Mám potrebu opľuť mužovu bývalú milenku
a nestaci oplut fotku?
Len ktovie čo by ona rada urobila...🤔
Fúha...a po tom všetkom si ho prijala späť a odpustila mu? 😬
Tak si zrejme muzovi neodpustila. Muz ti slubil nieco, co nedodrzal. Popracuj teda este na tom odpusteni, ked si sa tak rozhodla.
Viem ze s tebou lomcuje zlost... ale to najlepsie co mozes urobit je vazit si samu seba a venovat sa len sebe, najst zrejme stratenu sebadoveru a budovat sebalasku, na ktoru mnohe zeny vo vztahoch zabudaju, lebo sa staraju o vsetko a o vsetkych naokolo aby im nic nechybalo, na ukor seba... chlapa najviac potrestas ked mu ukazes ako super vies zit bez neho a ako ti je fajn. A nejakou jeho handrou sa nezatazuj, ona bude túto nálepku nosit, nie ty.
Hrdost zial nemas ty, nevazis si sama seba a to je zial problem
Po posledných tvojich komentároch by si sa mala postaviť pred zrkadlo a oplut tak seba a ešte sa aj prefackat. Akože bola som aj milenka, aj som podviedla a asi by som aj oplula muža, keby mi to odpustil 🙄
Len potichu odíď .. ona za to moc nemôže aj keď možno o vás vedela .bohvie čo jej nataral ... A s ním by som neostala ani za svet
Môže mi niekto prosím vysvetliť, aký význam má táto diskusia, keď všetky svoje komentáre si autorka vymazala? 😅😂
@marcellinomio asi to ma byt hlavolam a podla reakcií si máš domyslieť co asi písala 😅
Buď dáma 💃
Vlastná skúsenosť...
S milenkou som si dala kávu, pokecali sme v kľude, samozrejme o mne nevedela, popriala som jej veľa šťastia v živote s mojím mužom, s úsmevom na tvári...to dievča sa tak zľaklo, že si muža zablokovala všade a jej posledná správa pre neho bola...citujem.."Kebyže vidím, že tvoja žena je hysterka, harpia, vyvádza, nadáva mi, atď. tak by som to s tebou ďalej ťahala, len preto, že je to zmyja...ale tvoja žena je múdra, inteligentná a veľmi milá, nezaslúži si, aby si ju podvádzal."
Samozrejme s ním už nie som...ale milenky to vnímajú takto, čím väčšia si harpia a hysterka, tým viac ti budú robiť napriek a môžeš sa aj zblázniť..lebo chcú byť lepšie ako si ty....buď pokojná, kľudná a sama milenku od muža odoženieš....teda ak ti ten muž stojí za to
@tanyag waw, klobúk dole 💪
@tanyag - tomuto sa vravi excelentné zvládnutie situácie 👌

Nie nechoď za ňou. A kto koho nechal ona jeho či on ju? Ak bývate na dedine alebo v malom meste tak to vie viac ľudí. Ako dlho to s ňou ťahal?