Mám dať chlapovi vedieť, že ma citovo zlomil?
Ahojte
Mame oboja okolo 40-tky, rozvedeni. Zacali sme sa stretavat, bolo to fajn, drzali sme si aj odstup, aj sme to brali seriozne. Teda ja urcite, on to tak prezentoval
Vedela som ze rozvod bol z iniciativy jeho byvalej zeny a ze sa z toho dlho nevevdel dostat, teraz prezentoval, ze je s tym uz Ok.
Avsak casom som vycitil zmenu soravanic zrazu nechcel stretko atd atd vytusila som ze byvalka zacala ziarlit on stale zatlkal …
Potom sme s tym utali (dovod neviem, zevraj nema cas)
Teraz otazka —- je to uz pol roka a mna denno denne prenasleduju myslienky ze je s tou byvalkou a ze mna pouzil na to aby ona zacala ziarlit a vratila sa k nemu ((su od seba 5-6 rokov a mal asi len nejake sexualne vztahy na ktore zrejme ona neziarlila … my sme sa stretavali aj s demi takze asi to bol vyssi level)
Chytil ma chtic napisat mu o mojich pocitoch a tej krivde ze sa citim len ako vyzzity element a ze ma to trapi
Vidm ze bude vyznievat uboho a zufalo a to nechcem
Ale mozno sa mi konecne ulavi ze to bude vediet ze ma to dost trapi(lo)
Bude mu to asi aj jedno, on dosiahol pravdepodobne to, co chcel
Ak to necham tak, nebude vediet, ze ma to trapi (ajked urcite vie ze hej) ale nevie ze doteraz. Ale zas zachovan si nejaku tu hrdost
Len rozmyslam ze mozno sa mi ulavi, neviem 🤦♀️🤷🏻♀️
@eeffka ty si na taky pristup chlapov zvyknuta, tebe sa to zda jasne. Ja som zvyknuta na iny pristup od muzov
To nie je o chlapoch a mimochodom som s muzom cez 20r, to je o vlastnej sebahodnote. Nezaujimam sa o ludi ktori sa nezaujimaju o mna. A je mi jedno ci je to chlap, kolegyna, ci rodina.
@eeffka to je pravda … ale tym ze si 20 r s 1 chlapom tak sa na to inak pozeras … neberieim ti to. Ale nepovazujem sa za zufalku, skor cakam ferove jednanie
Po pol roku sa ozvať s tým, ako ta dotycny zranil je naozaj zúfalstvo. Proste nevieš spracovať,že sa ti to stalo. Ide len o tvoje ego, nič viac v tom nie je.
Prepáč, ale čakať po polroku férové jednanie od chlapa, ktorý sa prestal hentakym spôsobom s tebou stykat, je fakt naivne..
@rebellefleur ja necakam ferove jednanie
Chcela som mu len napisat 1-2 vety s tym ze ma to mrzelo. Necakam od neho nic
@cocolino234 - presne tak 🙏🙏🙏 btw. veľmi rada čítam tvoje názory 👍🙂
@brembo preco to neurobil skor ale xy rokov po rozvode
@brembo tak nahodou sme sa stretli a viacmenej sa priznal
@brembo stretla som ho s celou rodinkou takze mi to doslo ajked tvrdil ze su tam len tak spolu ze chodia vzdy takto na prechadzku … 😁
@brembo im to pripada ako normalne. prezentoval mi to aj predtym, ze teda tie nedele su zastatene rodine...clovek ked upodozrieva, je sibnuta hysterka, clovek ked veri, je hlupa naivka ...
@brembo oni mavali zauzivane tie nedele ajked sa steetaval so mnou - neriesila som to …
Ja mam tiez rodinu ale s ex netravune spolocbe nedele
Jeho ex vedela ze sa s niekym stretava, pretrcal sa so mnou kade tade (mozno aj chcel aby to vedela) a asi nas aj ona videla.
Ona ma cely ten cas noveho partnera ale myslim ze v celej veci bola ona
@brembo ano je mi jasne ze keby mu zalezalo na mne tak by sa snazil o mna
Cely cas tvrdil ze je to davno za nim a pripadal mi ze je o tom presvedceny
Podla mna ona akonahle zistila ze on dakoho ma tak sa zacala snazit si ho ziskat naspat … ale jasne ze rozhodnutie bolo na nom
Mezi ma leb to ze mi to na rovinu nepovedal

Si proste tragedka. Uzil si a uz ta nechce, koniec pribehu. Pol roka na teba kasle. Co ty tam chces riesit? Oznamit mu ako ta "citovo zlomil" ? Akurat sa strapnis.