Mám ísť do vzťahu, ktorý žije oddelene od ženy?

2. dec 2022

Ahojte baby,
Som tridsiatnička, v láske som moc šťastia v živote nemala, vždy som však mala svoje zásady cez ktoré som nešla (zadaní,zenaci,zo záväzkami atď). Teraz som však konečne stretla chlapa ktorý sa mi po dlhej dobe zapáčil, aj ja jemu, problém však je ze je zenatý, no už žije zo ženou oddelene, majú male dieťa. Hovoril že by chcel anulovať manželstvo ktoré bolo krátke a potom šli od seba. Nechcem byť kratochvila, ale ani ísť do takéhoto zväzku keď je oficiálne ženatý aj keď žije sam. Mám ho rada. Poraďte čo robiť

zmrzlinka2021
2. dec 2022

Moj nazor - NIE. Prečo?
- má rodinu, je v manzelstve krátko, ale ak uz teraz zdrhava, a zije s manzelkou oddelene, tak bud sa zenil nafetovany alebo nema sam veci vo svojom zivote upratane...
- zit oddelene od manzelky a uz zhanat frajerky - urcite nie muz pre mna
- je pekne ze ho mas rada, ale ste obaja na vztah pripraveni? Ake ma on predstavy o vasom vztahu? Zivote? Domacnosti? fungovani? starostlivosti o jeho dcerku? Som zastancom toho, ze kym ludia sa nepoznaju a nevedia co chcu, tak netreba otvarat vztah viac ako kamarastvo. Toto sa osvedcilo velmi vela ludom v mojom okoli. Niekedy kym zacali chodit, tak sa ako kamarati spoznavali aj rok - dva.. ci vobec si budu pasovat. Dnes maju uz dlhdobe funkcne vztahy, rodiny.

jaond19
2. dec 2022

Za mna nie. To teda tomu manzelstvu moc nedal, iba dieta spravil a koniec.... to naco bolo dobré... sa pouc z chyb druhych... alebo je vidina byt dalsou takouto opustenou zenou s dietatom lákavá?

nnnuuunnn
2. dec 2022

Na toto Ti nikto nedá odpoveď. Pre mňa by to, že je ženatý, ale žije už oddelene nebol asi problém, ale teda musela by som mať istotu, že so ženou je to už mŕtve. Inak ženatých, nevernych, považujem za slabochov.

viestta
2. dec 2022

A uz sa aspon rozviedol? Lebo anulacia manzelstva cirkvou, ked maju dieta je takmer vylucena. A kto vie. ci jeho manzelka vie o tom, ze spolu neziju

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
jan510
2. dec 2022

Len aby to neboli jeho bajky aby ta namotal 🤦🙄

liljana
2. dec 2022

Najskor si zisti, ci zije naozaj sam. To zistis tak, ze byva sam a berie si dieta na vikendy. Zamysli sa, ci ti nevadi, ze ma dieta. Vela zenam to vadi.
Ak je to normalny chlap, tak to skus. Ked budes na kazdom muzovi hladat najmensie nedostatky a preco nie, tak ti ti dobri prejdu pod nosom a skoncis najskor sama a nakoniec z nudze s nejakym debilom, aby si aspon stihla mat dieta.
Ak hovoris, ze v laske si stastie nemala, to je asi len potvrdenie, ze normalni muzi ti utekaju pod nosom a na kazdom si nieco nasla, preco nie. Nikto nie je a nebude dokonaly a ani ty.

koniarova
2. dec 2022

Preboha. Chlapa, ktorý si chcel vziať život by si chcela? Čo si sa zbláznila? Takto bude riešiť problémy?

koniarova
2. dec 2022

Aká anulácia? Nechápem.

liljana
2. dec 2022

V tomto pripade beriem spat, skoro samovrah? Naco ti je taka slaba povaha. Pri kazdom probleme si to pojde hodit a ty ho budes ofukovat? Ak nemusis a mas sa rada, ruky prec od ludi, co maju posahanu psychiku.

jan510
2. dec 2022

Anulacia sa robi az po rozvode na sude. To len pre info

liljana
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
sima338
2. dec 2022

Nie, to sa nedokáže normálne rozviesť?

valeria_h
2. dec 2022

Najskôr nech sa rozvedie, nech si vyrieši staré veci a potom nech začne nový vzťah. Len aby to tak bolo ako Ti hovorí, buď opatrná.

dilino
2. dec 2022

@zmrzlinka2021 že ženil sa nafetovaný no ja umrem.1000 bodov.

sojorez
2. dec 2022

Rozmyslam, ci jeho zena vie, ze ziju oddelene 🤔 Niektori experti, dokazu tej manzelke, s ktorou vraj ziju oddelene, spravit k prvemu dietatu aj druhe.

morgane1975
2. dec 2022

Nech si vyrieši minulosť najprv. Takéto odrby a kaleraby ze chce anulovať manželstvo… chce? Alebo už aj podnikol nejaké kroky k anulácii? Či je to len v štádiu sľubov?

viestta
2. dec 2022

Nechcem byť rypava, ale ten kto opravil názov témy aj precital co napísal?

koniarova
2. dec 2022

@viestta 😁😁😁😁 dobrú blbosť napísali.

monika2012
2. dec 2022

Za mňa NIE.

wonder13
2. dec 2022

No je to risk. Sesterkina kamarátka sa zaľúbila do chlapa, kt bol už dokonca v rozvodovom konaní podla jeho rozprávania. Navštevoval ju mesiace, darčeky, atď... Až dievčina otehotnela. Ako tehotná prišla na to, že ona nie je jediná kt privedie dieťa tomuto chlapovi na svet. Ale aj manželka čaká babo v rovnakom čase a žiaden rozvod sa nekoná.
Nechcem ťa odstrašiť ale ja by som s ním na rande šla až keď bude rozvedený a uvidím papiere.

lenkadenisa
2. dec 2022

Ja som si (s teraz už mojím manželom) prešla anuláciou manželstva a teda, nie Je to len tak. Dobre si pána preklepni kým spravíš somarinu. Never mu všetko, čo ti povie.

lady_hurts
2. dec 2022

Pre mňa sú toto typické žvásty, pokiaľ by nebol rozvedený, tak ani pomyslenie na vzťah s takým človekom, ešte k tomu labilnym.

danieladeley
2. dec 2022

Za mna nie. A preco? Lebo sa zenie do noveho vztahu a este nema ani poriesene manzelstvo a to co-to svedci o jeho charaktere, resp. bezcharakternosti. Navyse, uz si si zistovala nieco o anulovani manzelstva? Plus, je tam dieta, takze velke stop.

som_realistka
2. dec 2022

Anulacia nie je, bolo to krátke a šli sme od seba, na to musí byť presne stanovený dôvod zo zákona, ale ak majú spolu dieťa, tak manželstvo bolo naplnené a ťažko ho anuluju😀a ak ma na mysli anulaciu cirkevného sobáša, tak to je na veeeelmi dlhé lakte, namotava ta, resp tlači kaleráby. Nájdi si iného.

mirco50
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
pipistrel13
19. dec 2022

@som_realistka manzelstvo sa da anulovat iba cirkevne,statna anulacia neexistuje,jedine rozvod a aj ked cirkevne anuluju,pre stat si sa stale rozvedena

mikella912
20. dec 2022

Určite nie

lenka1993
20. dec 2022

Napis mi ip ak chceš