icon

Máme ťažké obdobie

9. sep 2023

S priateľom si prechádzame ťažké obdobie, aj ked sme spolu krátko zažili sme su toho dosť aj zlého
Po pol roku nášho vzťahu sa medzi nas vopchala jeho Ex s ktorou bol dlhé roky. Cele sa to začalo tým, že jej matka sa dostala do nemocnice a on ju musel ísť navštíviť keďže ju ľutoval adt..
Tam ju stretol, od vtedy boli v kontakte, samozrejme toto som sa dozvedela až neskôr.
On sa úplne zmenil voči mne, ochladol.
V júly sme sa rozišli aj to tak ze už som bola tehotná, aj napriek tomu to ukončil a trval natom aby som šla na potrat a ja som to urobila, musela som nakoľko by som nezvládla sama vychovávať dieťa finančne a jedno dieťa už mám.
Oni boli cely ten čas v kontakte (ona ma muža) a samozrejme aj somnou bol v kontakte, stretávali sme sa a chodil aj kumne domov proste cele to vyzeralo tak že vztah pokračuje až kým nám ta jeho ex vrthla do domu bez pozvania stym že čaká od neho vysvetlenie nakoľko ona je v tom že sme sa rozišli 🙈
A on jej predomnou jasne vysvetlil, že sme boli cely čas v kontakte a že sme spolu,, no ona medzitým opustila svojho muža aby sa k nej môj vratil (ona ho po 9 rokoch podviedla preto ju vyhodil z domu)
A on je teraz úplné mimo z toho čo sa ojolo neho deje.. On mi povedal že určitý cit po toľkých rokoch k nej prechováva a viemaj to zeked sme sa rozišli on chcel byt snou a chcel aby sa rozisiela s mužom.. No potom sa jej muž vrstil v prscea oni neboli v kontakte, ale ja snim ano a všetko bolo fajn.. Vzdy je to fajn kym sa ona neobjaví..
Môj teraz odcestoval k rodine do zahraničia aby i usporiadal myšlienky lebo on nevie čo chce čo sa okolo neho deje.. A mimochodom mam pozitívny tehotenský test a on je v tom ze som znovu tehotná a to dieťa on veľmi chce.. Ale ja si myslim že je to len zostatkove HC.G ešte z predošlého tehotenstva.
Absolútne somnou nechce byť v kontakte

Strana
z2
autor
11. sep 2023

@domkakvet nejde to.. Snažím sa ako viem, chodím do práce, starám sa o dcérku, ak mam voľný čas vždy niečo robím aby som sa, zamestnala ale proste to nejde, príde večer čas odpočinku, dcérka zaspí a ja sa utápam v myšlienkach..

autor
11. sep 2023

@domkakvet más úplnú pravdu.. Som na, dne a stratila som všetku hrdosť.. Nikdy som takáto nebola, vždy som si vážila samu seba, mala hrdosť teraz nič.. Úplne som akoby závislá na ňom.. Neviem stym skončiť je to silnejšie ako ja

karolinakr
11. sep 2023
mamina7070
11. sep 2023

prestan mysliet medzinozim !!!!

autor
11. sep 2023

@mamina7070 netrep hlúposti!!!!!! Absolútne tu nejde o sex ale o to, že proste keď niekoho naozaj človek miluje tak znesie čokoľvek, obetuje sa, znáša veci a situácie ktoré by nikdy predtým nezniesol...

mondolina
11. sep 2023

to nie je láska, máš to pomýlené. ty jeho " miluješ" viac ako seba?
a čo máš vlastne za problém?

mamina7070
11. sep 2023

autorka hluposti ? povedz mi ktora normalna zena matka ide na UPT a zabije zdrave dieta a potom sexuje bez ochrany ?
a kto koho miluje lebo ja tam teda lasku nevidim z toho spravania od nikoho z vas
ty zjavne ani netusis co je laska

a ja hluposti netrepem ale to ty ich robis a poriadne !!!!!

ema22270
12. sep 2023

Predtym si tvrdila, ze si isila na potrat z vaznych zdravotnych dôvodov, teraz zas, ze by si to nezvladla financne. Teraz mas pozitivny tehotensky test (mozno si tehotna, mozno nie). On bol hotovy z byvalej, ak si to dobre pamatam. Vsetky sme ti tu pisali, ze sa mas na neho vykaslat. Ale komu niet rady tomu niet pomoci. On nie je zodpovedný, on nie je staly... raz tak, raz onak a trpi tym len a len tvoja dcera. Ktora uz chodi aj do školy, ak sa nemylim. Taha to s byvalou, ta kvoli nemu ukoncila 9 rocny vztah, taha to s tebou. No cele zle.

patricia255
12. sep 2023

@ema22270 keď je test pozitívny tak je na 100% tehotná. Iba keby bol negatívny tak to ešte nie je isté, môže byť tehotná a test to ukáže neskôr.

Ale falošná pozitivita je výnimočný jav

ema22270
12. sep 2023

@patricia255 ved ano, ja len reprodukujem, to co pise autorka, ze ona si mysli, ze je to pozostatok z minuleho tehotenstva.

karolinakr
12. sep 2023

Minule si sa tu tak tiež rozčuľoval,bola si besná..teraz pôjdeš behom pol roka zrejme 2x na potrat,muž sa vyparí,ostaneš bezdetná bez muža..Minule ti všetky radili rozchod,nechcela si to počuť,všetci boli zlí na teba podľa teba.Teraz zazivas tu istú situáciu zas len muž je anjel.nepoucis sa na prvý druhý ani tretí raz ani nikdy...toto nie je láska tieto sračky ale zlý výber partnera a nedostatok sebaúcty...

Strana
z2