icon

Manžel je moslim a chce mať viac žien naraz. Ako to zvládnuť a nezblázniť sa?

7. jan 2026

manžel je z egypta, to hovori asi samo za seba. Ale ok nesudme podla obalu. Inak je fajn chlap.
ano, poviete mi, ze co si si navarila, to si aj zjedz. Poviete m i vsak jasne moslim tak mnohozenstvo,co si cakala.

ale byvame vsak spolu v turecku, sme bezdetni mladi da sa povedat stredny vek.
manzel stale tvrdil, ked sme sa brali, a predtym ked sme spolu "chodili", ze nechce INU a INU mat nebude, a ze nechce druhu manzelku. Sme zosobaseni 2 roky.
zda sa vsak, ze chce milenky.
gugli si ine zeny. Stale je nalepeny na virtualnych cetoch, pozera si striptizy a pozera ine zeny, pise im na roznych cetoch, je tym zhypnotizovany, sex mame normalny, a dost casty. Nechapem, ako mu nemozem stacit.

Ked mu to vytknem cele, ze pozera po inych, ze ci chce druhu manzelku, ze ma to boli, alebo ze ci chce milenku? ze mi prisahal vernost predsa, tak mi povie, ze nechce, odmieta sa o tom bavit a nech sklapnem. A je dost agresivny, ked s tym zacnem.

Sklamalo ma, ze to mnohozenstvo je v nich, a nikto sa nezmeni po svadbe. Sme spolu dlho uz, ja som postrehla, ze pozera po inych zenach az po case. Nejako som bola zaslepena.
Neskor som az prisla na jeho tajne cety s inymi a pytanie si od nich fotiek, lichotky,a ke su krasne a uzasne a pod.

Pritom mne denne hovori, ze som krasna, ako ma miluje, aka som uzasna. a pod. AKo nemoze byt bezo mna a pod. A vzdy chce so mnou spat.
Citim sa podvedene, citim sa zhrozena.
Viem, ze su medzi nami nejake cesky, ktore akceptovali, ak si muz nasiel druhu zenu,a le ja to akosi nemozem prehltnut. Ako sa mam nezblaznit z tohto celeho. Manzela nechcem opustit, byvame v Egy.
necakala som, ze to takto bude medzi nami.
manzel nie je zly, aj sa postara aj kupi, aj uprace pomoze doma, ale toto - ine pekne zeny su jeho slabost, hlavne ma zalusk na česky, ktorym aj vehementne pise. Neuspokojil sa so mnou iba. A to ma tak prosil, aby som si ho vzala. Ja som vahala ( a nie nebolo to kvoli vizam, lebo zijeme v egy, on tu chce zostat).
Ale nakoniec som povolila. Neviem, co s tym celym. Nechcem ho opustit, ale toto mi hrozne ublizuje. Neviem ci to mam stolerovat ak to zostava iba vo virtualnej rovine,lebo je to jeho nabozenstvo a kultura, alebo co mam robit.
A nie, diskusia nie je fejk, ale prosim vas slusne komunikujte, je to chulostiva tema, a nechcem rasisticke poznamky a pod. Viem,co som si vybrala a viema j preco som si to vybrala co mam. SOm uz dost psychicky znicena z toho vsetkeho, tak chcem nieco poradit. Ako mam preprogramovat mysel. dakujem za vsetky normalne komentare.

Strana
z8
jarmila2010
7. jan 2026

pokial nie su deti,riesila by som to rozvodom...

luccys
7. jan 2026

Najprv napises, ze byvate v Turecku, a potom v Egypte. Nabuduce si ten pribeh musis lepsie vymysliet. Toto je slabe.

harvanovasimona
Autor odpoveď zmazal
luccys
7. jan 2026
@harvanovasimona
Odpoveď bola zmazaná

@harvanovasimona V predposlednom odseku sa pise "zijeme v Egy, on tu chce ostat".
A hore zas pise, ze manzel je z Egy, ale byvaju spolu v Turecku.
Citat este viem...

autor
7. jan 2026

Boze dobrý čo vy riešitw za blbosti... Myslela som to tak že bývali sme v Egypte on chce rám žiť . Keďže je biznismen raz žijeme v Egypte raz v Turecku sme takí kočovníci. To ssnad nie je podstatne takéto maličkosti

anonym_80dd9d
7. jan 2026

neda sa preprogramovat, mne to robil slovak, ani nemusel byt z egypta, snad to nie si ty co tu pises pravidelne uz asi desiatu temu, nastav mu hranice ak s tym neprestane naco ti je taky uchylny hnus?

autor
7. jan 2026
@luccys

Najprv napises, ze byvate v Turecku, a potom v Egypte. Nabuduce si ten pribeh musis lepsie vymysliet. Toto je slabe.

@luccys toto je fakt podstatne? Však sa pozri. Žijeme tak striedavo písem to tiež v komentároch. Môj problém je iný a nie krajina

anonym_8bab00
7. jan 2026

@anonym_autor no jaby som s nim nebola,, to hcces byt cely zivot v strehu,bude ti torobit stale,,Toje moslimska uchylka,, a este co ak chytis nejaku pohlavnu chorobu ,?vsak u nich je sex ,jak striedanie ponoziek, Pokym nematedeti rychlo utekaj ,,aj keby bol bohaty,neviem ako dobry, ale s cudzou zenou jzenaty sa u nas povazuje nevera

autor
7. jan 2026
@anonym_80dd9d

neda sa preprogramovat, mne to robil slovak, ani nemusel byt z egypta, snad to nie si ty co tu pises pravidelne uz asi desiatu temu, nastav mu hranice ak s tym neprestane naco ti je taky uchylny hnus?

@anonym_80dd9d Slováka som predtým mala manžela tiež a toto mi nerobil. Toto je moje druhé manželstvo. A vyzerá že ide do kytek tiež. Manžel chce na šex ine ženy. Ja mu nestacim

autor
7. jan 2026
@anonym_8bab00

@anonym_autor no jaby som s nim nebola,, to hcces byt cely zivot v strehu,bude ti torobit stale,,Toje moslimska uchylka,, a este co ak chytis nejaku pohlavnu chorobu ,?vsak u nich je sex ,jak striedanie ponoziek, Pokym nematedeti rychlo utekaj ,,aj keby bol bohaty,neviem ako dobry, ale s cudzou zenou jzenaty sa u nas povazuje nevera

@anonym_8bab00 som v strehu dlho a mal z toho už nervy riadne. Premýšľal som aj nad odchodom ale zas si poviem Bože ľubim ho a čo si čakala truba keď si si ho vzala. Že mnohoženstvo sa mu vymaže z génov či. Aj si na dávamel aj placem. Do prdelky.oni majú tú sexuálnu túžbu inde. Stále iné ženy chcú

autor
7. jan 2026
@anonym_80dd9d

@anonym_80dd9d ako nastaviť hranice prosím tá to mi ešte povedz

anonym_0c2307
7. jan 2026

Sa ho opýtaj či má tak malé sebavedomé že musí vtáka strkať kade tade

enmery
7. jan 2026

Tak bývate v Turecku, či Egypte?

anonym_80dd9d
7. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_80dd9d Slováka som predtým mala manžela tiež a toto mi nerobil. Toto je moje druhé manželstvo. A vyzerá že ide do kytek tiež. Manžel chce na šex ine ženy. Ja mu nestacim

@anonym_autor poviem ti tajomstvo vacsina chlapov je takych, len zeny im zatial na to neprisli, su urcite aj vynimky, ktorym az tak nedrbe, snad do tretice najdes normalnejsieho, lebo ak mu viac zalezi na honeni pri čuzach ako na tvojej psychickej pohode sama vies odpoved

valria
7. jan 2026
@anonym_autor

@luccys toto je fakt podstatne? Však sa pozri. Žijeme tak striedavo písem to tiež v komentároch. Môj problém je iný a nie krajina

@anonym_autor Tvoj problém JE krajina, jej obyvateľ a jeho zvyklosti možno kdesi zakódované v DNA. Ak sa ti to nepáči, utekaj, kým nie je dieťa, lebo potom prídeš o oboch!

anonym_964baa
7. jan 2026

@anonym_autor nesudim vás, mohlo sa to stať každej z nás.... A myslim že vlastne každej z nás to stalo a aj našim mužom, v zmysle , že všetko bolo úplne inak pred svadbou ako po svadbe a hlavne po deťoch. Niekto sa zmení v maličkostiach iný sa zmení o 360°. Nejaká naivnejšia povaha vôbec neodhadne človeka po prvých rokoch chodenia. To len na úvod, aby sa každá jedna uvedomila čo chce písať ostré komentáre ako tu je zvykom, že aj jej muž nie je taký chutnučký ako na začiatku. Len ide o to v čom sa tá druhá polovička trošku zmení a ako moc. Žial pre vás konkrétne je toto konečná, aj keď vy si to ešte neviete / nechce uvedomiť a priznať. Keby ste žena ktorá s tým je ok , nepíšte sem plejády. Proste toto naozaj riešiť len rozvodom. On sa nezmení , na to zabudnite. Viem aké krásne a sladké slová sú slová moslima. Cítite sa ako Beyoncé Jennifer Aniston a Jennifer Lopez dokopy. Cítite sa ako hviezda ktorá osvetluje celý vesmír ( vlastná skúsenosť, aj keď len letná, ale pri nikom som sa tak necítila nikdy v živote ani pri mojom mužovi , to vedia dať najavo len Moslimovia , ibaže je to pre nás Europanky falošné, keďže máme v hlave program muž +žena+ deti + NIKTO VIAC).
Nemôžem ale súdiť ani jeho, aj keď chcel a sľuboval , je to v ňom , má to v hlave ako predlohu života, svojim spôsobom za to nemôže a svojim spôsobom je to zbabelé a dosť. Ja chápem vaše city k nemu, ďalší taký ako on sa bude ťažko hľadať ( europan) ale ubližuje vám to a v tomto prípade bude lepšie ostať sama, začať sa venovať sebe a dať seba na taký piedestál hviezdy ako vás dal on. Seba zabombujte laskou a vyliečite sa skôr ako by ste čakali. Možno vás čaká úplne iný život o akom sa vám ani nesníva. A to nemyslím finančne, ale emocionálne, duchovne. Držím vám palce pri rozhodovaní, ale prosím vás o jedno, myslíte v prvom rade na seba. Keby máte dcéru, alebo veľmi blízkeho človeka ktorého milujete, čo by ste preň chcela ?? Nešťastný život aký vediete vy práve? Alebo by ste chceli aby ten človek bol šťastný? A tam sa skrýva odpoveď na váš problém.

enmery
7. jan 2026

@dahliaa Tu bud užitočná a napíš jej, ako sa s tým zmieriť. Nemyslím to ako provokáciu, ale fakt vážne.

anonym_fc8fdf
7. jan 2026
@anonym_964baa

@anonym_autor nesudim vás, mohlo sa to stať každej z nás.... A myslim že vlastne každej z nás to stalo a aj našim mužom, v zmysle , že všetko bolo úplne inak pred svadbou ako po svadbe a hlavne po deťoch. Niekto sa zmení v maličkostiach iný sa zmení o 360°. Nejaká naivnejšia povaha vôbec neodhadne človeka po prvých rokoch chodenia. To len na úvod, aby sa každá jedna uvedomila čo chce písať ostré komentáre ako tu je zvykom, že aj jej muž nie je taký chutnučký ako na začiatku. Len ide o to v čom sa tá druhá polovička trošku zmení a ako moc. Žial pre vás konkrétne je toto konečná, aj keď vy si to ešte neviete / nechce uvedomiť a priznať. Keby ste žena ktorá s tým je ok , nepíšte sem plejády. Proste toto naozaj riešiť len rozvodom. On sa nezmení , na to zabudnite. Viem aké krásne a sladké slová sú slová moslima. Cítite sa ako Beyoncé Jennifer Aniston a Jennifer Lopez dokopy. Cítite sa ako hviezda ktorá osvetluje celý vesmír ( vlastná skúsenosť, aj keď len letná, ale pri nikom som sa tak necítila nikdy v živote ani pri mojom mužovi , to vedia dať najavo len Moslimovia , ibaže je to pre nás Europanky falošné, keďže máme v hlave program muž +žena+ deti + NIKTO VIAC).
Nemôžem ale súdiť ani jeho, aj keď chcel a sľuboval , je to v ňom , má to v hlave ako predlohu života, svojim spôsobom za to nemôže a svojim spôsobom je to zbabelé a dosť. Ja chápem vaše city k nemu, ďalší taký ako on sa bude ťažko hľadať ( europan) ale ubližuje vám to a v tomto prípade bude lepšie ostať sama, začať sa venovať sebe a dať seba na taký piedestál hviezdy ako vás dal on. Seba zabombujte laskou a vyliečite sa skôr ako by ste čakali. Možno vás čaká úplne iný život o akom sa vám ani nesníva. A to nemyslím finančne, ale emocionálne, duchovne. Držím vám palce pri rozhodovaní, ale prosím vás o jedno, myslíte v prvom rade na seba. Keby máte dcéru, alebo veľmi blízkeho človeka ktorého milujete, čo by ste preň chcela ?? Nešťastný život aký vediete vy práve? Alebo by ste chceli aby ten človek bol šťastný? A tam sa skrýva odpoveď na váš problém.

@anonym_964baa 180 stupňov ;)

anonym_80dd9d
7. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_80dd9d ako nastaviť hranice prosím tá to mi ešte povedz

@anonym_autor tak, ze mu oznamis, ze mu neakceptujes online nevery, ak v tom chce pokracovat, tak ukoncujes vztah, uplne jednoduche, moze si vybrat co mu je prednejsie

anonym_964baa
7. jan 2026
@anonym_fc8fdf

@anonym_964baa 180 stupňov ;)

@anonym_fc8fdf omg ano 😁 chcela som to zdramatizovať až som to úplne pokašľala

enmery
7. jan 2026
@anonym_80dd9d

@anonym_autor tak, ze mu oznamis, ze mu neakceptujes online nevery, ak v tom chce pokracovat, tak ukoncujes vztah, uplne jednoduche, moze si vybrat co mu je prednejsie

@anonym_80dd9d Táto neukončí vztah nikdy...naopak, skusi si urobiť dieťa=ved on sa vtedy zmení...

dahliaa
7. jan 2026
@enmery

@dahliaa Tu bud užitočná a napíš jej, ako sa s tým zmieriť. Nemyslím to ako provokáciu, ale fakt vážne.

@enmery Cizoložství (milenky) se obyčejně netoleruje. Pokud, tak jedině další manželství. To si musí vyřešit oni mezi sebou. A zda je zakladatelka schopná přijmout fakt, že by její muž měl další manželku. Pokud ne, tak jedině rozvod jinak nebude v manželství spokojená.
(Těžko říct, jestli zrovna toto není vymyšlený příběh).

anonym_80dd9d
7. jan 2026
@enmery

@anonym_80dd9d Táto neukončí vztah nikdy...naopak, skusi si urobiť dieťa=ved on sa vtedy zmení...

@enmery preto by mala s nim urobit poriadky teraz, potom uz fakt sa utopi v nestasti

anonym_d4c672
7. jan 2026

Keď ráno vstaneš a mrkneš do zrkadla, povedz si: "milujem ho.... chcem, aby bol šťastný a preto mi jeho iné ženy nevadia" a párkrát to zopakuj nahlas. Keď si niektorí dokážu vsugerovať iné veci, mohlo by aj toto zabrať. Chce to len čas a začať tomu plne veriť 👍

Inak je samozrejme hlúposť pri ňom zostávať. To by najprv on sám musel chcieť sa zmeniť. K čomu predpokladám ani náhodou nedôjde a skôr ti všemožnými spôsobmi vysvetlí ďalšie svoje potreby a záujmy. Ale keď tak veľmi chceš s ním zostať....

autor
7. jan 2026
@anonym_80dd9d

@anonym_80dd9d Aha. Lenže čo ak prekročil už hranicu súdnosti a podvádza má aj reálne?
O tomto internetovom niečom som mu povedala. Vôbec si to nepripustil

autor
7. jan 2026
@anonym_d4c672

Keď ráno vstaneš a mrkneš do zrkadla, povedz si: "milujem ho.... chcem, aby bol šťastný a preto mi jeho iné ženy nevadia" a párkrát to zopakuj nahlas. Keď si niektorí dokážu vsugerovať iné veci, mohlo by aj toto zabrať. Chce to len čas a začať tomu plne veriť 👍

Inak je samozrejme hlúposť pri ňom zostávať. To by najprv on sám musel chcieť sa zmeniť. K čomu predpokladám ani náhodou nedôjde a skôr ti všemožnými spôsobmi vysvetlí ďalšie svoje potreby a záujmy. Ale keď tak veľmi chceš s ním zostať....

@anonym_d4c672 no to je Rada nad zlato

autor
7. jan 2026
@dahliaa

@enmery Cizoložství (milenky) se obyčejně netoleruje. Pokud, tak jedině další manželství. To si musí vyřešit oni mezi sebou. A zda je zakladatelka schopná přijmout fakt, že by její muž měl další manželku. Pokud ne, tak jedině rozvod jinak nebude v manželství spokojená.
(Těžko říct, jestli zrovna toto není vymyšlený příběh).

@dahliaa nie nie som to schopná prijať. Ale pozri čo Robi. a zenit sa 2keat nechce. Tam skôr ide o sexuálne túžby iba nie druhé manželstvo.

autor
7. jan 2026
@anonym_964baa

@anonym_964baa no práve. Vystihla si to presne. Že pri moslimovi som našla to čo som nikdy ne zažila so Slovákmi. .... Že som sa cítila ako bohyňa vesmiru

autor
7. jan 2026
@anonym_80dd9d

@anonym_autor poviem ti tajomstvo vacsina chlapov je takych, len zeny im zatial na to neprisli, su urcite aj vynimky, ktorym az tak nedrbe, snad do tretice najdes normalnejsieho, lebo ak mu viac zalezi na honeni pri čuzach ako na tvojej psychickej pohode sama vies odpoved

@anonym_80dd9d Aha takže aj Slováci to robia 😏😎?

autor
7. jan 2026
@anonym_0c2307

Sa ho opýtaj či má tak malé sebavedomé že musí vtáka strkať kade tade

@anonym_0c2307 to majú v dna

Strana
z8