Majú muži radšej masturbáciu alebo sex?
Čo si myslíte, že čo majú muži radšej ? Radšej masturbáciu, alebo sex s partnerkou? Ja si myslím, že masturbáciu. Pri masturbácii si vo svojich predstavách môže zasúložiť s hociakou ženou.
Čo si myslíte vy?
ja si myslim, ze niekto zase nema co robit pri takych otazkach...
Jasné, že sex! Ale verím tomu, že kde už nie je chémia, nemusí fungovať ani fyzika a vtedy môžu byť ručné práce okúzľujúco praktické... 😀
Pre tych ktori maju partnerky to urcite bude sex, pre slobodnych skor zrejme masturbacia.
Ak si nejaku najdu tak sa zvykne vraviet, ze ked je bar otvoreny len 6 mesiacov ( polrocny vztah napr ) v roku tak budes pit az kym sa nepozvracias.....a potom budes pokracovat dalej v piti.
Je super, že sa zapájajú aj muži! 😀
Za mňa je krajší jednoznačne sex. Neviem si ani predstaviť, že by som dal prednosť ruke, keď mám doma manželku. Jednoducho, prívetivé mäkko a horúčosť ženského lona a to vzrušujúce vedomie, že sme splynuli je 1000x krajšie ako vlastná ruka. Nehovoriac o tom, keď vidím a počujem, že manželka je pri tom tiež obšťastnená. 🙂 Hovorím za seba, nie za všetkých mužov.
Kazdemu sa moze ine pacit?
A ty máš radšej čokoládu alebo obal od čokolády? Lebo vieš, kým máš obal, môžeš si predstaviť akúkoľvek čokoládu vo vnútri 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
@cicuca Vieš, ja som si kedysi tiež myslela, že neexistuje človek, ktorý nemá rád čokoládu. Pozrieš MK a zistíš, že je veľa ľudí takých. Zaujíma ťa to, pýtaš sa, že prečo a keď ťa to nezaujíma lustruješ medzi témami ďalej. A pri téme (kuk link vyššie), že pekná žena a muž dáva prednosť Anče dlaňovej 🤣 ako píše viestta, proste zostala som prekvapená.
@ivangeline No môže sa páčiť každému niečo iné. Veď aj to som už tu čítala, že muž zistil v manželstve, že je Bi. Písala to žena o svojom partnerovi. Toto MK je lepšie ako Bravo 😂 Hneď dostaneš na svoju otázku odpoveď.
Sex mám často ako chcem a niekedy aj častejšie 😂, takže nepotrebujem nič iné a úprimne povedané by som nemal silu na ovela mladšiu manželku, takže radšej všetok energiu na nej vybije m. Ale ak by mi frekvencia nepasovala, takby som to riešil tak 😁. A pri manželke nič iné si nemusím predstavovat, full všetko doma mám... a ochotne z jej strany
Chlapi! Naozaj ma teší to skóre, že radšej manželka ako Dlaňová Anča. Teší ma, že nemá “prevahu” masturbácia nad partnerkou. 👌
Ja to porovnať doma neviem. Mne sex stačí, čo máme a reku toho môjho doma som sa aj spýtala, pri tej téme na MK. Neviem, či povedal, nepovedal mi pravdu. Skôr nie 😅
@viestta Ty očuj, doma si sa toho svojho nespýtala? Že aha, aká to krava na MK voloviny píše! 😅Čo ty na to Zlatko? Ja len, že si môj ročník a predpokladám, že rok spolu nie ste.
P.S. Neber to v zlom.
Nepýtala. Včera bol v nočnej, keď došiel mali sme iné na programe ako takéto debaty o nesmrteľnosti chrustaj. A po pravde mi je to jedno co ma radšej, kým obslúži aj mňa. Na Ancu Dlanovu nežiarlim. Niekedy si poviem, že je fajn ak má zaskočí práve ona, lebo Kto orie pole moje, šetrí pluh môj.
@anonym_autor Na prvom mieste jasné že sex a medzitým masturbácia🙂

@zoro9836 Dobre, to si ty! Ale veď aj ty čítaš sťažnosti žien. Píše, že je pekná, voňavá, sexy, proste All inclusive. A on ? Číta zdravie.sk