icon

Mali ste výčitky a pochybnosti pred neverou?

7. okt 2025

Dá sa tu už komentovať anonymne tak myslím že to bude úprimná diskusia kde sa podelíte o skutočne pocity.
Tema nevera, je jedno či si muž alebo žena. Či si v manželstve alebo partnerstve. Poďme z pohladu toho, kto podvádza. Ak si bol/a neverný/a, ako si sa cítil ( budem už len v mužskom rode písať) pred tým, ako si podviedol? O tomto sa nikde nehovorí a nepíše. Iba o samotnom zážitku alebo výčitkách po. Ale čo pred?

Predstav si, že máš niečo rozrobene, milenca/milenku kde sa schyľuje k prvej nevere. Všetko super, šteklivé písanie, vzrušenie a tesenie sa na to, keď ku tomu príde. Lebo je jasne, že sa to stane. V tom čase máš výčitky, ale nie až take ( lebo si to všelijak ospravedlníš). Ale príde čas, keď sa to ma pretaviť do reality a zrazu ta sekne.
Vieš už v tom momente, že parntera/ku opustiť nechceš. Doslova nechceš ísť za milencom, milenkou ale už nevieš cúvnuť. Aj to chceš, aj nie. Najradšej by si bol, keby to celé zmizlo bez tvojho pričinenia a aby bol život ako predtým. Ale ľahšie ako riešiť to s tým novým človekom a napísať mu že nič nebude je ísť a povedať si, že si to raz užiješ a nikto sa nič nedozvie, potom to nejak stopnes.
Je to možno kruté, ale mne toto pomohlo k uvedomeniu si že naozaj jediný človek, s ktorým chcem byt je môj partner. Zašlo to až sem a považujem sa za hrozného človeka. Jeho považujem za ešte lepšieho, ako predtým.

Takze, mali ste nejaké takéto myšlienky pred neverou? Vedeli ste už vtedy keď ste to šli robiť že to vlastne nechcete,

karolinakr
7. okt 2025
@anonym_4e140f

Podviedla som manžela, lebo som mala pocit, že doma som nepochopena, že si ma nevšíma, že pre neho už viac nie som atraktívna, nezaujímalo ho, čo robím a na každý môj problém mal hneď riešenie, ešte som ani nestihla dopovedať. Nastúpila som do práce, zrazu z každej strany lichôtky a záujem o moju osobu. Jeden kolega si ma získal natolko, až som stratila kontrolu. Celý čas som vedela, že nerobím správnu vec. Celý čas som si to sama pred sebou ospravedlnovala. Manželstvo slo dole vodou, nevedeli sme sa už rozpravat. Paradoxne, až počas toho najkritickejšieho obdobia manžel začal so mnou komunikovať a naše vzťahy v manzelstve pomaličky, postupne upravili. Trvalo to takmer dva roky, manžel o mojej nevere nevie, nikdy mu to nepoviem a asi si to ani nikdy neodpustím. Takze autorka, presne viem, o čom píšeš. Úplne presne.

@anonym_4e140f on už cítil, že voda sa nad nim zavrela, neviem odkiaľ ale druha strana vie vždy, ked už zašla pridaleko a preto sa začal snažiť

anonym_c254f3
7. okt 2025
@chalankozba

@anonym_autor dobre tema a uvaha. Napisem ti svoju skusenost. Do vztahu som isiel preto ze som si bol isty ze toto je zena s ktorou chcem byt cely zivot, krasna mudra a dobra. Vsetko tak bolo az do momentu kedy prislo prve a druhe dieta. Naraz sa odo mna vyzadovali povinnosti a starostlivost o celu rodinu. Co som aj robil ale s tym rozdielom ze zena prestala mat o mna zaujem. Dominovali deti aktivity mimo mna. A ked sme aj spolu nieco mali bolo to z povinnosti. Jednoducho zena ma mala ako otca svojich deti a ked som si tuto ulohu splnil uz ma nepltrebovala. Sex ju prestal zaujimat, pre nu je podstatne aby boli dovolenky zaplatene, oblecenie naklady na zivot. A ked aj sex mame tak to robi z povinnosti - spravi sa a vsetko. Nemam pocit ze ma chce vsetko je to z povinnosti. Taktiez ziadne ozivenie dve polohy a hotovo. Po 20 rokoch v manzelstve otvorenych rozhovor tuzob som dospel ze mam zacat mysliet na seba. Cize mentalne som nastaveny mat milenku iba na sex. Vsetko som vyskusal hovoril som to aj zene. Ona mi neveri. Takze takto to mam ja. A milenku chcem sebecky pre seba aby som sa konecne citil ako chlap ze ma druhy chce - tuzi po mne sexualne. Ale je problem najst si zenu ktora to ma podobne ako ja. Ze chce zostat v domacnosti a hlada iba vasen resp naplnenie sex potrieb.

@chalankozba zaujímavé čítať príspevok akoby o mojom živote len z opačnej strany. V mojom príbehu, teda vzťahu, som žena ale zažívam presne to isté čo ty. A tiež som si po rokoch povedala, že začnem konečne myslieť aj na seba a na svoje potreby.

chalankozba
7. okt 2025
@anonym_c254f3

@chalankozba zaujímavé čítať príspevok akoby o mojom živote len z opačnej strany. V mojom príbehu, teda vzťahu, som žena ale zažívam presne to isté čo ty. A tiež som si po rokoch povedala, že začnem konečne myslieť aj na seba a na svoje potreby.

@anonym_c254f3 ak nechces verejne napis mi sukromne do spravy ze ako. Dakujem

anonym_4e140f
7. okt 2025
@karolinakr

@anonym_4e140f on už cítil, že voda sa nad nim zavrela, neviem odkiaľ ale druha strana vie vždy, ked už zašla pridaleko a preto sa začal snažiť

@karolinakr neviem... Viackrát som premýšľala, či to vtedy neriešil rovnako ako ja, aj keď by som to nikdy od neho nečakala. Ale asi ani on odo mňa. Dnes, s odstupom času môžem povedať, že asi toto nám pomohlo. Paradox, smutné aj ťažké o tom vôbec premýšľať a vracať sa k tomu v myšlienkach. Ako som písala, ľutujem to, ale späť to nevrátim... a odvtedy neodsudzujem. Lebo dovtedy som každému tvrdila, že MNE BY SA TOTO V ZIVOTE NESTALO. Že ja by som toto nikdy nedopustila, lebo keď ľúbiš, nepodvedies... No. Kto zažil, pochopí.

nikpa
Autor odpoveď zmazal
salamistka
8. okt 2025
@morpheuss

@anonym_61ae03 vidíš moja... zaujímavé je, že keď poviem, že som kurenvník, tak mi veríš.. keď zároveň poviem, že moja o tom do istej miery vie, tak to mi už neveríš... ta moja zlatá, keď už, tak si vyber... buď ver všetkému, čo píšem, alebo ničomu. Cmuk. ❤

@morpheuss takže ak dobre chápem, manželka vie, že sa to deje, ale nevie, do akej miery?...hm...a ona funguje tak isto? necháva sa opichať kade chodí ? nič v zlom, mňa si nevšímajte, do takýchto debát sa nezapájam, len som zvedavá :D

morpheuss
8. okt 2025
@salamistka

@morpheuss takže ak dobre chápem, manželka vie, že sa to deje, ale nevie, do akej miery?...hm...a ona funguje tak isto? necháva sa opichať kade chodí ? nič v zlom, mňa si nevšímajte, do takýchto debát sa nezapájam, len som zvedavá :D

@salamistka viem sa o svoju manželku postarať, nepotrebuje iného pichača...

anonym_e69c76
10. okt 2025

@anonym_autor fiha,no ja som mala vzdy pomimo vztahov svojho milenca ale normálne aj ked som tie vztahy myslela vazne nieco proste mi dovolilo mat ten sex s tym clovekom az kym som nestretla toho praveho jedineho kt by som nevymenila za nic a jeho som nepodviedla a ani neuvažovala nad tym takže netusim...

denithestrange1993
10. okt 2025

@anonym_autor tomu sa hovori vycitky svedomia.

anonym_bd2a87
10. okt 2025
@morpheuss

@earlgrey Už si píšu ❤ dúfam, že to chalan nedodrbe tou svojou sebaľútosťou... vidíš zlatko, tu to žije, ale my aj tak zostaneme hovadá, hoc sme k sebe slušní jak dvaja adolescenti...

@morpheuss @earlgrey Vy sa naozaj musite nadrbat do kazdej temy, vypisovat si stupidne debility ako pubertaci, stiahnut pozornost na seba a zavadzat tym, ktory chcu komunikovat k autorovej teme? Nie, nie ste taki doleziti a zaujimavi. Musi byt strasne vyzivne mat vas vo svojom okoli..

earlgrey
10. okt 2025
@anonym_bd2a87

@morpheuss @earlgrey Vy sa naozaj musite nadrbat do kazdej temy, vypisovat si stupidne debility ako pubertaci, stiahnut pozornost na seba a zavadzat tym, ktory chcu komunikovat k autorovej teme? Nie, nie ste taki doleziti a zaujimavi. Musi byt strasne vyzivne mat vas vo svojom okoli..

@anonym_bd2a87 Aj my teba ❤️

anonym_147034
10. okt 2025

Bola som neverná exmanželovi. Boli sme spolu 10 rokov a ja som ho už neľúbila, nepriťahoval ma, doslova som si vypestovala alergiu na neho, ale na strane druhej, nechcela som ostať sama. Zrazu prišiel niekto, kto ma namotal a chvíľu sme si užívali. Prasklo to, dostala som od exmanžela ďalšiu šancu a kedže som bola mladá a hlúpa, ostala som s ním - zo strachu z toho, byť sama. Zvláštne bolo to, že ja som bola tá, ktorá k nemu cítila ešte väčší odpor ako predtým, aj keď by to malo byť naopak. Chvíľu som hrala toto divadlo o šťastnom manželstve a potom sa to zopakovalo. Tento nový muž už ale bol o niečom inom, nie len o pobláznení. Odišla som kvôli nemu od manžela, rozviedli sme sa a z milenca sa po pár rokoch stal manžel a otec našich krásnych detí.

Nikdy som voči exmanželovi nemala výčitky - ani pred, ani po. Proste tá chémia vyprchala dávno predtým, ale ostávala som vo vzťahu zo zvyku, nič iné som nepoznala, bola to moja prvá láska od základnej školy. Predpokladala som, že tak to má vo vzťahu vyzerať, že sú po čase ľudia už len spolubývajúci.

Som rada, že to všetko skončilo tak, ako to skončilo, aj keď pár udalostí by som rada zmenila. Každopádne, dnes som šťastná a neľutujem.

karolinakr
10. okt 2025
@chalankozba

@anonym_c254f3 ak nechces verejne napis mi sukromne do spravy ze ako. Dakujem

@chalankozba na Obchodnej su prostitutky? to ani neviem..viem, že su tam policajti...a kde maju akože stojisko?

rado318
10. okt 2025
@earlgrey

@morpheuss No áno, nehráš sa na nič, vždy povieš tak ako to je...to je pravda...len tak nahlas uvažujem, že kedy si človek, teda muž ako ty, povie, že už mám dosť a táto je moja posledná....milenka 🤷‍♀️ Vieš, že mi niekoho pripomínaš a snažím sa pochopiť, kedy si povie muž, že už stačilo 😁

@earlgrey prajem pekný podvečer ,a ak smiem riadkou pár sem napišem . Myslím si že Muž , si nikdy nepovie , táto je posledná a stačí . Ale CHLAP ano, keď v hlave rozum má, srdce poslúcha,a potom hlavu "do chomúta" vtlačí.

anonym_a7bb91
10. okt 2025
@morpheuss

@anonym_d0a0cb zlatko, strávil som na modrom koníku stovky, ba tisícke hodín preto, aby som skúmal povahy tisíciek harpií, ktoré tu prispievajú... a nie preto, aby som si zasunul... myslím, že je veľmi dobrý predpoklad, že by som v Thajsku popri zasúvaní obetoval nejaký ten čas skúmaniu pováh mladých slečien.. asi ťa znova prekvapím, ale baví ma to... a predpokladám, že by neobstáli horšie ako harpie, ktoré anonymne píšu tu.

@morpheuss len aby si nezistil ze skumas povahy chlapcov 🤭

anonym_a7bb91
10. okt 2025
@anonym_147034

Bola som neverná exmanželovi. Boli sme spolu 10 rokov a ja som ho už neľúbila, nepriťahoval ma, doslova som si vypestovala alergiu na neho, ale na strane druhej, nechcela som ostať sama. Zrazu prišiel niekto, kto ma namotal a chvíľu sme si užívali. Prasklo to, dostala som od exmanžela ďalšiu šancu a kedže som bola mladá a hlúpa, ostala som s ním - zo strachu z toho, byť sama. Zvláštne bolo to, že ja som bola tá, ktorá k nemu cítila ešte väčší odpor ako predtým, aj keď by to malo byť naopak. Chvíľu som hrala toto divadlo o šťastnom manželstve a potom sa to zopakovalo. Tento nový muž už ale bol o niečom inom, nie len o pobláznení. Odišla som kvôli nemu od manžela, rozviedli sme sa a z milenca sa po pár rokoch stal manžel a otec našich krásnych detí.

Nikdy som voči exmanželovi nemala výčitky - ani pred, ani po. Proste tá chémia vyprchala dávno predtým, ale ostávala som vo vzťahu zo zvyku, nič iné som nepoznala, bola to moja prvá láska od základnej školy. Predpokladala som, že tak to má vo vzťahu vyzerať, že sú po čase ľudia už len spolubývajúci.

Som rada, že to všetko skončilo tak, ako to skončilo, aj keď pár udalostí by som rada zmenila. Každopádne, dnes som šťastná a neľutujem.

@anonym_147034 ahoj. Riesim podobnu situaciu. Kolko rokov si s novym, nepresla chemia teda? U nas nikdy extra ani nebola. Myslela som, ze to tak ma byt a rokmi sa z nas stali spolubyvajuci. Ked prislo k verbalnemu a 2x fyzickemu nasiliu tak som si zacala s inym. Manzel teraz lutuje a chce aby som zostala. Neviem ako dalej

anonym_147034
10. okt 2025
@anonym_a7bb91

@anonym_147034 ahoj. Riesim podobnu situaciu. Kolko rokov si s novym, nepresla chemia teda? U nas nikdy extra ani nebola. Myslela som, ze to tak ma byt a rokmi sa z nas stali spolubyvajuci. Ked prislo k verbalnemu a 2x fyzickemu nasiliu tak som si zacala s inym. Manzel teraz lutuje a chce aby som zostala. Neviem ako dalej

@anonym_a7bb91 fuha, fyzické násilie je pre mňa no go… s novým partnerom som 6 rokov, z toho 3 roky manželia. Chémia nevyprchala, stále sa lubime. Je to samozrejme iné ako pred tým, keď sme nemali deti, je to náročné a nemáme na seba toľko času ako predtým, ale stále je to krásne 🙂

earlgrey
10. okt 2025
@rado318

@earlgrey prajem pekný podvečer ,a ak smiem riadkou pár sem napišem . Myslím si že Muž , si nikdy nepovie , táto je posledná a stačí . Ale CHLAP ano, keď v hlave rozum má, srdce poslúcha,a potom hlavu "do chomúta" vtlačí.

@rado318 🤣 nádhera...čistý romantik...ďakujem za názor 😉

anonym_147034
10. okt 2025
@anonym_a7bb91

@anonym_a7bb91 otázne ešte je, či máte spolu deti. Ja som s exmanzelom deti nemala.

anonym_31449e
10. okt 2025
@chalankozba

@anonym_autor dobre tema a uvaha. Napisem ti svoju skusenost. Do vztahu som isiel preto ze som si bol isty ze toto je zena s ktorou chcem byt cely zivot, krasna mudra a dobra. Vsetko tak bolo az do momentu kedy prislo prve a druhe dieta. Naraz sa odo mna vyzadovali povinnosti a starostlivost o celu rodinu. Co som aj robil ale s tym rozdielom ze zena prestala mat o mna zaujem. Dominovali deti aktivity mimo mna. A ked sme aj spolu nieco mali bolo to z povinnosti. Jednoducho zena ma mala ako otca svojich deti a ked som si tuto ulohu splnil uz ma nepltrebovala. Sex ju prestal zaujimat, pre nu je podstatne aby boli dovolenky zaplatene, oblecenie naklady na zivot. A ked aj sex mame tak to robi z povinnosti - spravi sa a vsetko. Nemam pocit ze ma chce vsetko je to z povinnosti. Taktiez ziadne ozivenie dve polohy a hotovo. Po 20 rokoch v manzelstve otvorenych rozhovor tuzob som dospel ze mam zacat mysliet na seba. Cize mentalne som nastaveny mat milenku iba na sex. Vsetko som vyskusal hovoril som to aj zene. Ona mi neveri. Takze takto to mam ja. A milenku chcem sebecky pre seba aby som sa konecne citil ako chlap ze ma druhy chce - tuzi po mne sexualne. Ale je problem najst si zenu ktora to ma podobne ako ja. Ze chce zostat v domacnosti a hlada iba vasen resp naplnenie sex potrieb.

@chalankozba ts, náhodou😀

anonym_28cc55
10. okt 2025
@anonym_bd2a87

@anonym_bd2a87 no, vystihla si to, spam za spamom, bolo by dobré si to písať súkromne. nikto na vás nie je zvedavý.

earlgrey
10. okt 2025
@anonym_28cc55

@anonym_bd2a87 no, vystihla si to, spam za spamom, bolo by dobré si to písať súkromne. nikto na vás nie je zvedavý.

@anonym_28cc55 Nikto z vás to čítať nemusí 😁 stačí keď uvidíš moje meno alebo meno @morpheuss -a, tak to preskoč a nebude sa ti o tom ani snívať 😀

anonym_9f70b3
10. okt 2025

@anonym_autor nebola som neverná,myslím že by som na to asi nemala odvahu
Mám jedného partnera od mojich 16 r,sme spolu veeelmi veľa rokov no keď som po materskej nastúpila do práce tak samozrejme lichôtky boli od mužov a samozrejme že poteší ale tam to aj ostalo
No raz sme s manželom nastúpili do jednej firmy spolu a tam bol jeden kolega ..on mi bol veľmi sympatický,bolo to vzájomne a poviem ti že tam už nebolo ďaleko od toho aby sa niečo mozno aj stalo..no môj muž si všimol že sú tam nejaké sympatie, žiarlil na neho dosť aj keď v podstate sme sa len rozprávali, zasmiali.. nikdy sme neboli vyslovene že sami dvaja, vždy tam s nami boli aj iný kolegovia..a vtedy mi to nejak cvaklo a zatiahla som za brzdu..nevsimala som si ho už ,manžela ľúbim a nezahodila by som toľko rokov pre nič
Ešte mi pár krát napísal na FB ,len tak nezáväzne ..ale tam to skončilo ..to manžel samozrejme nevie ale som rada že to skončilo skôr ako to začalo ..ale myslím že v tomto prípade som mala najbližšie k nevere a to tam muž nebol ani Bred Pitt😂😂😂 proste tam niečo bolo ,niečo silné.. vzájomne čo nás k sebe akosi ťahalo

anonym_a7bb91
10. okt 2025
@anonym_147034

@anonym_a7bb91 fuha, fyzické násilie je pre mňa no go… s novým partnerom som 6 rokov, z toho 3 roky manželia. Chémia nevyprchala, stále sa lubime. Je to samozrejme iné ako pred tým, keď sme nemali deti, je to náročné a nemáme na seba toľko času ako predtým, ale stále je to krásne 🙂

@anonym_147034 a so starym partnerom si nemala chemiu od zaciatku, alebo po rokoch upadla? Nemame deti.

morpheuss
10. okt 2025
@anonym_bd2a87

@anonym_bd2a87 @anonym_28cc55 zlatíčka moje krásne, áno, musíme sa tu realizovať a vám nezostáva nič iné, len trpieť ❤ Mne sa súkromne písať nechce, som exhibicionista, ale nie taký, čo ženám posiela fotky vtáka, ale taký iný... ja keď @earlgrey pošlem ❤, chcem, aby ste to všetci vedeli. Som exhibicionista lásky ❤ A teraz verejne posielam srdiečko aj vám dvom ❤

earlgrey
10. okt 2025
@morpheuss

@anonym_bd2a87 @anonym_28cc55 zlatíčka moje krásne, áno, musíme sa tu realizovať a vám nezostáva nič iné, len trpieť ❤ Mne sa súkromne písať nechce, som exhibicionista, ale nie taký, čo ženám posiela fotky vtáka, ale taký iný... ja keď @earlgrey pošlem ❤, chcem, aby ste to všetci vedeli. Som exhibicionista lásky ❤ A teraz verejne posielam srdiečko aj vám dvom ❤

rado318
10. okt 2025
@anonym_9f70b3

@anonym_autor nebola som neverná,myslím že by som na to asi nemala odvahu
Mám jedného partnera od mojich 16 r,sme spolu veeelmi veľa rokov no keď som po materskej nastúpila do práce tak samozrejme lichôtky boli od mužov a samozrejme že poteší ale tam to aj ostalo
No raz sme s manželom nastúpili do jednej firmy spolu a tam bol jeden kolega ..on mi bol veľmi sympatický,bolo to vzájomne a poviem ti že tam už nebolo ďaleko od toho aby sa niečo mozno aj stalo..no môj muž si všimol že sú tam nejaké sympatie, žiarlil na neho dosť aj keď v podstate sme sa len rozprávali, zasmiali.. nikdy sme neboli vyslovene že sami dvaja, vždy tam s nami boli aj iný kolegovia..a vtedy mi to nejak cvaklo a zatiahla som za brzdu..nevsimala som si ho už ,manžela ľúbim a nezahodila by som toľko rokov pre nič
Ešte mi pár krát napísal na FB ,len tak nezáväzne ..ale tam to skončilo ..to manžel samozrejme nevie ale som rada že to skončilo skôr ako to začalo ..ale myslím že v tomto prípade som mala najbližšie k nevere a to tam muž nebol ani Bred Pitt😂😂😂 proste tam niečo bolo ,niečo silné.. vzájomne čo nás k sebe akosi ťahalo

@anonym_9f70b3 keď prídu do bruška motýle , juuuj ťažké to ovládania sú chvíle , no človeku srdce vždy povie , , TU JE TVOJA CESTA ! POĎ 💓💓 A NEVER ROZUMU !! ON O TOMTO NIČ NEVIE. "

zuzanka.zuzu
10. okt 2025

@morpheuss @earlgrey fakt ste otravní v každej téme 🤷 a veru preskakujem vás, nečítam, aj tak je to o tom istom.... asi rok dozadu tu každú tému spamovali "čarodejnice" či ako sa prezývali, tiež trápne 🙈 dúfam že čoskoro s tým prestanete aj vy

anonym_9a842f
10. okt 2025

@anonym_autor vies toto je pre mna tazka tema, lebo som zila v absolutne nefungujucom manzelstve, kde sme boli ako spolubyvajuci, ktory sa hadaju a casto, sex bol tak 1x za rok.
Cvicila som a podla muzov som pekna.
Moj vsak mi neustale hovorieval, ze sa pozri na seba, kto by ta chcel.
Potom zrazu pride muz, stretnu sa vase pohlady a hned je tam iskra, nechces to, citis sa spinava a hnusna, ani on to nechce, ale predsa sa to stane.
Prides domov, po nevere, pozries sa do zrkadla a nenavidis sa.
Prides na to, ze pre kazdeho bude najlepsie, ak sa rozvediete, lebo ste na seba navzajom toxicky nie preto, lebo mas milenca, ale preto lebo uz aj to ti vadi, ked ten druhy vedla teba dycha. Aj predtym ti to vadilo, aj ty si vadila jemu, len ste si to nepriznali...lebo deti...lebo majetok...lebo spolocnost.
Najst pokoj v sebe je ta najlepsia vec.
Niekedy potrebujes 3.osobu, aby si vedel, ktora cesta je pre teba ta spravna.

earlgrey
10. okt 2025
@zuzanka.zuzu

@morpheuss @earlgrey fakt ste otravní v každej téme 🤷 a veru preskakujem vás, nečítam, aj tak je to o tom istom.... asi rok dozadu tu každú tému spamovali "čarodejnice" či ako sa prezývali, tiež trápne 🙈 dúfam že čoskoro s tým prestanete aj vy

@zuzanka.zuzu 😁 jedine, že ma budeš nahlasovať a vyhodia ma admini 🤣 ináč nie..je mi to ľúto 🤣