icon

Mám potrebu opľuť mužovu bývalú milenku

3. mar 2023
Strana
z2
dianka555
3. mar 2023

Nie nechoď za ňou. A kto koho nechal ona jeho či on ju? Ak bývate na dedine alebo v malom meste tak to vie viac ľudí. Ako dlho to s ňou ťahal?

tykat
3. mar 2023

a nestaci oplut fotku?

nepic
3. mar 2023

Len ktovie čo by ona rada urobila...🤔

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
dianka555
3. mar 2023

@autor 4 mesiace bývalí v podnájme a tam spolu vrzgali? Či bývalí len 10 dní spolu a odviezol ju k mame? Býval v tom byte alebo v podnájme? Kašli na ňu tvoj manžel to už má odlizane a odkefovane. To či s ním chces byť je tvoja vec.

danyelia
3. mar 2023

Fúha...a po tom všetkom si ho prijala späť a odpustila mu? 😬

ailiba
3. mar 2023

Tak si zrejme muzovi neodpustila. Muz ti slubil nieco, co nedodrzal. Popracuj teda este na tom odpusteni, ked si sa tak rozhodla.

jaond19
3. mar 2023

Viem ze s tebou lomcuje zlost... ale to najlepsie co mozes urobit je vazit si samu seba a venovat sa len sebe, najst zrejme stratenu sebadoveru a budovat sebalasku, na ktoru mnohe zeny vo vztahoch zabudaju, lebo sa staraju o vsetko a o vsetkych naokolo aby im nic nechybalo, na ukor seba... chlapa najviac potrestas ked mu ukazes ako super vies zit bez neho a ako ti je fajn. A nejakou jeho handrou sa nezatazuj, ona bude túto nálepku nosit, nie ty.

darkswan
3. mar 2023

Hrdost zial nemas ty, nevazis si sama seba a to je zial problem

tosomja
3. mar 2023

Po posledných tvojich komentároch by si sa mala postaviť pred zrkadlo a oplut tak seba a ešte sa aj prefackat. Akože bola som aj milenka, aj som podviedla a asi by som aj oplula muža, keby mi to odpustil 🙄

kristinapetronela
3. mar 2023

Len potichu odíď .. ona za to moc nemôže aj keď možno o vás vedela .bohvie čo jej nataral ... A s ním by som neostala ani za svet

marcellinomio
3. mar 2023

Môže mi niekto prosím vysvetliť, aký význam má táto diskusia, keď všetky svoje komentáre si autorka vymazala? 😅😂

domak2
3. mar 2023

@marcellinomio asi to ma byt hlavolam a podla reakcií si máš domyslieť co asi písala 😅

ivanka33
3. mar 2023

Buď dáma 💃

tanyag
3. mar 2023

Vlastná skúsenosť...
S milenkou som si dala kávu, pokecali sme v kľude, samozrejme o mne nevedela, popriala som jej veľa šťastia v živote s mojím mužom, s úsmevom na tvári...to dievča sa tak zľaklo, že si muža zablokovala všade a jej posledná správa pre neho bola...citujem.."Kebyže vidím, že tvoja žena je hysterka, harpia, vyvádza, nadáva mi, atď. tak by som to s tebou ďalej ťahala, len preto, že je to zmyja...ale tvoja žena je múdra, inteligentná a veľmi milá, nezaslúži si, aby si ju podvádzal."

Samozrejme s ním už nie som...ale milenky to vnímajú takto, čím väčšia si harpia a hysterka, tým viac ti budú robiť napriek a môžeš sa aj zblázniť..lebo chcú byť lepšie ako si ty....buď pokojná, kľudná a sama milenku od muža odoženieš....teda ak ti ten muž stojí za to

katkaseiner
3. mar 2023

@tanyag waw, klobúk dole 💪

mirco50
Odpoveď bola odstránená
rebellefleur
3. mar 2023

@tanyag - tomuto sa vravi excelentné zvládnutie situácie 👌

Strana
z2