icon

Mám si dať tabletku ,,po"?

maya733
23. máj 2019

S partnerom sme mali nechraneny styk, viem že je to nezodpovedne no ochrana sa minula nečakali sme toľko kôl. Síce sme to v polovici stopli lebo nam ostalo trochu zdravého rozumu no aj tak sa bojím. Mala som síce práve neplodne dni a on sa ani nespravil no čítala som že v močovej trubici môžu ostať spermie z ejakulacii pred tým čo zrejme ostali. Mám zvážiť tabletku po? Mám na to už len 2 dni a priateľ ma presviedča že je všetko v poriadku nemám sa čoho báť no aj tak... nemôžeme si dovoliť mať dieťa, ešte obaja študujeme.

Strana
z2
maya733
autor
23. máj 2019

@marietta0 Môže byť že už som mala ovulaciu práve vtedy (aj keď som sa tak necitila) a som už tehotná? Viem ze to je už panikarenie ale naozaj sa neviem sama v sebe s tým vysporiadať psychicky už...

marietta0
23. máj 2019

@maya733 Tabletku treba uzit co najskor. Neviem ktory den cyklu sa to stalo a ako dlhy mas cyklus. Podla toho co vsak pises je naozaj min sanca otehotnenia, ale ak mas zly pocit, strach, chod hned teraz do pohotovostnej lekarne.

maya733
autor
23. máj 2019

@marietta0 Zajtra ju idem kúpiť a asi si ju teda dať nemám s takýmito tabletkami skúsenosť ani moc info ale teda dúfam že bude viac prospešna môjmu telu ako by ho mala narušiť. Navyše je aj pre dospievajuce zeny takže by to malo byť ok a vedľajšie účinky môžu aj nemusia byť. Radšej prežijem trochu nevoľnosti ako potom riešiť čo s bábätkom ktoré mať nemôžem

marietta0
23. máj 2019

@maya733 Neboj, nic ti z nej nebude. A do buducnosti uz budes vediet 🙂

maya733
autor
23. máj 2019

@marietta0 Ďakujem naozaj si to vážim a nie len teba ale aj ostatné kočky čo mi radili alebo aspoň ma upokojili, dám vedieť ako dopadlo, naozaj vďaka ❤❤❤

fokuska
24. máj 2019

@maya733 Nerozumiem... ze myslela si ovulaciu. Mozes napisat kedy si dostala poslednu menstruaciu a cca kedy cakas dalsiu?

maya733
autor
24. máj 2019

@fokuska Poslednú som dostala 14.5. A ďalšiu mám dostať 19.6.

fokuska
24. máj 2019

@maya733 Ok, to teda vyzera, ze by si ovulaciu este len mala mat.

maya733
autor
24. máj 2019

@fokuska Áno áno až nejak o 4 alebo 5 dni no samozrejme to nie je presne takže si musím dať čo najskôr tabletku

dovozadokoca
24. máj 2019

@sabilindura haha, nezakrikni to, v živote nezabudnem, keď kamarátka sa ešte na strednej "chválila" že dva roky spávajú s frajerom spôsobom prerušovanej súlože a že to funguje. A strednú už končila s bábom. 😀

sabilindura
24. máj 2019

@dovozadokoca tiež som momentálne v očakávaní, uvidíme čo to dá, možno budem tiež maturovať s kočíkom 😃 ale som s tým zmierená, som v psychickej pohode, čo má prísť príde ja deti neskutočne milujem ..., mám spoľahlivého a milujúceho priateľa, hlavne rozumného, obaja sme si vedomí výhod a nevýhod sexu a to si myslím, že je fajn,podľa mňa by bez toho človek ani pohl. styl mať nemal

lacibo
24. máj 2019

tabletka po je veru riadny zásah do cyklu, to s tebou súhlasím, podľa mňa je veľmi nízka pravdepodobnosť, že si tehotná..tak to jednoducho riskni..veď nejde o život..😉

maya733
autor
8. jún 2019

Ahojte, do koľkých dní po tabletke by som mala dostať menštruaciu? Niekde som čítala že do 14 a včera bolo 14 začala som naozaj malinko špiniť no dni by mi mali prísť až 10.6. Čítala som že špinenie môže byť príznakom tehotenstva

lacibo
8. jún 2019

@maya733 máš asi riadne rozhasený cyklus, takže asi ti to teraz nikto nepredpovie, kedy dostaneš..😒

marietta0
12. jún 2019

@maya733 V normalnom termine, mozno o par dni posunuta.

maya733
autor
13. jún 2019

Ahojte, dostala som dokonca ešte o deň skôr, nemám ani rozhadzany cyklus ani nič 😁😁😁 a hlavne nie som tehotná

marietta0
13. jún 2019

@maya733 A dala si si ellaone tabletku ci inu?

maya733
autor
15. jún 2019

@marietta0 mala som escapelle lebo elleone nemali

lubka92
12. mar 2021

Ahojte,mam kúpenú tabletku ,a v lekárni sa neda vrátiť,ak by bol zaujem záruka je do 2024_viem sa dohodnúť na cene oc 25€

Strana
z2