Mám mu napísať?
Ahojte. Prešla som si veľmi ťažkým rozvodom. Po rozvode mi ex manžel robil peklo zo života. V tomto mojom najhoršom období mi veľmi pomohol jeden kamarát. Som mu vďačná za veľa, lebo v podstate som celý svoj život začala brať úplne inak. Hoci som v tom čase jeho rečiam ani neverila, teraz si vravím, že mal naozaj pravdu. Vlastne aj s terajsiemu manželovi rozumiem omnoho viac vďaka nemu. Lenže v tom čase ja nešťastná, on osamelý .... Proste sme spolu aj niečo krátky čas mali. Z mojej strany som ho vždy mala za vzor, nikdy som neuvažovala, že by sme zostali spolu a on to od začiatku vedel. Lenze bezhlavo sa zamiloval. Veľa krát ma prosil, aby sme to spolu skúsili. Mohol by mi byť otcom. Tak sme to ukončili, zostali len priatelia. Ja som sa neskôr odsťahovala, našla si prácu. Denné sme si volali, písali, vedeli sme o sebe všetko. Lenže nasla som si priatela ( dnes už manžela) a on sa ozýval čím ďalej tým menej. Pozná ho aj manžel, aj bol u nás na návšteve. Teraz sme sa už min 2 roky nevideli. Napíšeme si len na sviatky, aj to sa málokedy spýta ako sa máme. Predtým som mu aj vyčítala, že sa neozve, vždy sa vyhovoril na prácu, čo je pre mňa blbá výhovorka. Priateľku už nemal možno 10 rokov a myslím, že je doteraz sám. Má takú životnú teóriu, že keď nájdeš tu pravú tak to hneď vieš, hneď je všetko dokonale ( podľa mňa príliš uletena predstava) a vraj to cítil pri mne.
Pred pár dňami som išla cez jeho dedinu. Ani som mu nejak nechcela volať, keďže on už nemá záujem, ale nedalo mi to, máme krásneho syna, chcela som mu ho predstaviť. On miluje deti, proste pre mňa je stále dôležitý a asi ma to tak nejak ťahalo...Telefón nezdvihol, tak som k nemu bez ohlásenia nešla ( aj keď to bolo kedysi úplne bežné). Čo má dosť mrzí je, že už ani nezavolal späť. Mám chuť mu napísať, že je ozaj veľmi smutné, že už nevie ani zdvihnúť telefón.
@panelacikova Ja si myslím, že nie je a len tento kontakt zazdil. Keby bol s tým vyrovnaný, tak s priateľstvom nemá problém.
Prievoznik
@toskanka záleží od toho, aký typ človeka to je. napríklad ja som taká (a mám takých aj vo svojom okolí), že ak ma s dotyčným nespája dieťa, jednoducho som ho odstrihla, uťala. aj môj muž je taký. a navzájom si nerobíme "zle" tým, žeby sme ešte náročky vyhľadávali bývalých milencov či milenky, aby sme sa im chválili so svojím terajším životom. neviem, podľa mňa je to vzhľadom na situáciu dosť nenormálne. obzvlášť, ak dotyčný pán dal autorke jasne najavo, že nemá záujem o komunikáciu. ak je to typ ako som ja, tak je dosť možné, že má svoju vysnívanú polovičku, ktorá si ho zaslúži a ktorú si zaslúži on a on sám od seba netúži a ani nechce už kontakt od svojej bývalej milenky. načo aj? zbytočné. a autorka sa mu nechutne doslova podsúva. keď mi raz niekto (nemusí byť milenec, hocikto) povie, že nemá dôvod sa so mnou baviť alebo ma kontaktovať, tak hádam mám dve uši a sú v poriadku a hádam mám dostatok mozgových buniek na to, aby som si to uložila v hlave, že on jednoducho NECHCE, nie? 🙂
@panelacikova Tak to je jasné, že ho už netreba kontaktovať. Len som sa zamyslela nad dôvodom utnutia kontaktu, že ktorý sa mi zdá pravdepodobnejší.Tento pán bude už vo vyššom veku, keďže by autorke mohol byť otcom a odvtedy tiež ubehol nejaký čas. Podľa mňa sa už len zmieril so situáciou a nepraje si to pripomínať. Ale toto autorka už, dúfam, definitívne pochopila.
Daj mu pokoj. Konecne nasiel silu ist dalej,nebyt s tebou v kontakte a ty si taka sebecka,ze ho chces kontaktovat? Mysli v prvom rade na jeho city a nie na seba
Nie nič mu nepiš ma svoj život určite s nejakou novou partnerkou.A evidentne ma uzavretu minulosť s tebou.Nemala si záujem časom sa s tým zmieril.
@michelle567 to by bola tá najlepšia možná alternatíva, najkrajší koniec vzťahu. Lenže myslím,že toto by mi skrátka povedal.

Asi už je v pohode, tak ho v tej pohode nechaj ak naďalej.