icon

Mám chrobáka v hlave - nevera

26. jan 2023

Ahojte.
Už niekoľko dní mám chrobáka v hlave. Mala a stále mám pocit, že priateľ predomňou niečo skrýva. Nedalo mi to a pozrela som sa do jeho telefónu, keď bola príležitosť, hoci to nie je pekné odomňa. Ale moje obavy sa potvrdili, keďže som v histórii jeho prehliadania internetu našla množstvo odkazov na web amaterky.sk. Dve volané čísla sú z toho portálu.
Myslíte si, že sú to reálne ženy ponúkajúce sex alebo len fejkové profily ?
Chystám sa ho s tým konfrontovať samozrejme, ale musím nabrať odvahu.
Ďakujem a držte mi prosím palce.

sandyan
26. jan 2023

Su to realne cisla a realne zeny...

dzulli1980
26. jan 2023

A na čo potrebuješ nabrať odvahu? On by mal nabrať odvahu a na rovinu Ti to vyklopiť, vysvetliť atď. ...

cakambabatko
26. jan 2023

Na tej stránke sú reálne, overené ženy… Držím palce..

sandyan
26. jan 2023

Moj byvaly ma tiez podviedol s takou amaterkou😁tiez som to nasla v historii ale budis..davno spolu nie sme, mam noveho priatela a konecne poznam aku ma mat hodnota zena. Kazdopadne ho konfrontuj a nenechaj si natlacit omacky do hlavy.

petricka22
26. jan 2023

Nechapem, ako mozeste zeny zostat take kludne, keby to zistim ja, povraciam sa zo stresu hned a akonahle by ten chlap bol v mojej blizkosti, tak by zazil riadnu scenu.

nnnuuunnn
26. jan 2023

Priateľ? Najskôr mal na sex aj Teba, tiež si taká amatérka, len zadarmo.

cakambabatko
26. jan 2023

@nnnuuunnn to je čo toto za komentár primitívny?

nnnuuunnn
27. jan 2023

@cakambabatko no mne to tak prišlo, keď si zaplatil alebo chcel skúsiť dve ženy na amaterkach, ze je to typ chlapa ktoremu ide o sex. Mal teda sex zabezpečený od priateľky a skúšať chcel aj profesionálky. Nechcela som tým uraziť autorku, ale tak mi ten chlap pripadá.

athom
Odpoveď bola odstránená
mirco50
Odpoveď bola odstránená
karolinakr
28. jan 2023

To ta ako napadlo, ze fejkove čisla a profily? Načo, prečo, komu určene? normalna prostitucia, fotky, služby, cena..

karolinakr
Autor odpoveď zmazal
katkazocele
28. jan 2023

@autorka ty si sa mu hrabala telefóne ?! kde je dôver? toto sa nerobí 😕 ( SARKAZMUS) je mi ľúto čo si našla v telefóne, ale je to len ďalšie potvrdenie, že treba sa riadiť heslom: Dôveruj ale preveruj, aby človek nebol za hlupáka mesiace a možno aj roky, lebo ako vieme, je nepísané pravidlo, že keby aj napr. váš spoločný kamarát/tka vedeli o tomto jeho výlete,(veľa chlapov je retardovaných a chvália sa takýmito vecami), tak by ti to nepovedali, lebo do vzťahov druhých sa nemá miešať.👏 😉 Týmto pozdravujem auroru lenkuszabovu a iné ktoré razia túto šľachetnú teóriu.
Autorka priprav sa, že ťa obviní z toho že si sa mu hrabala v telefóne a začne ťa paradoxne viniť, bude hádzať vinu na teba.🙄