Majú páry občas pauzu od sexu?
Ahojte, mávate niekedy obdobia kde nemáte 1- 2 týždne sex so svojou polovičkou ? ďakujem
Robíš si prieskum? Niektorí nemajú aj dlhšie a niekto každý deň tri razy, tak si vyber.
@oli18 momentálne áno , preto sa pýtam či je to normálne.
Nedaj sa tu anonymne a budes mat viac odpovedí
Môže to byť normálne aj nemusí. Záleži od okolností.
Zalezi od okolnosti, ak ma niekto napriklad zdravotne problemy, ze je napriklad chory, tak nemusi byt sex aj dva tyzdne, zalezi ako su na to dovody a tiez niekto to chce kazdy den, niekomu to vyhovuje raz do mesiaca.
Mňa by ale zaujímalo, k čomu ti naše odpovede pomôžu 😀 Normálne to je, nie je stále chuť, tiež to máme raz tak raz tak, ale veľké haló z toho nerobím. Niekedy príde obdobie, kedy proste sex je to posledné na čo myslíš a u partnera takisto.
ja som čítala "sex vo výťahu" 😀
dedko vravel, ze mas sex kedy sa mu len zachce ... minuly rok sa mu nechcelo.
Zrejme to je veľká zmena oproti bežnému fungovaniu, keď sa na to pýtaš a trápi ťa to… ale keď ti tu napíšu ženy, ktoré mávajú sex napr. raz mesačne, že to je normálne, lebo v ich vzťahu to obom tak vyhovuje, tvoj problém to nijak nevyrieši… rozprávaj sa o tom s partnerom, on jediný má odpoved na tvoje otázky, či je všetko v poriadku…
Normálne je všetko co vyhovuje obom
@egonsk alebo mať sex len v stredu ....popolcovu🤷😂
@blancheporte 😂
@blancheporte Hej a pribudnú príspevky, že ľudia majú málo sexu, len raz za rok, och.
Samozrejme. Nie sme mašiny.
Jasné, mavam aj krámy.
záleží od veku partnerov... ak sú to dôchodci tak to bude už troška pomenej...
Zvyknes si. 😀 vela partnerov ma dost sexu az pokial sa nezoberu 😂

A ty? 😆