Manžel ma podvádza
Pisem anonymne kedze tu mam fotku a nechcem tuto temu riesit verejne pod svojim nickom…prisla som na to,ze ma manzel podvadza…celu noc som nespala,este som mu to ani nepovedala,potrebujem si to cele premysliet a konat s chladnou hlavou…uz niekolko mesiacov si vsimam,ze sa sprava divne…vecer ostava pri tv a ja idem sama do postele…neobjime ma a nepobozka…je nervozny,mobil vsade nosi so sebou,co nezvykol,aj keby ho nechal niekde polozeny,tak sa do neho nedostanem,lebo heslo neviem….krici po detoch, je zamysleny…ked nieco dlho vypisuje na mobile,hovori ze pise pracovne emaily ale ja vidim ze je online na whatsappe. Som v soku,lebo som to vobec necakala…sex sice mame prilezitostne,ale nikdy sa nestazoval…nezvyknem ho odmietnut…chcem sa poradit, ktora ste si tym presli,ci este pockat alebo ho konfrontovat a ked ano,tak ako? Nemám síce dokaz ale viem, ze niekoho ma:((( Vysypat na neho toto co tu pisem? Uz vidim ako ma vysmeje:(((( sme spolu 15 rokov a mame skolopovinne deti…riesime spolu domacmost, deti a bezne povinnosti okolo domu…stereotyp,ale toto som necakala:((((
@fauko to vycitis…dlhy nemáme
Ako fungujete v intimnej oblasti? Ako casto sa milujete? Ide o to, ci bol vztah funkcny a naplnajuci aj po tejto stranke.

Ja by som mu zbalila veci keby nebol doma, nahadzala by som ich pred dvere, a ked by prisiel domov by som ho cakala v pozore, povedala by som mu ze ak nieco s niekym ma tak nech sa mi hned tu a teraz prizna a ak nie , tak ma vidi naposledy. Na 10000000% ma inu.