icon

Mám mu veriť?

28. apr 2023

Ako sa zachovat v takejto situacii? Mam partnera sme spolu cca pol roka.. zatial bolo vsetko krasne vsetko super stale sme boli spolu, ako to uz byva na zaciatku predovsetkym v posteli. Mam aj syna s ktorym vyborne vychadza..
O jeho minulosti som vedela uz predtym dost, dlhodobo “slobodny” mladenec, ktory ma uz po 40tke, bohem maliar, fotograf, ktoreho zivotnou filozofiou je hedonizmus, a okrem zien v mileneckej rovine a bolo ich fakt dost nemal zaujem sa viazat, mat rodinu, partnerku a zivot bezneho dospeleho muza.
A potom sme sa do seba nejak zamilovali, zacali zit pol na pol spolu (ked mam syna doma som v mojom byte, ked nie som s nim), spoznala som jeho priatelov, kolegov, rodicov, chodime spolu vsade, naozaj choval sa ku mne velmi pekne, laskyplne, nezne atd. plus sme zacali planovat, ze sa prestahujeme do jednej domacnosti, dokonca ho uz pozna aj moj ex, otec mojho syna.
Teraz momentalne ma vystavu obrazov v Cechach a pri tej prilezitosti robili aj foto workshop pre zacinajucich fotografov, kde bolo asi desat modeliek a rozne sceny, trvala to cele od piatku do nedele. Samozrejme ja som tam nebola. Na instagrame pridavaju rozni ludia, rozne prispevky z danej udalosti a jedna moja znama dala fotku kde ju ten moj foti a ich foti niekto treti. On nevedel, ze ju poznam, ja som ani nevedela, ze tam bola. Napisala som jej na to storycko, nieco v zmysle “ze moj stary ta fotil” , ona mi na to poslala, ze si s nim pisala a ze sa bavili, ze je slobodny a mohli by sa spoznat viac osobne, poslala mi aj fotku. Ja som ho s tym samozrejme konfrontovala (aj ked fakt nie som stihacka, nenechalo ma to chladnou). Jeho reakcia na to? NIC! Na druhy den sme sa stretli, argumentoval tym, ze vraj to bola len “hra” a bol zvedavy co z nej vypadne. O co jej ide, ze tak sa zeny bezne nespravaju (ona bola aktivna v tej komunikacii). Ze dobre viem, ze ma neskryva atd. Zrazu som na neho zmenila nejak pohlad, uz mu tak neverim, ta intimita medzi nami je ina, postrehol to aj sam, povedala som, ze potrebujem cas upratat si v hlave a zistit co skutocne citim, ze tu nejde len o nas. Cakala som, ze bude normalny, alebo aspon sklopi usi a bude suchat nohami. Miesto hoho sa zacal spravat arogantne a lahostajne.. Povedal, ze ked zacinam mat na “salame ja” tak aj on. Prestal sa so mnou rozpravat, prejavovat mi naklonnost a mam pocit, ze ho do niecoho tlacim. Ze teraz pochopil, ze stale nie je pripraveny na vztah, nie je zvyknuty tak zit a co to obnasa. Ze sa hned vzdava a robi len to, co mu v danom momente vyhovuje a prinasa vacsi pokoj a pozitok. Mam sa rozmysliet a dat mu vediet 😅.. buduci tyzden name ist spolu do Spanielska. Tak dovtedy mam akoze “deadline”. Zrazu sa to vsetko nejak otocilo a ja som ta co taha za kratsi koniec a ani som poriadne nepostrehla ako som sa dostala do tejto situacie. Co mam robit? Dat este jednu sancu, kedze som zamilovana asi po 7 rokoch a konecne mam s niekym skvely sex a cas, alebo radsej ist a nechat to tak?

h2
28. apr 2023

Čiže ti nekúpi darček, ani ťa nikam nevezme, lebo by prehral v súťaži s tvojím ex? 🤔
Prosím ťa, čo okrem tých orgazmov na 4 spôsoby ťa pri ňom drží?

mk22
28. apr 2023

No pozri, ukázal ti ze vieš, si schopná zažiť orgazmus na x spôsobov.
To neznamená ale, že to dokáže iba on, že je jediný, posledný žijúci samček.
Je ich viac, dokonca nájdeš aj takého, ktorý ťa uspokojí, bude milovať a nebude mať potrebu písať s druhými a dokazovať si svoje schopnosti inde.
A sem tam rozdať?
Neblazni.. Budeš sexovať s niekym.. Pre ktorého si iba sex partnerka, ktorá má dnes chuť a čas.
Lebo keď ty nebudeš mať, bude mať zuzka, Katka..
Proste tvoja predstava o budúcnosti je iná, jeho iná.

retatka
28. apr 2023

Koľko máš prosím ťa rokov ?Je tam asi väčší rozdiel medzi vami ?Pan umelec určite baží po mladších kočkách ,modelkach,aj možnosti má neúrekom 🙂.Ďalšia vec,toto ,,povolanie ,,tolerovať si tiež vyžaduje silný typ ženy ktorá bude nad vecou ..uvedomuješ si to ?

autor
28. apr 2023

@h2 ale vziat ma vezme, len mu tam staci sediet na pive 😅..
akoze priznam sa cez sex som sa namotala a v podstate ked sme spolu niekde bez maleho gro casu sme v posteli…

moonlight1210
28. apr 2023

Mne pride, ze on vzhladom na to, ako je zalozeny, vnima (buducu) rodinu iba ako prijemny doplnok toho casu, ked sa nebavi svojou pracou.
Proste dalsia prijemna zabavka.
A ked sa ukazalo, ze vztah, a neskor rodina, su veci, co vyzaduju z cloveka viac, nez on chce dat (napr. vernost jednej osobe), tvari sa zaskocene, urazene, ... ale po pravde iba uteka.

Presne ako doteraz od vsetkeho. Potrpi si na svoje ego (alebo ho ma male, dokladne skryte pod obalom "sebavedomia"), neznasa vsak prehru (na rozne sposoby). Preto radsej nieco neurobi, nekupi, nenaplanuje. Akukolvek kritiku toho by niesol zle. Preto od vsetkeho, kde sa neciti sebaisto, dava tak povediac ruky prec. Vopred argumentuje tak, aby to vyzeralo, ze ma nadhlad, alebo ze je stoik, ... vytvara dojem, ze on to riadi, on rozhoduje.
V realite sa boji a jednoducho radsej vopred uteka od veci, kde by musel na trh s kozou. Je mozne, ze preto padol aj jeho prvy vztah.

Takze bud ty vam dvom vytvoris prostredie, kde sa on prestane obavat riskovat aj nesuhlas a nezdar. Alebo vztah s nim nikdy nebude fungovat. Cokolvek sa prihodi, co mu bude neprijemne a pokojne ta moze nechat v stychu.

autor
28. apr 2023

@retatka dnes sa ma to prvy krat opytal… ja som do neho rypla.. ale dako to zas presiel jeho vlastnym sposobom… mam 37

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
autor
28. apr 2023

@moonlight1210 toto je urcite pravda… lebo nie je to prva nasa sarvatka.. uz sme jednu raz mali, kde sme ale riesili, ze ci ja som pripravena na vztah… bolo to uz davno a vtedy som naozaj nevedela ci sa oddat ci nie.. a vtedy “prehraval” on ak to berieme v takejti terminologii.. lebo som mala pocit, ze on nema logicke uvazovanie v zmysle kompromisov ale ako keby jeho zivot bol len tu a teraz a neuvazoval v sirsich suvislostiach. No a vtedy sa jednoducho rozplakal, postavil a odisiel… ked sme sa o tom spatne rozpravali povedal, ze on nedokaze hovorit o problemoch, alebo niecom co nie je idealne, ze sa proste zasekne, ze sa citi zraneny a odchadza… takze mozno je to z urcitej miery aj jeho obrana, ta lahostajnost, nic nerobenie, apatia… ze on radsej si to pretrpi aby mal akoby mal nieco spravit. Len ja nechcem byt ta co bude stale vsetko lepit, hladat riesenia, optimalizovat podmienky.. atd

h2
28. apr 2023

@evamarek77 Zas z neho nerobme magnet na ženy, ktorý môže mať každú, na ktorú si ukáže a mladé sexi modelky mu padajú k nohám.

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
karolinakr
28. apr 2023

Už len slivo hedonista vylučuje možnost žit s 1 ženou 40 rokov verne

h2
28. apr 2023

@evamarek77 Ja si nemyslím, že každá z neho pôjde do kolien, lebo maliar, umelec atď.

autor
28. apr 2023

@evamarek77 ale ja si toto nemyslim… ze vie urobit orgazmus len mne..
Kazdopadne keby sa v praci nechoval profesionalne asi by si zavaril na pekny pruser..
Preto sa chytil az ked ona oslovila jeho. Kazopadne pridava fotky aj so mnou… zas mozno to aj ona urobila naschval.. ale to uz su spekulacie, dolezite ako sa zachoval on.

autor
28. apr 2023

@h2 mna napriklad jeho profesia vobec nepritahuje… viac som na doktorov 😅😅😅.. nikdy sa mi nepacil “umelecky” sposob zivota..

anita6666
28. apr 2023

Autorka je to porouchany zufalec a ty si len prostriedok na uspokojovanie jeho potrieb,cez sex ťa manipuluje,aby si sa stala "závislou" na tomto "úžasnom" sexe s ním a nikdy nemala silu odísť. Má to dobre premyslené a ty si naivná,až mi tá je ľúto. Je to psychopat,predpokladám narcisticku poruchu osobnosti. Preco by mal on vymýšľať program,keď zdroj jeho sytenia si ty a to je,z jeho psychopatickeho pohľadu,tvoja úloha. Naplniť mu potreby všetkého druhu,vrátane výplne voľného času. Utekaj a viac sa neobzeraj!

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
karolinakr
28. apr 2023

*slovo

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
sella38
28. apr 2023

Ak tu nechces za par rokov pisat srdcervucu temu, tak ho nechaj ist, urobis velku sluzbu hlavne sebe. Pretoze toto je presne jeden z tych pripadov,ktore patria do suflicka s nazvom "na zaciatku taky nebol". Bol...

h2
28. apr 2023

@evamarek77 Ale to, čo sa snažím povedať, je to, že keď by aj on chcel pretiahnuť pol mesta, neznamená, že sa mu to aj podarí. Lebo píšeš o ňom, ako keby ho chceli úplne všetky ženy do radu. A tak to určite nie je.

retatka
28. apr 2023

@anonym
Priznaj sa ,ty si tu už pisala ,že ?Nemám čas hľadať tú diskusiu ,no už to tu bolo 😉

domkakvet
28. apr 2023

Bud rada, ze sa to prevalilo uz teraz na zaciatku a nemusis s nim zabijat dalsi cas, ziadnu sancu mu uz nedavaj.

autor
28. apr 2023

@retatka co tu bolo? nic take som tu nepisala.

jaskolka
28. apr 2023

40 ročný chlap ktorý nie je pripravený na vzťah, na neho nebude už pripravený nikdy. Je to starý mládenec, bohem, ktorý si chce len užívať, mat každý deň (obrazne) inú frajerku.
Toto, čo chceš ty je úplne iné od toho, vo chce on. Nikdy by ste spolu normálne ako pár nefungovali, len vyslovene si užívať, chodiť do spoločnosti, a podobne. Ale nič iné od neho nečakaj. Lebo sa budeš len trápiť, plakať a napokon aj takj pôjdete od seba. Tak načo to vedome predlžovať, keď očividne ty chceš úplne niečo iné?

tykat
28. apr 2023

A co si cakala? Ze ty si taaa jedinaaa u ktorej chce zakotvit? Zabudni. S tymto mozes tak max.snivat, nic dlhodobe by som od neho necakala. On bude chvilu planovat, ze sa usadi ale po case ho to prestane bavit. Proste taky typ.

taga
28. apr 2023

Moj dojem:
On ta nechce a ani sa nesnazi to na teba hrat... sam ti povie ze nema snahu, ale ty napriek svojmu veku si taka naivna, ze si schopna to otocit, ze je to jeho akasi pomyselna ochrana.. wtf

Ty premyslas momentalne chlap, len nie penisom ale vaginou, prepac.. az je mi smutno za teba, ze ti staci orgazmus a vlastne ti je uplne jedno, ze okrem toho ti chlap uz nic ine nedava, len ta vyuziva..

Mas dost rokov a dieta, skus porozmyslat, ci zivot nie je o niecom inom

tykat
28. apr 2023

@retatka myslis tu co pochybovala o muzovi ked isiel na sluzobku? Na viac dni? Ze tam bude okolo neho vela celebrit a prilezitosti. Ze to je take prostredie.

lenja123
28. apr 2023

Autorka - veď to ti píšem. Je to o pohodlnosti. Do vášho vzťahu neinvestuje nič, necháva to všetko na tebe a zakrýva to sladkými rečami, že tebe to ide lepšie. Ak by si chcela odísť, tak o teba nezabojuje, bude za dobrého, že on ti dopraje šťastie inde /s iným, že on ťa má príliš rád, aby ťa obmedzoval. Ale sú to len reči, aby zakryl to, že na teba kašle a nestojíš mu za to, aby sa trochu snažil.

yellow28
28. apr 2023

Ešte si dosť mladá na to, aby si si uvedomila, že pre neho si len dočasná múza, ktorej keď sa nabazi, tak Ťa pošle k vode....ja som zase dosť stará na to, aby som chlapovi robila terapeutku, matku spasitelku, ťahala ho z psychických sraciek a dvíhala mu ego ...ja mám chlapa, ktorý je vysporiadaný so životom, vie presne, čo chce a čo už nie a môžem byť pri ňom sama sebou...zažila som aj taký vzťah ako Ty, ale poviem Ti, že síce to bola emocionálna búrka a vášeň v jednom, ale už by som to nedávala, zvlášť ak je tam dieťa...toto sa dá zvládnuť určitý čas, ale na celý život určite nie...keď sa vieš k tomuto obdobiu postaviť s nadhľadom, tak si ho naplno uži, no nerataj s tým, že je to partner na normálny obyčajný život....

ahhola
28. apr 2023

Asi vycítil, ze si ho najradšej strčila do klietky, jeho, vtáka stahovaveho..
Uži ten super sex, viac ti nemá čo ponúknuť a posli bohema ďalej...
O 20 rokov možno zapla e nad prázdnym prehyrenym životom... Mu povedz🌠🌠🌠