icon

Mám zveriť myšlienky o sexe s iným?

2. feb 2024

Ahojte, rada by som sa zverila so svojími momentálnymi pocitmi, možno ste si niektorá zažili niečo podobné alebo mi vy staršie a skúsenejšie budete vedieť poradiť 🙂

Som vo vzťahu 7r, sme spolu od základnej a s nikým iným som vo vzťahu ani sexuálne nežila.
Klape nám to, nehádame sa, sex je super, niekedy mám pocit, akoby sme spolu boli len mesiac a tie pocity prvotnej zamilovanosti neodišli 🙂 takže všetko je ako má, len ja mám v sebe nejaký konflikt....
Mátajú ma myšlienky na sex s niekým iným, akoby zvedavosť? Aké to môže byť? Od svojho okolia stále počúvam že som mladá a mala by som skúsiť všetko, porovnať...
S priateľom sme sa o tom bavili okrajovo, on spomenul že ho to občas tiež napadne že sme spali len spolu zatiaľ čo naši kamaráti majú x príhod a zážitkov...
Myslíte si, že by som mala navrhnúť náš vzťah trochu otvoriť? Zveriť sa mu so svojimi pocitmi?

pribinak
•
2. feb 2024

Čo presne znamená trochu otvoriť Váš vzťah?

grof_monte_christo
•
2. feb 2024

Co od tohto otvorenia vo vašom vzťahu očakávas? Podľa mňa je to začiatok konca.

januska12323
•
2. feb 2024

Tak buď nemáte žiadne problémy alebo to chcete skúsiť s niekým iným. Ja žiadne medzitým nevidím. Ako si to predstavuješ? Zavoláš niekoho do trojky alebo sa každý vyspí s kým chce a doma budete porovnávať zážitky?

egonsk
•
2. feb 2024

ked je koze dobre, ide tancovat na lad.
... ak raz prekroci niektory z vas tuto hranicu, je to koniec vasho vztahu, ci si to pripustis, alebo nie. Proste cervik tam ostane vrtat a napokon to bude mat non-happy-end.

domkakvet
•
2. feb 2024

To bude asi vekom, v mladosti clovek rozmysla nad tym vyskusat toho viac, ked je uz clovek starsi, tak si uvedomi, ze cim menej partnerov tym lepsie.

alickapusinka
•
2. feb 2024

Nechápem toto mám vzťah a chcem spať s druhým však to je nevera. U mňa by to bol definitívny koniec.

vilma7
•
2. feb 2024

Zveriť sa mu určite môžeš, aspoň uvidíš aký bude mať k tomu postoj. Čo s tým urobíš ty, je len na tebe. Ale ja by som určite neriskovala fungujúci vzťah, hlavne keď to klape ozaj po všetkých stránkach. .

Vyspať sa s niekym určite môžeš keď chceš, ale nemusí to mat len pozitívny efekt. Vidím v tom viac negatívum, môžeš:
- ublížit partnerovi
- zničiť vzťah
- nikdy už taký vzťah nemať
- celý život lúhovať ten krok

Sex s niekym iným môže byť oveľa horši, aký mávaš teraz, zistíš že to vlastne za nič nestálo a budeš to ľutovať do konca života. Ďalej sex s láskou sa nedá porovnať so sexom bez nej...atď atd

walentina7
•
Odpoveď bola odstránená
•
autor
•
2. feb 2024

Ďakujem za odpovede, časom s ním o tom určite pokecám keďže popud je z oboch strán 🙂)

miadi
•
4. feb 2024

Naco je dobre porovnavat? To nemusi skoncil len sexom ze si poviete bol som s takou co mà vlasy inej farby ako ty a jej chamajda voni medom tvoja je ako treskovy šalat. ., Ja som dnes zazila nieco super bolo to ako vo filme zdvihol mà do vzduchu oprel o stenu a penis mal vacsi hrubsi a vydrzal Kym som mala dva orgazmi .. casom by si porovnavala Aj ine veci a stymi sex partnermi by mohol vzniknut vztah , zacali by ste porovnavat aj mimo postelove veci a zistili by ste ze vlastne spolu vas uz nic nedrzi ze chcete nieco uplne ine. Neverim ze si zalubena ako na zaciatku a vsetko krasne klape, to by ta tak nelakalo skusit nieco ine. Lebo tym riskujes ze vas vztah sa rozpadne. Open relationship nie je pre kazdeho. A ci je to pre vas zistis len ked vyskusas..

katkazocele
•
4. feb 2024

@domkakvet bohužiaľ tú Svätú Pravdu- že menej je Viac, ľudia zistia až keď majú na konte dvojciferné číslo, stretnú vážne skvelého človeka, zaľúbia sa, plánujú svadbu, a v duchu ich to začne hrísť , že sa tak ľahko odovzdali iným, že mohli mať niečo špeciálne len s aktuálnou láskou. Ale dnes je majorita spoločnosti nastavená na polygamiu, takže moje monogamné myšlienky radšej si nechám pre seba 😅

fido69
•
Autor odpoveď zmazal
•
hsjdudhdbd
•
6. feb 2024

No ked ta prenasleduju taketo myslienky na inych muzov uz v rannom vztahu poloz si ruku na srdce co bude za 10rokov

mqkm
•
Autor odpoveď zmazal
•
mqkm
•
Autor odpoveď zmazal
•
vler
•
3. mar 2024

@hsjdudhdbd v rannom vztahu? Su spolu 7 rokov

hsjdudhdbd
•
3. mar 2024

@vler to som prehliadla tak v tom pripade uz je to nida stym parnetom v sexe

dorothee
•
3. mar 2024

Poznam niekolko vztahov uz dospelych zrelych ludi,ktory maju cely zivot iba jedneho sexualneho partnera a su velmi spokojny vo vztahu a stastny..Nechaj si myslienky,tie ti nikto nevezme,ale nedodrb si kvoli tomu funkcny vztah a nepresuvaj tieto myslienky do reality..