Mám priznať neveru priateľke?
Ahojte spravil som veľkú chybu. Bol som na pracovnej ceste
opil som sa s kolegami a zašli sme do bordelu samozrejme
že som sa vychrapal s jednou s tých báb. Vôbec som nerozmýšľal a proste spravil som chybu. Ráno som mal strašne výčitky svedomia a je mi to veľmi ľúto.
Neviem sa s tým nejako vyrovnať a neviem či to mám
priateľke povedať. Bolo to jednorázové zakopnutie a neviem si predstaviť že by som niečo také urobil znova.
Mám jej to povedať ?
@johny21 Jáj, Johny, to si posral. Je kopa chlapov, ktorí podvádzajú a potom prídu domov, ako keby nič a ich ženy si žijú v sladkej nevedomosti. Jeden, čo je tu označený v diskusii, sa tu tým dokonca prišiel pochváliť a napísať nám, že to neľutuje. Ale ty to ľutuješ, zožierajú ťa výčitky a aj ťa zožerú, ak to aj priateľke nepovieš. Čiže si v keli tak či tak. Úprimne, ja neviem, čo ti poradiť. Myslím, že váš vzťah to zničí tak či tak.
My ti mame radit, ci jej to mas povedat. Ale to ti netrebalo radit, ci mas ist do bordelu alebo nie. Co si si sem prisiel pofukat ranu?
Mna prekvapila ina vec a to mam muza co bezne cestoval, bezne chodi s kamosmi kade tade aj sa opiju.. : ze "a samozrejme sme isli do bordelu".. no nie moj zlaty, toto vobec nie je SAMOZREJME. To je proste humus. Na jednej strane keby sa nahodou stalo niekde v bare, povedala yb som ze nehovorit, navzdy cusast a proste zabudnut.. ALE na druhej, ak by mi chlap vliezol do bordelu, tak by som to veru chcela vediet, pre mna je to ina liga a podla povahy sa s tym kazda zena musi popasovat, ci to bude tolerovat a ci nie.
K tomu, ze dovera je fuc, a viac nebude ti verit,a ni ked pojdes iba na "nakup" ani nehovorim...
@melanta ja tiež žasnem. Žiť v klamste? A ženy sa potom čudujú, že majú každú chvíľu nejaké zdr. problémy tam dolu.
@simca06022011 nikdy som s nimi nešiel a to ma ťahali veľakrát…len proste bolo to pochybenie a opitosť
Ja ako žena by som chcela vedieť pravdu. Tak ako ty si dobrovoľne liezol do bordelu (asi si nešiel kupovať rožky), tak ma ona právo dobrovoľne sa rozhodnúť, či si ďalej život ničiť s takým kk.....
@katarinaba Ty co si frustrovaná? Ja by som to chcela vediet. Proste su muži ktorí nepotrebujú podvádzať, to je take tažké pochopiť? Ci každý sa musi kurvit?
@ibatanecnica tak tu niektoré radia aj že mužovi treba dať šancu i keď mal 2 roky milenku a splodil s ňou dieťa. Ale ak to ľutuje, tak netreba hneď rodinu ničiť. Rozum sa mi zastavuje niekedy.
@johny21 nikdy nehovor nikdy, tak ako by si nikdy nešiel a nakoniec si išiel, nedokážeš garantovať, že sa niečo také už nezopakuje. Ja by som ťa hnala kade ľahšie. Buď chlap a povedz jej pravdu.
@martul tebe by nevadilo keby tvoj partner chodil do bordelu? Radšej by si to nechcela vedieť?
Gratulujem, si fakt frajer. Ozrat sa a potom ist so slobodnymi kamosmi/kolegami do bordelu, snad su na teba pravom hrdi, ze si sa neodclenil a podrzal partu.
Teraz bud frajer a pekne sa priznaj, ma pravo vediet co si zac. Urcite ju to rani a je dost mozne, ze budes moct chodit ozraty po bordeloch s kolegami aj dalej, ale uz ako slobodny. To si totiz zasluzis.
@kylie1983 Frustrovana? Trafena hus zagagala. Pekny den 🙂
@johny21 no to uz si nechaj pre priatelku ako sa k tomu postavi... pre mna je to velky rozdiel, uz len to ze sa stykas s takymito chlapmi je pre mna minus. Ale tak ona to moze brat inak.
Ano da sa nehovorit nic.. a cusat.. otazne je ci proste sa ty na to dokazes tak vykaslat a zabudnut, ze si nespomenie, alebo sa z inakade nedozvie...
Ak ste spolu dlho a máte deti, tak aj pre ich dobro nič žene nehovoriť, snažiť sa sekať dobrotu a už to nezopakovať (a popracovať na zlepšení vášho vzťahu, lebo normálne by si proste aj opitý vedel, že to nie je dobrý nápad).
Ak ste spolu kratšie a bez detí, tak to kľudne povedz. Je dobré, aby o tom priateľka vedela a zariadila sa podľa toho pre budúce spolužitie.
@hefo aha takže ženatý, to už je OK?
@simca06022011 To "samozrejme" sa (ak sa úvodný príspevok nezmenil) vzťahoval k "keď sme už v bordeli boli, samozrejme že som trtkal"...
Ja by som povedala. Ako sa chceš pozerať priateľke do očí!? Možno som staromódna, ale úprimnosť považujem za veľmi dôležitú. A možno všetko prehrmí a pôjdete spolu ďalej.
@hefo jasne, ale je to SAMOZREJME. Proste pre mna to nie je nic samozrejme.
@ibatanecnica Povedal som snáď, niečo také, že je to OK?
Len ide o to, aby to nebolo z blata do kaluže, s vedľajšími efektami pre nezúčastnených "svišťov", pre ktorých je rozchod rodičov (ktorý pri oznámení nevery s nemalou pravdepodobnosťou nastane, alebo minimálne neprehliadnuteľná zmena v ich správaní sa navzájom) vždy veľkou ranou na celý život. Keď oproti tomu kladieme to, že sa bude chlap trochu v duchu zožierať, a dávať si pozor, aby sa už nič také nezopakovalo, čo je racionálne urobiť?
@hefo tak áno, takété niečo zasiahne celú rodinu. Ale na to mal tej debil myslieť pred tým. Pretože mnohí sa spoliehajú na to, že veď máme deti, nebudeme hádam rozbíjať rodinu. Njeako to prehrmí. Ty by si dokázal žiť s takýmto človekom? Ja veru nie. A vždy víde tá pravda najavo. Už sa mi to viackrát v živote potvrdilo. Skôr , či neskôr. Aj keď iná vec.
@h2 tiež si myslím že nie. Preto je to jednoduchšie. Povedať, a ona nech sa rozhodne. Ale mylsím, že vieme ako to skončí.
@ibatanecnica Tiež to tak vidím, priateľka bude mať "krásne" Vianoce. ☹️

Už to, že si išiel do bordelu, je znak toho, že si podviesť chcel. Inak by si tam nešiel.