Mám spraviť prvý krok ja?
Ahojte, idem si tu k vám po radu. Po 15 rokoch som stretla moju prvú lásku ešte z puberty. Nedávno sme sa náhodu stretli. On pracoval v jednej firme, ja som pred mesiacom nástupila. On bol neskutočne milý a pozorny, pomáhal a radil. Vo všetkom ma obranoval - nesadla som si s kolektívom..vlastne to bol dôvod môjho odchodu... On sa len prišiel rozlúčiť, ze tak možno na seba zas narazíme po 15 rokoch. Obaja sme slobodný.. Je to už neaky čas co som odišla z firmy, ale ten muž mi neskutočne chyba. Nebol by deň, co by som na neho nemyslela. Kontakty sme si nevymenila. Co by tse robili na mojom mieste? Mam ist za ním počkať ho po práci a byt ja ta co spraví prvý krok, hoc by sme boli iba kamaráti..
Ale je divné že po pár bozkoch ste sa prestali stretávať, to akože po mesiaci čo si odišli z práce ste bez kontaktu? podľa mňa fakt nemá záujem
@liljana zeny robia kopec roznych veci.
Niektore naozaj placu v kute, preco si ich nevsima. Resp. placu nad tym, ze u neho i tak nemaju sancu.
Bezne vsak zalubena zena hadze na chlapa pohlady. Priamo, alebo nenapadne. Ak mas podozrenie a vsimas si taku zenu, tak to zbadas, ako jej za nim oci zabiehaju, ako ho studuje pohladom, kazdu crtu, lebo sa jej paci, je jej sympaticky (spociatku hlavne, ked vie, ze ju nevidi). Ak ho pozdravi, hlas ma aj o tri tony neznejsi a jasavejsi, nez k inym. Ak sa jej prihovori, vidiet na nej, ze ju to potesilo. Neda sa nevsimnut, ako v jeho pritomnosti ziari a to si ju on ani nemusi vsimat. Da sa vsimnut, ze ked ona vie, ze on je v dosluchu, tak v rozhovore medzi ostatnymi nenapadne zvysi hlas, aby pocul to, co prave ona hovori a snazi byt vtipna, alebo povedat daco rozumne, zaujimave, proste cokolvek, o com si mysli, zeby to uputalo jeho pozornost k nej a zvysilo sancu, ze ju oslovi.
Ked ma moznost, postara sa o neho velmi rada. Napr. ked sa v kuchynke stretnu a ona si robi kavu, rada mu navrhne, ze mu tiez urobi a urobi ju starostlivejsie, nez pre kohokolvek ineho.
Ked ju o nieco poziada, ochotne odlozi aj ine veci, aby tu jeho urobila prvu a na sto percent dobre.
Ked s nou hovori, povazuje vela veci, co jej povie, za zaujimave a dava mu to rozne najavo. Viac nez pri inych. Ked sa o nom hovori v jej pritomnosti, vyjadruje sa o nom v dobrom a obhajuje ho, ak treba.
Proste nenapadne virtualne rozhadzuje okolo seba lakadla, aby si ju vsimol, uvedomil si, ze s nou si bude rozumiet a zacal sa o nu blizsie zaujimat. Dava mu najavo, ze je s nim ochotna mat vztah.
Ale nebeha za nim otvorene. Dava mu priestor, aby bud nezazili trapnu situaciu, ked on nema zaujem, alebo ak ho ma, nech vie, ze sa moze chopit iniciativy a zacat si ju tiez ziskavat.
Su aj zeny, co idu priamo na vec. Nehovorim, ze narazia, ale niektori muzi to nemaju radi. Ini za tym hladaju sex. A dalsi zas prijmu jej ponuku a casom si vypocuje, ze vsak to ona ten vztah chcela. Ona ho uhanala.
Su aj muzi, ktorym to presne tak vyhovuje (jeden taky par poznam. On mal tu rolu zenskych pohladov a ona teda sla za nim, ze tak co? Zacnu spolu chodit? A odvtedy su dvadsat rokov spolu. S jednym parmesacnym medzirozchodom, lebo “vsak to ty si ma uhanala”. Ale vysvetlili si to.).
A ine zeny zas robia tu chybu, ze ked sa zalubia, tak urobia presny opak. Zacnu sa chovat k tomu muzovi odmietavo. Niekedy az s despektom. Trebars okamzite odidu z miestnosti, kam vkroci (po par razoch si on uvedomi, ze je to s nim spojene, nechape, co take jej asi urobil a uraza ho to). Sice tym chcu dosiahnut, aby si to konanie vsimol, aby sa zacal zaujimat, snazit a dobil si ju, ziskal si ju, ukazal, ze sa neda jej chladom odradit, stane sa vacsinou opak. On to vobec nepochopi. Netusi, co ma ona zrazu s nim za problem. Takze po chvili takeho chovania mu prestane byt sympaticka, az mu nakoniec zlahostajnie.
I keby zmenila potom konanie a zacala sa viac snazit, uz si ho vacsinou neziska.
@moonlight1210 Velmo poeticke 🙂

@moonlight1210 A ako sa sprava zalubena zena? Sedi v kute a nadava, kde ten deb.l tolko meska (15 rokov)? 🙂