icon

Manžel a milenec

19. sep 2022

Aké vyhovorky si vymýšlate,keď idete za milencom a manzel je doma? Respektíve ked máte tych milencov napr. dvoch,troch aby to manželovi nebolo podozrive..Myslim,ze aj on ma milenku a on vravi, ze ide na pivo... tak som si našla milenca aj ja.. Ako neje problem,ist za milencom keď je manžel u inej lebo vtedy neje doma, ale neviem čo mam mu povedať keď je doma,ze kam idem 😂😂

Strana
z2
hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
kakakina
19. sep 2022

A to sa dokážeš vrátiť bez výčitiek nazad k manželovi?

jujala
19. sep 2022

@liljana kurna to je dobre. to bude ceska klasika...co je to za film?

mjk40
19. sep 2022

Prázdniny už dávno skončili a tu sa to stále hemží primitívnymi témami od znudených pubišov.

elenatomasova
19. sep 2022

Neverím,že dakto tak žije..

klarolinne
19. sep 2022

Kam ten svet dospel, že si ľudia bez internetu nevedia ani výhovorku sami vymyslieť 🙈

nelina1
19. sep 2022

Môj manžel si myslel, že idem k milencovi, milenec, že som s manželom a ja som chodila do knižnice.

podmostom
19. sep 2022

Veď normálne joggingovy ubor nahod, kúp si nejaké drahšie bežecké tenisky, hodinky co počítajú km, tep, rýchlosť, poukazuj mu ich. Každý večer sa do toho nahod a sup ho do lesa na kardio.

eva112014
Autor odpoveď zmazal
sszuzu8
20. sep 2022

Mňa môj včera prichytil hneď pri trojke 😅💦 ja + dildo + vibrátor 😜🙈😂 vzal to ako neveru musím povedať

simiis
Autor odpoveď zmazal
vemi23
20. sep 2022

Ziadne vyhovorky nemam lebo mam normalneho manzela s ktorym som stastna a nepotrebujem ziadneho milenca 😑 myslis si ze ma milenku ale nevies to isto lebo mysliet je 💩 vediet

liljana
19. jún 2023

Pýtali sa Lenina, či je správne aby mal ženatý muž milenku.
"Je to skvelá vec.",
odpovedal Lenin.
"Ja poviem manželke, že som u milenky, milenke, že som u manželky a ja šup do knižnice.

alenka0
6. jún 2025

A žili spolu šťastne, až kým nezomrel....

Strana
z2