Mám 19 a páči sa mi 21-ročný chlapec. Ako sa mu mám prihovoriť?
Ahojte mám taký problém strašné sa mi páči jeden chlapec poznáme sa dlhšie má 21 ja mám 19 no ja som taký ten hanblivý typ a ani nie moc skusena v balení mužov .. prosím o radu ako mu naznačiť že k nemu cítim niečo viac ako kamarátstvo ? 🙂 Sme obaja slobodný .. len ma neukamenujte
Myslim, ze zeny toto maju podstatne jednoduchsie - idem vecer do fitka, pridas sa? Dostala som listky na koncert a brat so mnou nechce ist, nesiel by si? Som hladna, ty si uz obedoval? Podme sa najest... uvidis podla reakcie sama... naznacovanie moc nepomoze, musite ist proste vo dvojici niekam a zvysok sa vyvinie.
@beata_k no len ja neviem či by som to dala keby mi povie nie 😄 a ďakujem 🤗🤗
@anjelicek26 no skúsim to teda 🤗😄 ďakujem len ak odmietne tak no bohužiaľ pre mňa 😄🙄
Ak odmietne, tak sa nic nedeje. Tvar sa, ze je to v pohode. Aj ked rozumiem, ze vtedy by sa clovek zakopal pod zem
Hlavne sa moc neokunaj kym to na neho vybalis.
Aj keby ťa rovno odmietol, aspoň budeš vedieť, na čom si🙂 Veď predsa nejde o život, takže s kľudom hlavne🙂
@beata_k no veď presne budem síce červená ružová fialová ale tak uvidíme jak to dopadne 🤗
Preto to musis urobit rychlo. 🍀💪
@beata_k presne a len tak medzi rečou, akože o nič nejde, ideš, nejdeš? fajn a preč
@kvetinka75 Tak, tak. Rychlo jasne a k veci. Bez omacok, do ktorych by sa mohla zamotat.
@kvetinka75
@beata_k áno áno presne tak to plánujem ďakujem dámy 😊🤗
Daj vediet ako si dopadla. 😃
Ked mu vopchas jazyk do pusy pochopí aj keby bol nechapavy. :D
@beata_k dám samozrejme ,😊😄
@sergejj bojím sa mu prihovoriť a nie to ešte vopchať jazyk do pusi 🤦🏻♀️
autorka takéto reči bez s rezervou. Určite sa nebudeš strapňovať tým, že sa na neho hneď vrhneš.
@kvetinka75 no presne tak nejako
asi ho poznáš nie? Vieš čo ho zaujíma, tak mu napíš, alebo sa spýtaj, že videla si že ho zaujíma toto a toto a teba to tiež zaujíma/že je nejaká akcia v okolí, či o tom vie a že ty tam chceš ísť ale nechceš ísť sama, tak že či by nešiel ...
proste či niekam nechce ísť ... kam, a ako si už vymysli.
Ak pôjde a bude to nejaka akcia tak si to užite a nakonci sa musíš vymáčknuť. Nakonci, lebo ak by to bral ako nič viac len vypadnuť von s niekym, tak si aspoň tu akciu užijete poriadne :D
Stačí keď sa ho spýtaš čo hovorí na tvoj nový účes,alebo šaty ? Pokiaľ ide po tebe už to pôjde samo ,začne baliť on teba sme proste tak nastavený.
Taaak ako? Nabrala si odvahu? 😀
@milanpetras
"Neskôr sme spolu začali tráviť viac času a ona mi začala dávať jemné, ale jasné signály. Napríklad mi občas urobila nejaký kompliment, zaujímala sa o to, ako sa mám alebo sa ma opýtala na moje plány na víkend."
To ja robim bezne voci mojim kamaratom - muzom. Nikdy som ani nepomyslela, ze by som im tym davala nejake signaly, ze mam zaujem o vztah, len ze je to proste niekto, s kym sa citim dobre a mam ho rada, bez nejakeho umyslu na romanticky vztah. No.. clovek sa uci cely zivot... 🙂

Nadych, vydych." Ahoj, neskocime na kavu?" Bum a je to.😃 Zariadis sa podla odpovede. Drzim prst 😉