Má zmysel mať kamarátstvo s výhodami, ak máte deti?
Dvaja ľudia by si mali užívať život aj po sexuálnej stránke. Bez toho je svet podľa mňa pomerne sivý. Dostala sa ku mne jedna ponuka či možnosť??, a je to trochu zvláštne, niečo ako priateľstvo s výhodami, ale v zaujímavej forme. Chcem počuť váš názor, či by ste do toho išli, ak toho druhého človeka poznáte, je vám celkom príťažlivý a už máte aj nejakú spoločnú skúsenosť. Predstavte si, že ste zamestnaná mama 8 ročného dieťaťa a prakticky na nič nemáte čas a už vôbec nie stretavanie. Každé ráno odveziete dieťa do školy vo vašej dedine a potom máte ešte asi hodinu, kým musíte ísť do práce. Do práce prechádzate cez jeho dedinu, takže by ste sa vlastne mohli každé ráno zastaviť , mali by ste spolu pol hodiny až hodinu času. Podobne to má aj on. Myslíte si, že má zmysel riešiť to aspoň takto, možno aj dlhodobejšie? Ako vravím, už sme to trikrát vyskúšali a obom nám to vyhovuje,má to niečo do seba. Išli by ste do toho?
To prečo sa tu sex berie ako obchod alebo uspokojovanie iba jednej strany
Tu ide o dobrovoľný sex z oboch strán ,stále s tým istým partnerom ,žiadne menenie partnerov,obom to takto vyhovuje
Zeny majú rovnakú potrebu sexu ako aj muži a prečo ju neuspokojil ,k spokojnosti oboch partnerov
Tu nie je sex žiadna povinnosť,iba radosť
Nie každý človek potrebuje k sexu lásku
Viaceré tu píšete,že ten chlap spáva s viacerými ženami ,prečo by mal ,je veľa chlapov slušných aj v takýchto vzťahoch ,to že vy nestretavate slušných chlapov vo svojich životoch,nie je chyba partnerky
To keď ma niekto sex bez vzťahu a lásky neznamena,že ten človek je hovado
Tu ide o dobrovoľný sex z oboch strán ,stále s tým istým partnerom ,žiadne menenie partnerov,obom to takto vyhovuje
Zeny majú rovnakú potrebu sexu ako aj muži a prečo ju neuspokojil ,k spokojnosti oboch partnerov
Viaceré tu píšete,že ten chlap spáva s viacerými ženami ,prečo by mal ,je veľa chlapov slušných aj v takýchto vzťahoch ,to že vy nestretavate slušných chlapov vo svojich životoch,nie je chyba partnerky
@minenkaa hrajú sa tu na ňuňu ženy 🤣
Nemyslím si , že by takéto záležitosti komentovali len ľudia na dedinách. U nás v paneláku jednu takú prezývajú Vŕzgavka, určite sa to dostalo do uší aj jej deťom.
@anonym_919641 na dedine máme tiež takú a všetci ju volajú rýchlotrtka, je mi ľúto jej detí.
Vidím ze sa tu zase zišli samé paničky moralistky. Ženy, ved treba žiť život 🫂 lebo je krátky
@anonym_4f2f12 kazdy mame inu predstavu o uzivani zivota, ako spat s niekym len tak z nudy, pritom on moze mat dalsie,s ktorymi si uziva. Ak je toto normalne tak sa hrdo hlasim k tym nenormalnym...
ale ved tu pisete uplne nezmysli mnohé. Co by clovek aj mohol čakat. Jednoducho rano je jediny mozny cas, cerstvo po sprche, citis sa prijemne a mas chuť. Kde prosim vas citate o matracoch a nulovej sebaucte? Ak ides k partnerovi ci priatelovi ktory ta pritahuje a si roky sama tak je to sebaucta na dne? Jedno z nasich stretnuti bolo vrastne iba oralnym uspokojenim a teraz mi povedz kde je tam matrac? Prides je ti prijemne a pokracujes do prace. Len proste potrebujem pocut ci take nieco robieva viacero z vas, ci je to brane aspon trochu ako normalne.
@anonym_autor však ťa tu väčšina potľapkala po pleci, aká si šikovná, 100% odobrenie nečakaj, nás “moralistky” , ktoré nepovažujú sex za nejaký bartrový obchod, ale splynutie 2 milujúcich sa ľudí, si nevšímaj.
@anonym_autor odhliadnuc od toho, že som maximálne konzervatívna a v živote som nesexovala s niekým ,,len tak”, v tvojom prípade by som bola opatrná keďže sa jedna o život na dedine. Keby si bola z mesta a vo väčšej anonymite, dalo by sa to prežiť.. takto by som ( hlavne s ohľadom na tvoje dieťa, ktoré moze byt nepekne ,,oboznámené so situáciou okolo svojej mamy a jej kamaráta” cudzími ľuďmi) svoje pudy eliminovala a našla si iný spôsob na vybitie sexuálneho pretlaku.
@anonym_autor Fuj, na toto,by som povedala,zesi pojazdna K....va.Mne sa takito hnusia od mladosti,,ja dokonca by som ani v partnerstve nebola stastna, ale len v manzelstve..tam je predsa zaväzok,ty simoj ,ja tvoja,ty simoja laska,,,Sex s vyhodami,,vsak o by ti mohol aj opiciak zo zoologickej zahrady ( samozrejme zartujem ),a tam mas vyhodu ,ze tie opiciaky su aspon zdrave,.ale toto? co ak kamarat s vyhodami ,po case ma nejakeho sifilka
@minenkaa Pre na ano,je hovädo,,a po tej hodine ,ktohovie,kolko ich ma?
@minenkaa Pre na ano,je hovädo,,a po tej hodine ,ktohovie,kolko ich ma?
@anonym_d363d7 hovado človek je ten čo ubližuje iným a nie keď je človek slušný a správa sa tak aj k ostatným a ešte taký čo si o iných mysli ,že sú K….,len preto ,že sa správa inak ako si dotyčný predstavuje
Podľa mna to môže byt fajn ale s mojej skúsenosti časom každá žena do toho ťahala cit. A ublížila si. Či už bola slobodná alebo zadaná. Ak to vieš brat ozaj ako kamarátstvo plus tak si uzivaj.
@anonym_autor Fuj, na toto,by som povedala,zesi pojazdna K....va.Mne sa takito hnusia od mladosti,,ja dokonca by som ani v partnerstve nebola stastna, ale len v manzelstve..tam je predsa zaväzok,ty simoj ,ja tvoja,ty simoja laska,,,Sex s vyhodami,,vsak o by ti mohol aj opiciak zo zoologickej zahrady ( samozrejme zartujem ),a tam mas vyhodu ,ze tie opiciaky su aspon zdrave,.ale toto? co ak kamarat s vyhodami ,po case ma nejakeho sifilka
@anonym_d363d7 to môže mať po čase aj tvoj manžel 😁 ja nepochopím jednu vec...80% ženatých mužov (možno viac) sexuje kade tade a tak, že ich manželky to ani netušia 😁 ale tu slobodný muž a slobodná žena, ktorí si chcú užívať, tak sú obaja fuj 🤣🤣🤣
@anonym_685d4a booože čo jej toto za postoj. ........
@anonym_autor ja zasnem nad tvojim postojom sa takto nechat pouzit a na dalsi den si pri pankovi pristavi ine auticko s inou damou
Tiez som jednorodic, som takmer 4 roky sama, hnusia sa mi jednorazovky ci taketo kamaratstvo s vyhodami, nikdy to nefunguje a nebude fungovat
Nechcem sa citit o par rokov ako vyzuvana zuvacka
Ale kazdy mame ine hladiny EQ a sebahodnoty
Zatial to funguje a musim povedat ze velmi dobre. Aj dnesok jednu hodinu aj 20 minut a clovek sa hned citi prijemnejsie a neuverite aj stastnejsie. Samozrejme sa uvidi ako dalej ale zatial je to sklbenie casu a prjemneho na 100%. Naco manzel ci priatel, ked osprchovat sa mate kde, osusku dostane vzdy novu a cistu, papuce si prinesiete vlastne a mozete nechavat tam.

Len aby nebol prúser,že prídeš ráno a tá z večera ešte tam bude... možno dáte trojku 😄