Mám nový objav a prekáža mi jeho práca
Ahojte. Nejaký ten piatok sa stretávam s jedným mužom, všetko išlo aj ide dobre, dokonca veľmi dobre. Tu nastáva problém. Doteraz mi nevadila jeho práca, keďže som to nebrala tak vážne, no začínam mať k nemu city a celkom mi začína vadiť jeho práca. Viem, že jeho profesiu nemôžem zmeniť , skôr mi ide o váš názor. Ako to vnímate vy, či by ste to akceptovali?
Venuje sa sochárstvu. Často vidí nahé ženy, ktoré modeluje. Áno, gynekológ je ešte vyšší level a to by som prijať ani nevedela ..ale nad týmto uvažujem, či sa stým dokážem zmieriť a teraz len búrím alebo ako🙈
No, možno keby si nadškrtla tu temu, a videl by, že trošku žiarliš, podal by ti svoj pohľad ...neboj sa, ja som zvyknuty, pre mňa je to len telo, nikdy som so žiadnou nič nemal atd, ty si aj tak najkrajšia...ktovie čo by z neho vyliezlo
Podla mna tu vobex nejde o jeho pracu ale o tvoju vlastnost a tou je ziarlivost. Sebavedoma zena by take veci vobec neriesila.

Podľa toho čo si písal, tak sa nevenuje čisto len modelom, tak je to skôr o tebe. Aj keď je pravda, že umelci sú svojskí a niektoré veci proste berú inak, no zas hádzať všetkých do jedného vreca neverníkov asi nie je správny postoj