icon

Má zmysel mať kamarátstvo s výhodami, ak máte deti?

Dnes o 06:48

Dvaja ľudia by si mali užívať život aj po sexuálnej stránke. Bez toho je svet podľa mňa pomerne sivý. Dostala sa ku mne jedna ponuka či možnosť??, a je to trochu zvláštne, niečo ako priateľstvo s výhodami, ale v zaujímavej forme. Chcem počuť váš názor, či by ste do toho išli, ak toho druhého človeka poznáte, je vám celkom príťažlivý a už máte aj nejakú spoločnú skúsenosť. Predstavte si, že ste zamestnaná mama 8 ročného dieťaťa a prakticky na nič nemáte čas a už vôbec nie stretavanie. Každé ráno odveziete dieťa do školy vo vašej dedine a potom máte ešte asi hodinu, kým musíte ísť do práce. Do práce prechádzate cez jeho dedinu, takže by ste sa vlastne mohli každé ráno zastaviť , mali by ste spolu pol hodiny až hodinu času. Podobne to má aj on. Myslíte si, že má zmysel riešiť to aspoň takto, možno aj dlhodobejšie? Ako vravím, už sme to trikrát vyskúšali a obom nám to vyhovuje,má to niečo do seba. Išli by ste do toho?

Strana
z3
elz1920
Dnes o 13:54
@elz1920

@anonym_8694d4 slušná žena a matka je aj tá, ktorá si vrzne cestou do práce.

Čo nie je slušné a v poriadku, že celá dedina nemá iné kino ako toto. To ako fakt ohováranie najlepšie hobby? Smutné životy musia mnohí žiť, že závidia radosť iným.

Som tak rada, že žijem vo veľkom meste.

@elz1920 všimni si, že tebe patrí iba prvý odsek. Ak si sa našla v druhom či treťom, nie je to môj problém.

Je mi zle z toho, ako majú mnohí plnú hubu morálky. Chcela by som ju vidieť v praxi.

A tie názory predpotopné. Počúvala som pozorne rozprávanie o predkoch a ich súčasníkoch. To boli prepletence! Jasné, že sa aj vtedy odhováralo.
Ale čo tu podaktorí pápežskejší ako pápež predvádzajú, to by aj bolo na smiech, keby to nebolo úbohé. Ešte chytať neposlušné bosorky a bude to komplet. Na hranicu s prespankami, teliatka farizejské!

victoriab
Dnes o 14:08
@anonym_03b620

@anonym_autor nie nešla, som toho názoru, že emocionálne a psychicky normálna žena nemôže ponúkať,.alebo dávať takto svoje telo. Bez lásky, by som to nerobila, poškodilo by to moju psychiku, emócie. Ak je potreba sexu, riešila by som to sama, masturbáciou. A hľadala partnera, čo je partner so všetkým. So záujmom o mňa, s láskou,.emóciami. Za tú hodinu čo s ním ... tak si môžeš hľadať na zoznamke partnera na normálny vzťah. Ťahať za kratší koniec a môžeš z toho vyjsť zranená, použitá a taká neviem nájsť správne slovo, ale no ...

@anonym_03b620 neviem preco hned takto odsudzujes, hladat noveho partnera, ktory prijme aj dieta, moze tam byt aj komplikovany vztah s otcom celkovo, akoze meviem, preco by zena musela ist automaticky do vztahu a vystavovat dieta tejto skisenosti, je to cisto jej vec

bielasovicka
Dnes o 14:18
@anonym_c9a89c

len aby chlapcovi sa nedostalo od ludi do usi co stvara jeho mama lebo dedina a ludia vedia hned informovat

@anonym_c9a89c co by stvarala? Ved je slobodná, nikoho nepodvadza, vrzne si kedy chce, a s kým chce. To už aby sa slobodná žena bála susedov a dedinčanov? 🙄

anonym_919641
Dnes o 14:36

Nemyslím si , že by takéto záležitosti komentovali len ľudia na dedinách. U nás v paneláku jednu takú prezývajú Vŕzgavka, určite sa to dostalo do uší aj jej deťom.

anonym_5a9d3b
Dnes o 14:36
@elz1920

@elz1920 všimni si, že tebe patrí iba prvý odsek. Ak si sa našla v druhom či treťom, nie je to môj problém.

Je mi zle z toho, ako majú mnohí plnú hubu morálky. Chcela by som ju vidieť v praxi.

A tie názory predpotopné. Počúvala som pozorne rozprávanie o predkoch a ich súčasníkoch. To boli prepletence! Jasné, že sa aj vtedy odhováralo.
Ale čo tu podaktorí pápežskejší ako pápež predvádzajú, to by aj bolo na smiech, keby to nebolo úbohé. Ešte chytať neposlušné bosorky a bude to komplet. Na hranicu s prespankami, teliatka farizejské!

@elz1920 tie, čo máme akú takú sebaúctu ešte aby sme sa začali hanbiť, že máme nejaké morálne zábrany nie? Tebe sa morálka hnusí, mne nie. Ja ju nepotrebujem mať plnú hubu, mám nejaké morálne zásady, ktoré jednoducho neporušujem

Keď to ľuďom vyhovuje, mne je to jedno s kým a čo robia za zavretými dverami, ale osobne by som sa cítila ako nejaké zvieratko, čo nemá vyššie city a len si ukája nejaké pudy. Sex má pre mňa oveľa hlbší zmysel a je vyhradený pre partnera, ktorého milujem. Rozhodne si nemienim sypať popol na hlavu, za to, že nie som in a mám nejakú sebaúctu.

anonym_03b620
Dnes o 15:00
@anonym_ceeffb

@anonym_03b620 a keď ponúka a dáva svoje telo muž, tak je to v poriadku?

@anonym_ceeffb "ponúka, dáva telo muž?" 🤔 O najstaršom remesle si už počula? Muž žiadne telo nedáva, on jednoducho zo seba " vytrasie " energiu a za to si zaplatí. Za telo ( ženine) resp. časť toho tela si zaplatí muž. Ešte som nepočula o tom, že by muži pýtali od "sociálnych pracovníčok" peniaze za to, že ponúkli svoj ehm ... úd.

greywolf
Dnes o 15:15

@anonym_autor si slobodna?

anonym_03b620
Dnes o 15:47
@greywolf

@anonym_autor si slobodna?

@greywolf bože, všetci muži na Koniku slepo závidia dotyčnému🤣. Príde " donáška" až do domu, urobí čo treba, spakuje sa a vypadne a to všetko ZADARMO. O tom snívajú státisíce mužov na Slovensku, ktorí musia za rovnaké sluzbičky platiť, alebo objednávať hotely, cestovať cez polku republiky. 🤣

marca12
Dnes o 15:54

Neries,ci by to nam vyhovovalo. Vyhovuje to takto tebe? Ak s tym nemas moralny problem,tak preco nie? Uzivaj si,ked mas chut a moznost. Napisem ti moj pohlad. Ano,uzivala by som si. Ale aj tu by som sa potrebovala citit dostojne. A nie ze ja po ceste do prace sa zastavim na rychlovku u chlapa a frcim dalej. Mohol by aj on kvoli tebe nieco urobit a prist za tebou.

mischy00
Dnes o 17:05

Neriešim vôbec morálnu stránku veci, ved chces mat sex iba s 1 mužom ....tu su zeny vydaté a veselo mali aj viac milencov. Tak aké moralizovanie.
Ak ti to vyhovuje a stačí takto, urob to.
Ja napríklad som emocna, cize mne by to nevyhovovalo a sex bez vzajomnych citov by nemal žiadny efekt.
Ja sa potrebujem cítiť jedinečná 🙂.... ale to som ja.

elz1920
Dnes o 17:08
@anonym_5a9d3b

@elz1920 tie, čo máme akú takú sebaúctu ešte aby sme sa začali hanbiť, že máme nejaké morálne zábrany nie? Tebe sa morálka hnusí, mne nie. Ja ju nepotrebujem mať plnú hubu, mám nejaké morálne zásady, ktoré jednoducho neporušujem

Keď to ľuďom vyhovuje, mne je to jedno s kým a čo robia za zavretými dverami, ale osobne by som sa cítila ako nejaké zvieratko, čo nemá vyššie city a len si ukája nejaké pudy. Sex má pre mňa oveľa hlbší zmysel a je vyhradený pre partnera, ktorého milujem. Rozhodne si nemienim sypať popol na hlavu, za to, že nie som in a mám nejakú sebaúctu.

@anonym_5a9d3b je obrovský rozdiel medzi morálkou a prázdnym moralizovaním.

Autorka jediné, čo spáchala, je, že si dovolila byť šťastnou ženou aj vo svojej možno nie ľahkej situácii.

Kým sa neocitneme v situácii, akú má autorka, nemáme ani šajnu o tom, čo prežíva. Aké dilemy rieši.

Zostanem sama s deťmi, a len kvôli tomu, že ma ohovorí minimálne pol dediny, nemám si dopriať to, čo mi chýba?
S niekým, kto je úplne normálny, pohodový a ťažko sa hľadá, len preto, že čo keď ma uvidí susedka?

Zo života viem, že všeličo, čo mi prišlo čudné, sa mi nejakým spôsobom postavilo do cesty.
Netreba sa vyvyšovať. Myslieť si o sebe, že je človek lepší ako druhý. Život vie sakra prekvapiť. Nepríjemne.

Strana
z3