icon

Mám vyhovieť manželke?

kariernik
3. aug 2025

Moja manželka ma už par krát žiadala, aby som sa jemne povedané robil pred ňou.
Je nám obom už 46 rokov a pohlavný styk mávame kedy nekedy.
Na jej otázku jej odpoviem, či by to ona urobila pre mňa..že nie ona sa nikdy ani sama neuspokojovala.
Do aktivít v posteli sa veľmi nehrne. To skôr ja. tak nerozumiem čo tým sleduje.
Tak premýšlam či to pre ňu spraviť či nie.

markusrasford
3. aug 2025

@kariernik urob jej to možno sa vnej niečo prebudi

goodidea
3. aug 2025

@kariernik a potom si sa z toho sna zobudil

sisska96
3. aug 2025

Nudné prázdniny

petamich
3. aug 2025

Ak to ma byt predohra 🤷‍♀️ v opacnom pripade nechapem co tym sleduje (prazdniny, neprazdniny).

mirokub
Odpoveď bola odstránená
anonym_a17750
3. aug 2025

Akože v mori stoviek sexuálnych praktík je toto absolútne najviac soft čo si viem predstaviť. Co ťa na tom tak strašne pohoršuje? Akože keby od teba chcela gang bang alebo aby si ju okadil ale toto?
Neviem teda. Nič nejako divné na tom nevidím. Ste z nejakej prudko náboženskej komunity či čo.
Ake tiež sa prikláňam k prázdninám lebo toto by jedného dospeleho chlapa rozhodne nevykoľajilo.

torysheer
5. aug 2025

@kariernik normálne by som na tom nevidela nič divné, ale ako popisujes váš sexuálny život skôr to vidím tak že ona aspoň nemusí nič robiť a takto sa ťa elegantne zbaví

marcel19
18. aug 2025

@kariernik A aký máš s tým problém nechápem? Však sa pred ňou normálne urob a možnosti pomôže ona ale neviem možno to posunie váš intímny život niekde inde. Však skús a uvidíš...