Mali ste výčitky a pochybnosti pred neverou?
Dá sa tu už komentovať anonymne tak myslím že to bude úprimná diskusia kde sa podelíte o skutočne pocity.
Tema nevera, je jedno či si muž alebo žena. Či si v manželstve alebo partnerstve. Poďme z pohladu toho, kto podvádza. Ak si bol/a neverný/a, ako si sa cítil ( budem už len v mužskom rode písať) pred tým, ako si podviedol? O tomto sa nikde nehovorí a nepíše. Iba o samotnom zážitku alebo výčitkách po. Ale čo pred?
Predstav si, že máš niečo rozrobene, milenca/milenku kde sa schyľuje k prvej nevere. Všetko super, šteklivé písanie, vzrušenie a tesenie sa na to, keď ku tomu príde. Lebo je jasne, že sa to stane. V tom čase máš výčitky, ale nie až take ( lebo si to všelijak ospravedlníš). Ale príde čas, keď sa to ma pretaviť do reality a zrazu ta sekne.
Vieš už v tom momente, že parntera/ku opustiť nechceš. Doslova nechceš ísť za milencom, milenkou ale už nevieš cúvnuť. Aj to chceš, aj nie. Najradšej by si bol, keby to celé zmizlo bez tvojho pričinenia a aby bol život ako predtým. Ale ľahšie ako riešiť to s tým novým človekom a napísať mu že nič nebude je ísť a povedať si, že si to raz užiješ a nikto sa nič nedozvie, potom to nejak stopnes.
Je to možno kruté, ale mne toto pomohlo k uvedomeniu si že naozaj jediný človek, s ktorým chcem byt je môj partner. Zašlo to až sem a považujem sa za hrozného človeka. Jeho považujem za ešte lepšieho, ako predtým.
Takze, mali ste nejaké takéto myšlienky pred neverou? Vedeli ste už vtedy keď ste to šli robiť že to vlastne nechcete,
@anonym_d0a0cb ja by som sa zasa ani neoprel o ženu, ktorá takto pohŕdavo rozpráva o iných a myslí si, že je viac... síce... hmm... možno kebyže mi ponúkneš dvacku, tak porozmýšľam... ❤
@morpheuss odklanas sa od temy, chces ist tam za cielom zasunut, nie skumat povahy tisiciek prostitutok na ulici, ktore sa vesaju na chlapov, chodia tam chlapi z celeho sveta, lebo je tam lacny sex, lebo na SR by si tolko dovolit nemohli. Dakujem za ponuku, ale mna zatial pretahuje muz, zdarma a bez starosti o pohlavne choroby. Mozme to nazvat aj mile prostitutky a nevernici, ktori este nedozreli, ked sa mame bavit poeticky
@morpheuss odklanas sa od temy, chces ist tam za cielom zasunut, nie skumat povahy tisiciek prostitutok na ulici, ktore sa vesaju na chlapov, chodia tam chlapi z celeho sveta, lebo je tam lacny sex, lebo na SR by si tolko dovolit nemohli. Dakujem za ponuku, ale mna zatial pretahuje muz, zdarma a bez starosti o pohlavne choroby. Mozme to nazvat aj mile prostitutky a nevernici, ktori este nedozreli, ked sa mame bavit poeticky
@anonym_d0a0cb zlatko, strávil som na modrom koníku stovky, ba tisícke hodín preto, aby som skúmal povahy tisíciek harpií, ktoré tu prispievajú... a nie preto, aby som si zasunul... myslím, že je veľmi dobrý predpoklad, že by som v Thajsku popri zasúvaní obetoval nejaký ten čas skúmaniu pováh mladých slečien.. asi ťa znova prekvapím, ale baví ma to... a predpokladám, že by neobstáli horšie ako harpie, ktoré anonymne píšu tu.
@anonym_autor dobre tema a uvaha. Napisem ti svoju skusenost. Do vztahu som isiel preto ze som si bol isty ze toto je zena s ktorou chcem byt cely zivot, krasna mudra a dobra. Vsetko tak bolo az do momentu kedy prislo prve a druhe dieta. Naraz sa odo mna vyzadovali povinnosti a starostlivost o celu rodinu. Co som aj robil ale s tym rozdielom ze zena prestala mat o mna zaujem. Dominovali deti aktivity mimo mna. A ked sme aj spolu nieco mali bolo to z povinnosti. Jednoducho zena ma mala ako otca svojich deti a ked som si tuto ulohu splnil uz ma nepltrebovala. Sex ju prestal zaujimat, pre nu je podstatne aby boli dovolenky zaplatene, oblecenie naklady na zivot. A ked aj sex mame tak to robi z povinnosti - spravi sa a vsetko. Nemam pocit ze ma chce vsetko je to z povinnosti. Taktiez ziadne ozivenie dve polohy a hotovo. Po 20 rokoch v manzelstve otvorenych rozhovor tuzob som dospel ze mam zacat mysliet na seba. Cize mentalne som nastaveny mat milenku iba na sex. Vsetko som vyskusal hovoril som to aj zene. Ona mi neveri. Takze takto to mam ja. A milenku chcem sebecky pre seba aby som sa konecne citil ako chlap ze ma druhy chce - tuzi po mne sexualne. Ale je problem najst si zenu ktora to ma podobne ako ja. Ze chce zostat v domacnosti a hlada iba vasen resp naplnenie sex potrieb.
@chalankozba uz si nejaku nasiel?
@anonym_61ae03 asi ťa prekvapím, moja, ale niektoré veci o mne manželka vie... a diali sa s jej súhlasom. Myslím, že má veľmi dobrú predstavu o tom, aký som...
@morpheuss ako povies moj, verim ze to tu raz bude citat 🙂
@chalankozba uz si nejaku nasiel?
@anonym_82010e nemal som este realne stretnutie, a je priserny pocit ked ti partner s ktorym zijem nedava cez sex sp. vazbu. Skoda pre mna je to v zivote dolezite.
@anonym_autor dobre tema a uvaha. Napisem ti svoju skusenost. Do vztahu som isiel preto ze som si bol isty ze toto je zena s ktorou chcem byt cely zivot, krasna mudra a dobra. Vsetko tak bolo az do momentu kedy prislo prve a druhe dieta. Naraz sa odo mna vyzadovali povinnosti a starostlivost o celu rodinu. Co som aj robil ale s tym rozdielom ze zena prestala mat o mna zaujem. Dominovali deti aktivity mimo mna. A ked sme aj spolu nieco mali bolo to z povinnosti. Jednoducho zena ma mala ako otca svojich deti a ked som si tuto ulohu splnil uz ma nepltrebovala. Sex ju prestal zaujimat, pre nu je podstatne aby boli dovolenky zaplatene, oblecenie naklady na zivot. A ked aj sex mame tak to robi z povinnosti - spravi sa a vsetko. Nemam pocit ze ma chce vsetko je to z povinnosti. Taktiez ziadne ozivenie dve polohy a hotovo. Po 20 rokoch v manzelstve otvorenych rozhovor tuzob som dospel ze mam zacat mysliet na seba. Cize mentalne som nastaveny mat milenku iba na sex. Vsetko som vyskusal hovoril som to aj zene. Ona mi neveri. Takze takto to mam ja. A milenku chcem sebecky pre seba aby som sa konecne citil ako chlap ze ma druhy chce - tuzi po mne sexualne. Ale je problem najst si zenu ktora to ma podobne ako ja. Ze chce zostat v domacnosti a hlada iba vasen resp naplnenie sex potrieb.
@chalankozba mrzí ma tvoja situácia. Citala som tu v opačnom garde, žena sa dohodla s mužom ze bude mat raz týždenne sex s milencom lebo muž nemal záujem o sex a v pohode im to vraj klapalo. Manželka by nesúhlasila? To by si ani nemusel mat vycitky. Mozno by sa prebrala.
@morpheuss ako povies moj, verim ze to tu raz bude citat 🙂
@anonym_61ae03 vidíš moja... zaujímavé je, že keď poviem, že som kurenvník, tak mi veríš.. keď zároveň poviem, že moja o tom do istej miery vie, tak to mi už neveríš... ta moja zlatá, keď už, tak si vyber... buď ver všetkému, čo píšem, alebo ničomu. Cmuk. ❤
@chalankozba mrzí ma tvoja situácia. Citala som tu v opačnom garde, žena sa dohodla s mužom ze bude mat raz týždenne sex s milencom lebo muž nemal záujem o sex a v pohode im to vraj klapalo. Manželka by nesúhlasila? To by si ani nemusel mat vycitky. Mozno by sa prebrala.
@anonym_61ae03 ja nemam vycitky a svedomie mam ciste, ale mam svoju hrdost a verim ze sa urcite raz najde niekto kto to ma podobne ako ja a bude chciet nieco zmenit v zivote. Manzelka ma posiela ze ked sa mi nepaci mam ist za stetkami.
@anonym_61ae03 ja nemam vycitky a svedomie mam ciste, ale mam svoju hrdost a verim ze sa urcite raz najde niekto kto to ma podobne ako ja a bude chciet nieco zmenit v zivote. Manzelka ma posiela ze ked sa mi nepaci mam ist za stetkami.
@chalankozba zoberiem ťa niekedy do Viedne?
@chalankozba u teba je skoda, ze manzelka nema zaujem, lebo sameho od seba by ta stetky nenapadli, do poradne nechce ist?
@chalankozba aha tak ked mas povolenie tak preco nie😅 jeden piatok vecer na obchodnej a mas vystarane. Alebo urcite aj na zoznamke najdes
@chalankozba u teba je skoda, ze manzelka nema zaujem, lebo sameho od seba by ta stetky nenapadli, do poradne nechce ist?
@anonym_d0a0cb ja nemam zaujem o stetky, pohlavne choroby a predpokladam aj dost limitujuce iq. A taktiez necakam ze mi bude niekto pisat sukromne spravy z modreho konika. Skorej hladam podporu ze nie som sam co to ma takto a je nas viacej…..
@chalankozba aha tak ked mas povolenie tak preco nie😅 jeden piatok vecer na obchodnej a mas vystarane. Alebo urcite aj na zoznamke najdes
@anonym_61ae03 chcem aby deti mali normalne detstvo a ked budu mat svoje rodiny potom si to doma usporiadam. Ist po obchodnej nechcem Bratislava je mala. Este ze som investoval do nehnutelnosti a mam priestor na sukromie ake potrebujem.
@anonym_82010e nemal som este realne stretnutie, a je priserny pocit ked ti partner s ktorym zijem nedava cez sex sp. vazbu. Skoda pre mna je to v zivote dolezite.
@chalankozba mám to úplne rovnako ako ty…chlap na mňa kašle, rozísť sa nechce lebo deti, ale spolu nemáme nič už dlho..
@chalankozba mám to úplne rovnako ako ty…chlap na mňa kašle, rozísť sa nechce lebo deti, ale spolu nemáme nič už dlho..
@anonym_0b699e neviem ci sa da sukromne ale mam par otazok najlepsie cez sukromnu spravu. Je to strasne….
❤
@anonym_0b699e neviem ci sa da sukromne ale mam par otazok najlepsie cez sukromnu spravu. Je to strasne….
@chalankozba si z karlovky? Lebo ak áno, tak sa možno stretávame…
@chalankozba si z karlovky? Lebo ak áno, tak sa možno stretávame…
@anonym_0b699e ahoj nie, stare mesto.
Ej ha, tu sa niečo črtá 😁
Bola som neverná, výčitky svedomia som nemala a nemam žiadne. Bolo to v čase, ked som si bola plne vedomá toho, ze doma bude rozvod. Medzi dôvodmi rozvodu boli aj manželove znamosti, takže ...🤷♀️
@anonym_d0a0cb ja nemam zaujem o stetky, pohlavne choroby a predpokladam aj dost limitujuce iq. A taktiez necakam ze mi bude niekto pisat sukromne spravy z modreho konika. Skorej hladam podporu ze nie som sam co to ma takto a je nas viacej…..
@chalankozba zivot je nespravodlivy, jeden ma doma skoro kazdy den a aj tak nahana stetky, druhy nema vobec a stetky nenahana, len manzelka nema zaujem, asi si uz zatlacil doma, ze by isla k dr. hormonalny problem, ci uz ta poradna...urcite nie si jediny vidis tie diskusie..jedna katastrofa
@anonym_autor nie nemala som výčitky. Najprv som to urobila ako pomstu za jeho neveru. Pritom ja som muža nikdy doma neodmietala ani nepodviedla prva. . Len ten môj sa zaľúbil do o cca 10 rokov mladšej odo mňa, bezdetnej. Veľmi ma to zlomilo. Myslím že to ostalo v ňom a porovnával ma neustále celé roky. D jeho nevery ubehlo 14 rokov. Naš sex.zivot šiel dole vodou. Až som s tým prišla ja ze takto žiť ďalších 20 rokov fakt nechcem a už sme vo fáze rozvodu. Kým som k tomuto dospela že to naozaj urobím, stalo ma to veľa trápenia, frustrácie, revania do vankúša, hádok. Navrhovala som mužovi všetko. Aj otvorený vzťah. To odmietol. A ja som to vzdala. U nás ale nebol problém u mňa primárne v sexe ale v odmietani dotykov bozkov ,takýchto dennodennych drobnosti ktoré dávajú človeku pocit ze si milovaný partner a nielen dierka na zápich raz za dva mesiace. Rozvádzame sa v relatívne pokoji s dvomi deťmi.
@chalankozba zivot je nespravodlivy, jeden ma doma skoro kazdy den a aj tak nahana stetky, druhy nema vobec a stetky nenahana, len manzelka nema zaujem, asi si uz zatlacil doma, ze by isla k dr. hormonalny problem, ci uz ta poradna...urcite nie si jediny vidis tie diskusie..jedna katastrofa
@anonym_d0a0cb ono je to paradox, makas na sebe studium praca aby rodina mala kde zit, bolo nam dobre a ked tie deti zacnu byt “mudrejsie” a je cas jeden na druheho tak nic….a vo finale je clovek otraveny lebo miesto toho po dlhom tazkom dni si dobre zasexuje tak je ako idiot sam s mobilom na modrom koniku.
@anonym_d0a0cb ono je to paradox, makas na sebe studium praca aby rodina mala kde zit, bolo nam dobre a ked tie deti zacnu byt “mudrejsie” a je cas jeden na druheho tak nic….a vo finale je clovek otraveny lebo miesto toho po dlhom tazkom dni si dobre zasexuje tak je ako idiot sam s mobilom na modrom koniku.
@chalankozba žena Ta odmieta úplne fyzicky? Žiadne objatie ,pusa, hladkanie masáž?
@chalankozba - tam je dovod treba ho najst, keby som videla, ze ,oj muz trpi, patrala by som po tom, preco nemam chut
@chalankozba žena Ta odmieta úplne fyzicky? Žiadne objatie ,pusa, hladkanie masáž?
@anonym_a1264c minimalne je to z povinnosti, aby mi dala co potrebujem a hotovo rozumej sex raz za dva tyzdne.

@anonym_d0a0cb ja by som sa zasa ani neoprel o ženu, ktorá takto pohŕdavo rozpráva o iných a myslí si, že je viac... síce... hmm... možno kebyže mi ponúkneš dvacku, tak porozmýšľam... ❤
@morpheuss Dýchaj zlato, nenechaj sa vyprovokovať 😁 pamätáš naposledy ako to dopadlo? 🤣 Kľud...