Manžel a milenec
Aké vyhovorky si vymýšlate,keď idete za milencom a manzel je doma? Respektíve ked máte tych milencov napr. dvoch,troch aby to manželovi nebolo podozrive..Myslim,ze aj on ma milenku a on vravi, ze ide na pivo... tak som si našla milenca aj ja.. Ako neje problem,ist za milencom keď je manžel u inej lebo vtedy neje doma, ale neviem čo mam mu povedať keď je doma,ze kam idem 😂😂
A to sa dokážeš vrátiť bez výčitiek nazad k manželovi?
Prázdniny už dávno skončili a tu sa to stále hemží primitívnymi témami od znudených pubišov.
Neverím,že dakto tak žije..
Kam ten svet dospel, že si ľudia bez internetu nevedia ani výhovorku sami vymyslieť 🙈
Môj manžel si myslel, že idem k milencovi, milenec, že som s manželom a ja som chodila do knižnice.
Veď normálne joggingovy ubor nahod, kúp si nejaké drahšie bežecké tenisky, hodinky co počítajú km, tep, rýchlosť, poukazuj mu ich. Každý večer sa do toho nahod a sup ho do lesa na kardio.
Mňa môj včera prichytil hneď pri trojke 😅💦 ja + dildo + vibrátor 😜🙈😂 vzal to ako neveru musím povedať
Ziadne vyhovorky nemam lebo mam normalneho manzela s ktorym som stastna a nepotrebujem ziadneho milenca 😑 myslis si ze ma milenku ale nevies to isto lebo mysliet je 💩 vediet
Pýtali sa Lenina, či je správne aby mal ženatý muž milenku.
"Je to skvelá vec.",
odpovedal Lenin.
"Ja poviem manželke, že som u milenky, milenke, že som u manželky a ja šup do knižnice.
A žili spolu šťastne, až kým nezomrel....