icon

Mám mu veriť?

28. apr 2023

Ako sa zachovat v takejto situacii? Mam partnera sme spolu cca pol roka.. zatial bolo vsetko krasne vsetko super stale sme boli spolu, ako to uz byva na zaciatku predovsetkym v posteli. Mam aj syna s ktorym vyborne vychadza..
O jeho minulosti som vedela uz predtym dost, dlhodobo “slobodny” mladenec, ktory ma uz po 40tke, bohem maliar, fotograf, ktoreho zivotnou filozofiou je hedonizmus, a okrem zien v mileneckej rovine a bolo ich fakt dost nemal zaujem sa viazat, mat rodinu, partnerku a zivot bezneho dospeleho muza.
A potom sme sa do seba nejak zamilovali, zacali zit pol na pol spolu (ked mam syna doma som v mojom byte, ked nie som s nim), spoznala som jeho priatelov, kolegov, rodicov, chodime spolu vsade, naozaj choval sa ku mne velmi pekne, laskyplne, nezne atd. plus sme zacali planovat, ze sa prestahujeme do jednej domacnosti, dokonca ho uz pozna aj moj ex, otec mojho syna.
Teraz momentalne ma vystavu obrazov v Cechach a pri tej prilezitosti robili aj foto workshop pre zacinajucich fotografov, kde bolo asi desat modeliek a rozne sceny, trvala to cele od piatku do nedele. Samozrejme ja som tam nebola. Na instagrame pridavaju rozni ludia, rozne prispevky z danej udalosti a jedna moja znama dala fotku kde ju ten moj foti a ich foti niekto treti. On nevedel, ze ju poznam, ja som ani nevedela, ze tam bola. Napisala som jej na to storycko, nieco v zmysle “ze moj stary ta fotil” , ona mi na to poslala, ze si s nim pisala a ze sa bavili, ze je slobodny a mohli by sa spoznat viac osobne, poslala mi aj fotku. Ja som ho s tym samozrejme konfrontovala (aj ked fakt nie som stihacka, nenechalo ma to chladnou). Jeho reakcia na to? NIC! Na druhy den sme sa stretli, argumentoval tym, ze vraj to bola len “hra” a bol zvedavy co z nej vypadne. O co jej ide, ze tak sa zeny bezne nespravaju (ona bola aktivna v tej komunikacii). Ze dobre viem, ze ma neskryva atd. Zrazu som na neho zmenila nejak pohlad, uz mu tak neverim, ta intimita medzi nami je ina, postrehol to aj sam, povedala som, ze potrebujem cas upratat si v hlave a zistit co skutocne citim, ze tu nejde len o nas. Cakala som, ze bude normalny, alebo aspon sklopi usi a bude suchat nohami. Miesto hoho sa zacal spravat arogantne a lahostajne.. Povedal, ze ked zacinam mat na “salame ja” tak aj on. Prestal sa so mnou rozpravat, prejavovat mi naklonnost a mam pocit, ze ho do niecoho tlacim. Ze teraz pochopil, ze stale nie je pripraveny na vztah, nie je zvyknuty tak zit a co to obnasa. Ze sa hned vzdava a robi len to, co mu v danom momente vyhovuje a prinasa vacsi pokoj a pozitok. Mam sa rozmysliet a dat mu vediet 😅.. buduci tyzden name ist spolu do Spanielska. Tak dovtedy mam akoze “deadline”. Zrazu sa to vsetko nejak otocilo a ja som ta co taha za kratsi koniec a ani som poriadne nepostrehla ako som sa dostala do tejto situacie. Co mam robit? Dat este jednu sancu, kedze som zamilovana asi po 7 rokoch a konecne mam s niekym skvely sex a cas, alebo radsej ist a nechat to tak?

Strana
z4
barborachors
28. apr 2023

No a teraz si predstav akymi vsetkymi moznymi sposobmi on uspokojuje desat dalsich paralelne , popri tom co ma akoze vztah s tebou. je to obycajny kurevnik preto je taky sikovny v robeni orgazmov, vsetci kurevnici maju bud velky penis alebo sikovne prsty apod alebo vsetko naraz... si s kurevnikom a este aj toxickym clovekom ktory sa s tebou len zahrava. Svoje stastie s nim stavias len na sexe ale on moze si uzivat s viacerymi nie si pre neho nic extra, iba ta vyuziva lebo vie ze ta ma istu, ma ta v hrsti.... ale rob ako uznas za vhodne...

cippi
28. apr 2023

Ako fotograf ak fotí, ženy a vie to s nimi sa podstatne ľahšie zoznamuje ako bežný muž a má teda úplne iné možnosti, keďže ženy za ním idú samé nie že on ich musí lákať l, tj nepochybujem, že zoznámiť sa je veľmi ľahké sám sa pohybujem v prostredí kde je veľa žien a fakt nie je ťažké sa zoznámiť. Viď Saudsk fotograf napr žiadny krásavec ale posteľou ňu prešlo mileniek habadej a ešte kamarátka mala takého známeho tiež fotografa staršieho a ten dosť často mal milenky aj mladé baby medzi 20-30, jednoducho takíto muži majú ľahký prístup k ženám 😁. Takže na to sa veľmi ľahko zvyká hlavne i muzov. Väčšina tie možnosti takéto však nemá a tak vedie normálny život, ale ak niekto má a zvykne si veru ťažko sa potom vraciate ku klasike a normálnemu životu

lalu_sk111
28. apr 2023

ja si myslím, že si mala veľké šťastie, že sa to stalo.. V mojich očiach sa ukázal v plnej kráse. Narcis? Možno aj niečo iné.. ale nie úprimný milujúci muž. To, že je umelec a žije bohémskym životom nie je výhovorka. Zažila som niečo podobné ale z inej umeleckej sféry. Hudobnej. To očarenie, blízkosť, zamilovanosť môže byť, na začiatku..

hankm
29. apr 2023

Raz som sa znamej opytal, co ju fascinuje na jazde na koni, kedze je dlhorocna jazdkyna. A pytal som sa to preto, lebo som uz velmi dlho rozmyslal, co tak velmi zeny fascinuje na konoch (ano ak muzov). Odpovedala, ze skrotenie tej takmer nekonecnej sily. Moznost ovladat nieco tak silne. Chela si urobit to iste (ako mnoho inych zien). No bolo to nad tvoje sily. Resp. neuvedomila si si, ze skrotenim, by sa vytratilo to caro. Je to typicky archetyp. Mala si si uzivat orgazmi a pokazdom coooro mooro ho poslat domov. Zobrat ceresnicku a nie sa zapodievst zas…mi trenkami. To je tak tazke pochopit 2+2?

janetinka27
29. apr 2023

Zo zaciatku som si myslela, ze sa dospela zena s dietatom namotala na bohema. A potom citam detaily o orgazmoch a zistujem, ze si tu zas niekto skrabka vajcia

karolinakr
29. apr 2023
mladena
2. máj 2023

Tak ako vy ste riešili či si ty pripravená na vzťah a on sa rozplakal a odišiel? Hrozný trapko. A ten sex omrzí. Lízanie je nenormálna nuda pre pubertiakov kde pritom zívam.

Strana
z4