Mali ste výčitky a pochybnosti pred neverou?
Dá sa tu už komentovať anonymne tak myslím že to bude úprimná diskusia kde sa podelíte o skutočne pocity.
Tema nevera, je jedno či si muž alebo žena. Či si v manželstve alebo partnerstve. Poďme z pohladu toho, kto podvádza. Ak si bol/a neverný/a, ako si sa cítil ( budem už len v mužskom rode písať) pred tým, ako si podviedol? O tomto sa nikde nehovorí a nepíše. Iba o samotnom zážitku alebo výčitkách po. Ale čo pred?
Predstav si, že máš niečo rozrobene, milenca/milenku kde sa schyľuje k prvej nevere. Všetko super, šteklivé písanie, vzrušenie a tesenie sa na to, keď ku tomu príde. Lebo je jasne, že sa to stane. V tom čase máš výčitky, ale nie až take ( lebo si to všelijak ospravedlníš). Ale príde čas, keď sa to ma pretaviť do reality a zrazu ta sekne.
Vieš už v tom momente, že parntera/ku opustiť nechceš. Doslova nechceš ísť za milencom, milenkou ale už nevieš cúvnuť. Aj to chceš, aj nie. Najradšej by si bol, keby to celé zmizlo bez tvojho pričinenia a aby bol život ako predtým. Ale ľahšie ako riešiť to s tým novým človekom a napísať mu že nič nebude je ísť a povedať si, že si to raz užiješ a nikto sa nič nedozvie, potom to nejak stopnes.
Je to možno kruté, ale mne toto pomohlo k uvedomeniu si že naozaj jediný človek, s ktorým chcem byt je môj partner. Zašlo to až sem a považujem sa za hrozného človeka. Jeho považujem za ešte lepšieho, ako predtým.
Takze, mali ste nejaké takéto myšlienky pred neverou? Vedeli ste už vtedy keď ste to šli robiť že to vlastne nechcete,
@zuzanka.zuzu 😁 jedine, že ma budeš nahlasovať a vyhodia ma admini 🤣 ináč nie..je mi to ľúto 🤣
@earlgrey Kym nie je smajlikov aspon tolko, ako slov, nie je to ono.. 😉🙃😊😉😉😘😘🤩🤩😉😚🤗
@earlgrey Kym nie je smajlikov aspon tolko, ako slov, nie je to ono.. 😉🙃😊😉😉😘😘🤩🤩😉😚🤗
@anonym_bd2a87 Odbavila si sa? 😃 ak áno, teší ma to. Ak nie, kľudne pokračuj ďalej, idem si k tomu spraviť popcorn 😃 A ináč, to, čo vyčítaš druhým, robíš sama. Ale na každého svieti rovnaké slnko ❤️ ešte máš niečo na srdiečku? Či už si skončila?
@anonym_bd2a87 Odbavila si sa? 😃 ak áno, teší ma to. Ak nie, kľudne pokračuj ďalej, idem si k tomu spraviť popcorn 😃 A ináč, to, čo vyčítaš druhým, robíš sama. Ale na každého svieti rovnaké slnko ❤️ ešte máš niečo na srdiečku? Či už si skončila?
@earlgrey Dakujem, toto mi staci na to aby som pochopila, ze Tebe je zbytocne cokolvek.. Ci uz hovorit priamo alebo v naznakoch. Nevadi, budeme vase vrcholne trapne prispevky preskakovat aj nadalej a nadalej sa citit trapne aj za vas.
PS - pre svoj vlastny pocit bezpecia na tejto planete dufam, ze nemate obaja viac, ako 25..
@earlgrey Dakujem, toto mi staci na to aby som pochopila, ze Tebe je zbytocne cokolvek.. Ci uz hovorit priamo alebo v naznakoch. Nevadi, budeme vase vrcholne trapne prispevky preskakovat aj nadalej a nadalej sa citit trapne aj za vas.
PS - pre svoj vlastny pocit bezpecia na tejto planete dufam, ze nemate obaja viac, ako 25..
@anonym_bd2a87 Predstav si, že sme sa dokonca aj rozmnožili a naďalej sa budeme množiť, nech je nás na tejto planéte viac 😉 dobrú noc
@anonym_bd2a87 Zlatá moja, nereaguješ na mňa takto anonymne a odvážne prvý krát. Dávam ti preto verejnú ponuku. Stretni sa so mnou osobne, pozývam ťa na drink a tam mi to môžeš povedať osobne a do očí. Sľubujem, že si ťa pozorne vypočujem a vo veľmi slušnom a priateľskom duchu, s úsmevom na tvári ti poviem svoju verziu. Ak ma presvedčíš o svojej pravde, možno tým dosiahneš, že sa tu prestanem strápňovať. Čo povieš? Stretnutie s neškodným, 25-ročným panicom... Hovorím len za seba, ale možno na to stretnutie presvedčíme aj @earlgrey. Moja podmienka je, že to bude na východe, nie tak ďaleko od Košíc, lebo nemienim kvôli tebe cestovať do nejakej riti. Buď hrdinka a prijmi moju ponuku, alebo zalez do prdele so svojimi anonymnými príspevkami.
@anonym_autor nie nemala som výčitky. Najprv som to urobila ako pomstu za jeho neveru. Pritom ja som muža nikdy doma neodmietala ani nepodviedla prva. . Len ten môj sa zaľúbil do o cca 10 rokov mladšej odo mňa, bezdetnej. Veľmi ma to zlomilo. Myslím že to ostalo v ňom a porovnával ma neustále celé roky. D jeho nevery ubehlo 14 rokov. Naš sex.zivot šiel dole vodou. Až som s tým prišla ja ze takto žiť ďalších 20 rokov fakt nechcem a už sme vo fáze rozvodu. Kým som k tomuto dospela že to naozaj urobím, stalo ma to veľa trápenia, frustrácie, revania do vankúša, hádok. Navrhovala som mužovi všetko. Aj otvorený vzťah. To odmietol. A ja som to vzdala. U nás ale nebol problém u mňa primárne v sexe ale v odmietani dotykov bozkov ,takýchto dennodennych drobnosti ktoré dávajú človeku pocit ze si milovaný partner a nielen dierka na zápich raz za dva mesiace. Rozvádzame sa v relatívne pokoji s dvomi deťmi.
@anonym_a1264c výborne rozhodnutie 💪držím palce 🙂vieš čo to je ešte 20 rokov byť skutočne šťastná ? Veľa žien na to nemá odvahu
Ja to mam tak s muzmi ze som netykavka. Nemam rada fyzicke dotyky ani prekracovanie mojej osobnej zony. Uhnem aj ked mi niekto chce dat pri zoznamovani pusu. Lenzeeee pri mizivom percente muzov to mam opacne. Proste je tam taka chemia ze idem do toho po hlave. Takze ma velmi prekvapila jedna situacia. Bola som na sluzobke s viacerymi kolegami a sli sme na veceru. A proste sme sa zrazu pozreli na seba a vedela som ze je to tam. Nikto si to nevsimol ale ja taketo veci citim fakt intenzivne. A uplne ma premkol cudny pocit ze ved mam vazny vztah a co teraz. Mali sme spolu byvat par dni na hoteli. Ale ten hore ma zachranil, jemu prislo seriozne zle a kolega ho zaviezol domov. Ja som kratko na to odisla z tej prace aj som sa prestahovala do ineho mesta, ale ta energia medzi nami uz bola zmenena. Obaja sme boli nesvoji ked sme sa stretli a to sme sa fyzicky vobec nezblizili. Len sme to obaja citili si myslim. To bolo ked som mala k nevere ja nejblizsie.
@salamistka viem sa o svoju manželku postarať, nepotrebuje iného pichača...
@morpheuss zaujimava odpoved. Ved ona ta vie tiez uspokojit a aj tak vyhladavas ine zeny. Takze to ze ty vies uspokojit ju by malo byt tiez irelevantne.
@karolinakr Ale veď my sme sa nikdy nehádali 😉 teda ja s mojou láskou 😁 to len ostatné ježibaby sa do nás stále púšťajú
Pred prvou bol strach, dalsimi strach opadol a stalo sa to beznou vecou bez vycitiek.
Ja som v manželstve s mojím vyše 20 rokov, nikdy nebol proaktívny v sexe, vždy som musela dačo začínať ja a teraz to už nechce vôbec. Vraj mu to nechýba, nemá to rád a len hrá hry na PC. Ja si zarábam na seba sama a viac ako on. Dokonca bol 2 roky nezamestnaný a ťahala som všetko ja. Ani len cvičiť nechce, nedbá o seba. Tak sme sa dohodli, že si necháme otvorený vzťah kvôli dieťaťu. Otca zbožňuje, tak sa nechceme rozviesť. Ale ja potrebujem aj fyzický kontakt... Mám to rada. Tak si hľadám niekoho, ale je to ťažké. Mám 40 rokov, vysokú školu, vyššie postavenie vo firme. Na zoznamkách sa mi ozývali samí vodiči, skladníci a pod.... Na sex možno stačí, ale mne nie... Je to ešte čerstvé, vôbec sa neviem orientovať...

@anonym_bd2a87 @anonym_28cc55 zlatíčka moje krásne, áno, musíme sa tu realizovať a vám nezostáva nič iné, len trpieť ❤ Mne sa súkromne písať nechce, som exhibicionista, ale nie taký, čo ženám posiela fotky vtáka, ale taký iný... ja keď @earlgrey pošlem ❤, chcem, aby ste to všetci vedeli. Som exhibicionista lásky ❤ A teraz verejne posielam srdiečko aj vám dvom ❤
@morpheuss Nie Ty nie si exhibicionita, iba zufalo tuzis po pozornosti a nasiel si si tu k sebe taku istu.. Samozrejme, ze by si jej sukromne nepisal, naco aj? Ona Ta nezaujima, ona Ti sluzi iba na to, aby s Tebou tieto ubohe diskusie o Tvojej promiskuite viedla verejne. Ale naozaj, naozaj to nikoho nezaujima. A odporucam vam stranku amateri.com Vlastne nie, tam by taki ako vy splynuli s milionom takych mentalnych atletov, ako ste vy dvaja. A na mamickovskom fore je lahsie zaujat promiskuitou a vynutit si tym pozornost. Ale uz toho bolo naozaj dost.. uz to vase natlacanie sa do diskusii aby ste si tam mohli zakazdym verejne zartovat o tom, aky si Ty kurevnisko nikoho, skutocne nikoho nebavi. A drahy moj, nikto Ti to, ako trtkas kade chodis uz neveri. A ak je to nahodou aj pravda, tak nie, nemas moj obdiv. Je mi Ta iba luto..