Má váš manžel niekedy zraňujúce poznámky?
A ked mu to poviete,ze sa vas to dotklo/urazilo, povie,ze nemalo co, lebo to je pravda?
To ci sa ta to dotkne zalezi od teba.
Ja som tiež pribratá po pôrode. Už je to síce skoro 5 rokov a nedostala som sa na pôvodnú váhu 😅 ešte som pribrala 😅 a vieš čo ,ono to dosť záleží aj od stresu a toho že nemám čas na seba ,popri chorej malej a povinnostiach som rada,keď si vlasy umyjem. Viem že to raz bude lepšie a ten čas si snáď nájdem. Ale zatiaľ sa mi to nedarí. Mne osobne keby toto muž povedal,tak by som uvažovala koľko úcty chová ku mne. V prvom rade davam viac práce doma mužovi,aby videl čo ja denne musím robiť. Najhoršie je to,že na mňa zvalil za tie roky všetko od platieb,cez domácnosť,malej zdravia. A to sa podpísalo na mne. Všetko som robila sama. Teraz mu to dávam nech robí aj on a konečne sa mi váha stabilizovala,lebo nemusím do seba jedlo hádzať narýchlo a utekať vždy niekde. Samozrejme ,že malej zdravie ostalo stále na mňa. Ale to by som mu ani nenechala ,lebo by to nezvládol. Zapoj muža viac doma ,nech vidí čo to obnáša s dieťaťom. A ty si kľudne zober jedlo a choď jesť do inej miestnosti. Ja to robím cca týždeň a konečne nemám stres ,že sa musím rýchlo najesť a že nepijem vodu. Už nesnažím sa všetko robiť na 100percent. Lebo nikto to neocenil. Snažím sa pomaly sa naučiť myslieť aj na samú seba a svoje zdravie. Doteraz som myslela len na ostatných.
Ten môj mal tiež blbé poznámky voči mne.Vyriešila som to.Teraz žijeme ako dvaja spolubývajúci a môže byť rád , že je rád.
Mne vravel ze som bola chudáka keď som bola tehotná, aj to bola pravda, ale spýtal sa ma ci mi nejak pomôže. Keď som povedala ze chcem cvičiť, zariadil si aby mohol byť s malým. Pomáha v domácnosti aj kade xo. On ma špecifický humor, občas prestreli, to mu poviem, ospravedlní sa. Na začiatku sme mali slovo ktoré zničilo ze prestrelil. Ale ja mam takého krstného ako je on, čiže som bola zvyknutá. Ak by mi také hovoril a nechcel mi nijak pomôcť už by sme neboli spolu

upravou stravy schudnut? on je čarodejnik? asi ma problemy so štitnou žĺazou, ked len je a nepriberá..namiesto upravy stravy pošli ho na vyšetrenie, na štitnu žĺazu a k psychologovi
ako to mate v manželstve, ked muž ti " zakazuje" posilovňu?
ja som začala cvičit tento rok a keby mi niekto zakazal cvičit a očakaval masivny ubytok kil, len tym, že budem malo a zdravo jesť, tak by umrel bez vysledku, lebo tak v živote neschudnem a keby si pozerala viac videí na tuto temu, tak by si vedela, že samotne skackanie pred tv nepomôže a potrebuješ svaly rysovať, a za ďalšie zdrava strava stoji 3x toĺko, ako normálna, čiže ked zaplatiš vstup do posilky, vyjde ťa to menej ako potraviny..