rozumnejšie, začne sa ti aj v živote viac dariť a budeš spokojnejší.

Strana
z4