Manžel ma nepriťahuje
Ahojte. Potrebujem poradiť alebo len preplieskať? Manželia sme sice len 6 rokov ale spolu už 11. Mame dve krásne a zdravé malé deti. Pred nedávnom som začala mať pocit že akosi si začínam uvedomovať veci ktoré mi na manželovi vadia. Nebola to síce láska na prvý pohľad ale získal si ma svojim správaním a že sa vieme porozprávať a mame spoločne témy. Úplne perfektný základ pre krásne manželstvo.
Začala som si uvedomovat istú vec ktorú som možno v sebe potlačala. Nepriťahuje ma ! Som z toho nešťastná. Je to úžasný manžel, otec, kamarát. Viem sa na neho spoľahnúť. Proste taký sa hľadá veľmi ťažko v dnešnej dobe. Je tu ale to veľké ALE. Ako milenec je to klasický priemer. Alebo možno ani neviem. On bol môj prvý. Nemám to s čím porovnať. Prosím nevysmejte ma.
Neviem čo sa to somnou deje. A aby toho nebolo dosť prišiel do toho iný chlap. Spoznala som ho pred mesiacom. Ten druhy ani len netuší že som sa do neho zahľadela a ja bojujem sama zo sebou a s tou hanbou koľko krát vidím svojho obetavého a milujúceho manžela. Snáď mi niekto bude rozumieť čo tým chcem povedať. Vôbec netuším či ten druhý má nejaký záujem. Chcela by som to vedieť no na druhej strane sa bojím čo to spôsoby.
@h2 ale tak zas když je nehdo odpudivy, tak se ten orgasmus dosahuje o dost hůř. Někdy je lepší si pomoct sám. 😁
@ondro1122 mechanickým drazdenim
@h2 inak nebola by to parada keby to fungovalo podla ondra? ze prejdes sa po ulici stretnes zo pat fesakov a hned mas 5 orgazmov len tak.
@h2 ano, a velkou roli hraje i to, že jsou to častěji ženy, kdo je na tom druhém materiálně závislý. Tedy alespoň v určitém obdobi. Dalším faktorem je i to, že pro ženu bývají nejdůležitější děti. U chlapů je to ruzne.
@pralinka25 no nevím. Zas by to mohlo vést k autonehoda a k trapasum na pracovním jednani😁
@ondro1122 lenže si vezmi, ze nie každy sa narodi ako manekyn, chlapov super fešakov je veĺmi malo, tam neni nejaka konkurencia, vačšina je priemer..A mysliš, ze teraz vsetci žiju v celibate? Keby si videl aki muži boli ženati..Každy hra s kartami, ake dostal. Nič ti nepomože, ked sa budeš nenavidieť a byt chorobne žiarlivy Ty si celu situaciu sam zhoršuješ.Tvoji rodičia museli byt vo vychove extremne kriticki k tebe, ked cela tvoja sebahodnota zavisi od nejakych buducich parohov..Ži tu a teraz, nie čo by bolo keby..Najhoršue, že 100 ludi ti povie niečo a ty si ideš svoje..Nepočuvaš a nepočuješ..Ty si kopeš vlastný hrob doslova..Ked maš v sebe tu nenavist, bud ako Eminem..ten tuto vlastnost premenil na prachy a je z neho bohač..ma aspoň prachy 😅
@andromeda818 😅 uplne si ten chaos viem predstavit. bola by sranda to vidiet aspon jeden den 😂
@karolinakr no, mě v mládí přijde hezkých většina chlapů, v kategorii 40+ už je to podstatné horší. Něco je dáno geneticky, ale něco je životním stylem. Mě už se stalo, že mě přitahoval i chlap, který objektivně vůbec hezky není. Ale když někdo nemá jediný sval, nebo má obr pupek, nevyjde do schodů, nebo má zanedbanou paradontozu a smrad z huby jak z kanalizace, tak to není nic pro mne. Ale i tihle chlapi co znám, si nějaký protějšek většinou našli. Většinou podobného charakteru, ale v pár případechse až divím, jak pěknou ženu mají.
Vždy budem toho názoru, že keď ťa niekto nepriťahuje s ním nevydržíš...ženy si často myslia, že vydržia s mužom, ktorý je milý, pozorný a to aj keď nie je ich tip...No nie nevydržia alebo vydržia len preto aby ich druhý neodkopol a u svojho majú istotu
@ondro1122 a citas aj kopec opacnych tem? tych je tu omnoho viac. problem je ze ludia nepoznaju samych seba. nemaju paru o tom kym su a co chcu. potom si aj zle vyberaju k sebe ludi - priatelov, partnerov. a potom su sklamani.
zameriavas sa jednostranne na rovnaku vec a nakoniec si ju pritiahnes do zivota.
stava sa vseko mozne. ked vies ze statisticky su auta z dopravnych prostriedkov najnebezpecnejsie prestanes nimi jazdit lebo sa stavaju nehody?
prestanes jest hrasok lebo existuju pripady kedy sa nim niekto zadusil? prestan svoju mysel upriamovat na tento jeden bod. k comu je to dobre? co tym ziskas? co dosiahnes? znicis si akurat tak zivot.
@ondro1122 spolocnost nezmenis, Mal by si menej sily investovat do vyplakavania. Co si myslis, ze muzi budu vyplakavat ked nevyhrali geneticku loteriu? Alebo mam teraz vyplakavat, ze keby som nemal byt a auto a byval by som u rodicov ziadna by ma nechcela a nemal by som priatelku? Zaspis dneska lepsie ked ti dam za pravdu, ze muzi ktori vyzeraju lepsie maju vyhodu v randeni alebo lahsie sa dostanu na lepsie platene pozicie?
@topgabo tento tvoj obrazok mi pripomenul kolko je medzi svetovymi hercami priemerne vyzerajucich ludi napriek tomu su oblubeni, obletovani a aj bohati. niektori su dokonca skaredi a napriek tomu sa na nich na filmovom platne radi pozerame. krasa je brutalne relativny a subjektivny pojem. navyse moze to byt aj mala nevyhoda. ked je niekto fakt top pekny casom sa to moze zmenit. moze prist choroba, k niekomu ani po plastikach nebyva staroba zhovievava a potom co. ten clovek vlastne nikdy nevie ci je s nim niekto preto kym je, alebo len preto ako vyzera. a nema istotu co sa stane ked sa jeho vzhlad zmeni.
ale ondro je uz piaty chalan na tomto fore s presne rovnakym pohladom na vec. az ma to udivuje. bud je to jedna a ta ista osoba alebo sa vesmir zblaznil.
@pralinka25 neni to nahoda, svet sa meni. Staci kuknut tento dokument ak to vobec chces pochopit. Pomalicky ale isto sa blyzime k tejto situacii. Ale ako som tu uz raz pisal, muz logikou nepresvedci zenu aby isla do vztahu.
@pralinka25 "problem je ze ludia nepoznaju samych seba. nemaju paru o tom kym su a co chcu. potom si aj zle vyberaju k sebe ludi - priatelov, partnerov. a potom su sklamani." - Nooo presne tak....s tými partnermi to je pravda veľká, preto aj tak často dochádza k nevere...bolo dokonca jedno dievča, ktoré mi nechávalo trinkgelty za obsluhu (vždy minimálne 2 €) cítil som, že som jej sympatický aj sa mi fyzicky páčila ale ide mi z nej taká neistota...mladá, ktorá ešte nevie čo chce...fyzicky sa mi proste páči ale neoslovil som ju ani nič, pretože nemám z nej pocit, že je to dievča na vzťah...Nehovoriac o tom, že ženy si vedia zidealizovať niekoho druhého a potom sú z nich hotové
Tu ani nejde o vyplakávanie ako o to, že sa vzťahu jednoducho bojím a nechcem zažiť nejakú potupu, že ja budem mať frajerku a nejaký alfasamec ju popri našom vzťahu bude preťahovať. Lebo toto sa reálne aj deje. Ona s plačom potom nebude vedieť čo chce od života a bude mať výčitky, že mi ubližuje. Keď zostanem sám tak mi nikto neublíži. Chodím do posilky a je tam aj chlap, ktorý má asi 45 a vyzerá na 35..kopu peňazí a aj randí so ženami. Svaly ako hrom.
@ondro1122 k tebe sa mudre slovo a dobra rada nedostane..neprenikne do tvojich uší..maš tam barieru a uspešne ich odhaňaš..človek tu derie klavesnicu a ty si ideš svoje
moc takymto typom ludi nerozumiem..hrozne je to otravné..ked neotraviš ludí výzorom, tak povahou
sam sebe si zárukou, že každeho odoženieš, si double poistený..furt sa dávaš dole, len aby ti to s nejakou nevyšlo
Neostava nič iné len ti zablahoželat k tvojej single ceste životom
a popriať ti veĺa uspechov k abstinencii
@ondro1122 a pritom jedna žena ta vychvalila dost elegantným spôsobom v diskusii, kde si sa pýtal na vyzor a mal si tam 70% pozitivnych komentov ak nie viac, al.dobroprajných
Ked ani toto ti nestači, tak už neviem
Toto uz je nejaka uchylka, kazdy koment končiš s tym, ako baba podvadza frajera s manekýnom 🤦♀️ 🤣🤣
@karolinakr no ale bude mať svaly, tak ho ruka nebude bolieť 😂
Boli snahy mu poradiť. Ale tento človek si niečo vsugeroval, že sa stane a drží toho zubami nechtami.
Kto chce kam, pomôžme mu tam
@karolinakr kde je ta diskusia
@topgabo idem to pozriet. dik
@pralinka25 pozri stranu, dve dozadu. Dávali tu na ňu link
@pralinka25 čitam ju ešte raz, som na 2.strane a 6 bab mu povedalo, že je fešák.Ma to 7 stran
@lenkavalova @karolinakr a kde bola ta fotka?
@pralinka25 Vymazal som
@karolinakr ja by som to prelozil inac tiez, to je ako dostat od babky kompliment, ze si fesak. Realita je, ze ak sa mu nedari a kazda zena ta odmietne tak toto nemozes brat objektivne. Presne ako ked volam babu von a pride klasicka veta "si strasne zlaty ale...". Zeny toto nepochopia nikdy, ja to ako chlap chapem, a chapem aj jeho frustraciu a vyplakavanie, lenze on musi zistit sam ako to funguje. A hlavne musi zistit sam, ze tym ze tu pise hovadiny zeny nezmeni.
Zeny ma vymenili za lepsieho no casom zistili, ze urobili zle. Po roku som tiez zistil, ze priatelka ma podviedla so spoluziakom. Taka je zla doba,
@ondro1122 skoda
@topgabo ale mozes byt najvacsi fesak na svete a nezaruci ti to vernu zenu a ani to ze si s niekym sadnes. nestaci byt len fesakom. nie dlhodobo.

@ondro1122 ja orgazmus dosiahnem aj potme nemusim fyzicky svojho muza vidiet. neviem ako teda ty, ale zeny nechytaju orgazmy ked vidia niekoho pritazliveho. treba na to urcity druh akcie. konieckoncov kopec zien dosiahne orgazmus aj sama so sebou rovnako tak muzi. myslis si ze je to preto lebo sami seba pritahuju? pola mna nie.