icon

Mám ísť na víkend k mužovi, s ktorým som mala 3x rande?

13. jún 2022

Ahojte, mam takú dilemu🙄Som pol roka po rozchode, mam syna, syn chodí každý druhý víkend na víkend k svojmu otcovi. Nedávno som sa zoznámila s jedným mužom, ktorý ozaj, že neni na zahodenie😀🙂. Zatiaľ sme boli 3 krát na rande a on ma včera pozval na víkend k sebe domov.Mám tam ísť? Je pekný, milý, ma zmysel pre humor, len ja si myslím, že určite bude chcieť aj sex. Išli by ste?

zuzanazu85
13. jún 2022

@athom áno a?

athom
Odpoveď bola odstránená
zuzanazu85
13. jún 2022

@athom ja viem 🤭. A vybočil si od témy. Tešilo ma 😜

athom
Autor odpoveď zmazal
banderaska29
13. jún 2022

no tak záleží od toho čo k nemu ty cítiš a ako ho vnímaš. čo chceš ty ? ak niekde v kutiku duse chceš, ako ti pomože to že ti napíše 8 žien že nechod. ty sa neriadiš svojou hlavou ? nerozumiem.

zmrzlinka2021
13. jún 2022

Preco si myslis, ze by chcel sex? A hned na tretom rande?

Ved mozte kecat, hrat spolocenske hry, dat si drink... a ak by sa zacal spravat nevhodne, tak ho proste kopnes do riti... taky chlap si ta nezasluzi

slniecko_12
13. jún 2022

@athom toto je nejaka novodoba zoznamka? druhy pokec alebo?

athom
Autor odpoveď zmazal
euka210
13. jún 2022

Kolko mas rokov? 16? Ja uz tu niektore otazky nechapem 🤔

miadi
14. jún 2022

Ak ho chces len na sex Tak chod. Ak chces nieco viac je lepsie sa trochu viac spoznavat. Ak chces normalne vztah povedz nie a uvidis ci sa ti este bude vobec ozyvat. A potom este niekolko rande ci mu za to stoja . Ak nie Aspon sa Sam uprace.

k0l0b3zka
14. jún 2022

Ak si s nim bola 3 krat na rande tak asi je evidentne ze obaja mate zaujem. A na vikend by som kludne isiel s tym, ze bude sex. Popravde ist na rande 3 krat s tym ze nic nie je asi by som sa citil divne :D Povacsine uz potom dostava stopku. A ked sa mi niekto nepaci a nemam zaujem s nim riesit vztah no tak nejdem ani na druhe rande, nie to este tri 🙂

amiaja
14. jún 2022

Ak sa na to este necitis tak k nemu nechod. Pisala si ze byva 60km od teba, to je kusok. Chod k nemu len cez den a vecer domov, nemusis tam byt cely vikend.
Uvidis ci mu to nebude vadit a bude ochotny este pockat a mat zaujem. Ak nie, aj tak dobre. Zbavis sa chlapa ktoremu islo len o jedno.

danica2711
14. jún 2022

@zmrzlinka2021 Ježiši Kriste, jasné, že bude chcieť sex, neviem si predstaviť človeka (muža či ženu), ktorý si pozve potenciálneho partnera k sebe na víkend a chce s ním hrať spoločenské hry!!! Veď sú to dvaja dospelí ľudia!
Autorka, pre mňa je to jasné, ak prijmeš pozvanie, rátaš so sexom a chceš ho aj ty. Ak nechceš, tak na ten víkend k nemu nechoď.

sszuzu8
14. jún 2022

Nešla. Je to skoro

panelacikova
14. jún 2022

šla by som. určite by som oznámila nejakej kamoške alebo kolegyni, že sa chystám konkrétne tam či tam na víkend a jemu by som to tiež nenápadne oznámila, že o mojej návšteve vedia známi (to pre prípad, žeby šlo fakt o nejakého skrytého úchyla, tak aby stihol svoje úmysly prehodnotiť).
no a sex? ak sa necítiš, tiež je potrebné mu to oznámiť ihneď. i keď.... ak funguje chémia, tak sex bude, ak nefunguje, tak taký vzťah bude na figu. takže nerozumiem celkom potom, načo tam vlastne pôjdeš 😀

zmrzlinka2021
14. jún 2022

@danica2711 mna b to napriklad vobec nenapadlo, ze chce sex. A keby sa tak zacal spravat, hned by som mu vytmavila, ze nie som ziadna stetka a nemala by so o takeho muza zaujem.

A co je zle na spolocneskych hrach? Vies kolko sa mi s drahym nasmejeme, zabavime, aj nieco nove naucime? A ano, sme dospeli 🙂

zuzanazu85
14. jún 2022

@zmrzlinka2021 povedzme si úprimne,určite ju k sebe nevolá hrať spoločenské hry 🤭😁. Či ty tomu veríš?

zmrzlinka2021
14. jún 2022

@zuzanazu85 no ja sa na to pozeram len zo svojho uhla, ze kebyze ma clovek na tretom rande pozve k sebe, tak by ma sex ani nenapadol. A ak by nieco zacal, tak som skolena u janyho landla s bodyfight a dostal by lavy hak 😀

mrva
14. jún 2022

ja by som sla. Ved ked sa na sex nebudes citit, tak mu to normalne povedz. Aspon uvidis, ako sa zachova. Ci sa oduje alebo bude respektovat. Aspon uvidis, ci za cosi stoji, alebo si pre neho iba dalsi zarez.

anita6666
14. jún 2022

Tri rande a žiadny sex???? A on ťa ešte zavolá domov???? Na víkend? No veľmi sa mu čudujem a tebe tiez,akoze nechápem načo vôbec riešiš nejale zoznamky a chlapa,keď sa pýtaš takéto hovadiny...akoze neviem,načo by som mala ísť k cudziemu chlapovi pokiaľ sex nepripadá v úvahu? Či si myslíš,že čo od teba chce? Cumakovat na hviezdy? Veď to je celé trápne...keď nechceš sulozit, zostaň doma,vyloz si nohy a čítaj knihu a on nech si zavolá normálnu zenu

zuzzinka
14. jún 2022

Ja by som sla. Budes mat auto, tak mozes hocikedy odist, ak to nepojde smerom ktorym by si chcela. A ber to tak, ze vam to moze ukazat, ako ste na tom vy spolu a mozno aj usetrit cas a netahat to dalsich x mesiacov zbytocne. Povedz mu este raz na rovinu, ze s nim chces stravit cas a spoznat sa lepsie, ale ze do postele s nim nemienis ist. A spytaj sa mozno teda, ci ma pre teba pripravenu hostovsku izbu/postel na noc. Ak nebude tutuli mutuli, tak bude dost divne spat v jednej posteli.

h2
14. jún 2022

Choď, veď hádam ťa neznásilní. Dobre, že si mu povedala, že na sex sa zatiaľ necítiš. Ešte lepšie, že on povedal, že to bude rešpektovať. A keď sa situácia vyvinie tak, že budeš aj ty chcieť, nič hrozné sa nestane, keď k tomu dôjde.

marrilyn
14. jún 2022

Ja nechapem to zmyslanie, ze vsetci chlapi chcu len sex a pokial s nim zena suhlasi skoro, tak by ju mal odkopnut, lebo si vrzol. To vsetky ten sex len pretrpia, lebo "musia"? Ved ste pri tom obaja a obaja z toho nieco mate, nie? Ked som sa spoznala s mojim muzom, tak k sexu doslo na druhom rande a co je na tom. Chceli sme to obaja, obaja sme si to uzili a ani jeden z nas nebol v tom case urcite zalubeni a nesiel do toho s tym, ze to bude vztah na cely zivot, lebo sme sa poriadne este nepoznali. Po tejto stranke nam to klapalo a vsetko ostatne prislo casom. Keby z toho aj nebol dlhodoby vztah, tak prepanajana, boli sme obaja dospeli a oboch nas to bavilo.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
marrilyn
14. jún 2022

@elizabet173 neide o to, kto s kym a kedy, proste u nas to bolo tak ako bolo, kazdy podla seba. Nemusi to kazdy spravit tak ako my, ale tak ako to im vyhovuje. Reagovala som hlavne na tie komentare, ktore vyznievaju tak, akoby to zeny brali ako nutne zlo vo vztahu. Proste ist na kazde rande s tym, ze mam v hlave otazku "co ak bude chciet sex?“, mi pride proste divne, obzvlast ak sa tym zozieraju dospele zeny a nie nejake pubertiacky na strednej. Clovek nikdy nevie, ako sa co vyvinie a vzdy ma moznost v danom momente povedat ano alebo nie a nie sa dopredu stresovat tym, co ak..

ankare
14. jún 2022

Chod, a ak sa na to budeš cítiť, milujte sa. Držím palce!

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
topanocka15
14. jún 2022

Ja by som išla.No a užijeme si,ak ste slobodný obidvaja choď,teda ak chceš aj Ty sex😆

timing
16. jún 2022

Kludne chod. Vzdy mozes odist. Aspon na zaciatku zistis,ci to ma pre vas perspektivu. Budete spolu viac casu, isto nie jen v dome. Nejaky zaujimavy program si pripravte cez den, vecer uvidis ci Ta ohurila jeho spolocnost dost nato,aby si si uzila aj sex.

akinom0077
19. jún 2022

Urob tak ako to citis. Ja osobne po 3 rande nechodim prespat k muzovi na vikend ale ak to citis tak ze je fajn a ze tuzis ist chod