Manžel ma podviedol s mladšou ženou
Ahojte.
Neviem čo mam robiť. Zistila som prave, že ma môj mamžel, s ktorým mám 1 a pol ročneho syna podviedol s mladšou. Stalo sa to viackrat… a on jej opakovane píše že kedy sa možu stretnuť, kedy ma ona čas atď….ona mu už neodpoveda ale on stale na stretnutie s ňou nalieha… pride mi to že to on neberie ako len taky úlet ale akokeby bol do zaľubeny… o to viac ma to bolí.
Asi som sa chcela len s niekym poradiť čo mam ďalej robiť, konfrontovať ho s tym alebo ho rovno opustiť?
Ďakujem za každu radu.
Stretli alebo niečo aj mali spolu?
Lebo to je dosť podstatné s čím ho konfrontujes, že vypisoval na stretko kde nič nebolo?
vieš ako to je s chlapmi,bude ti tvrdiť všeličo a nakoniec spochybni co si videla a nakoniec ajtak,, nič nevieš,,....
Stretli alebo niečo aj mali spolu?
Lebo to je dosť podstatné s čím ho konfrontujes, že vypisoval na stretko kde nič nebolo?
vieš ako to je s chlapmi,bude ti tvrdiť všeličo a nakoniec spochybni co si videla a nakoniec ajtak,, nič nevieš,,....
@anonym_788b25 podľa tych sprav sa spolu vyspali… prvykrat bol len u nej na kave a druhý a tretíkrát spolu spali… odvtedy jej neda pokoj a vypisuje a ona mu odpisuje len sem tam a vyzera to tak že ona už o stretnutie s ním ďalej zaujem nema…. Ale on stale aj niekolko dni po sebe jej napisal ahoj, ako sa maš? Ajoj, kedy sa vidime? Atd….
takze si sa mu naburala do telefonu a toto si nasla, ano?
jednoznacne by som ho s tym konfrontovala, nech vidis jeho reakciu na vlastne oci. ale ja osobne by som dalej nedokazala zotrvavat v takomto vztahu. uz by som proste nedokazala znova doverovat.
@lennaa nechal si doma mobil keď odbehol do obchodu. Asi ho s tym teda konfrontujem…ale strašne sa bojim tej reakcie… isto si bude vymyšlat a klamať… ach jaj
Vela muzov pri konfrontacii zapiera a este z partnerky urobia idiota, kazdopadne zotrvat v takom vztahu nema zmysel, uz len zalezi, ci mate hypo/spolocny byt a ci mas financie na osamostatnenie sa
@anonym_788b25 podľa tych sprav sa spolu vyspali… prvykrat bol len u nej na kave a druhý a tretíkrát spolu spali… odvtedy jej neda pokoj a vypisuje a ona mu odpisuje len sem tam a vyzera to tak že ona už o stretnutie s ním ďalej zaujem nema…. Ale on stale aj niekolko dni po sebe jej napisal ahoj, ako sa maš? Ajoj, kedy sa vidime? Atd….
@anonym_autor takže je to jasné a nespochybniteľné podľa správ
Ja už som zažila takéto konfrontácie a pokiaľ nieje niečo čierne na bielom, tak ako keby nebolo
ak ju uprednostnil pred tebou, ona ma nieco, co ty nemas. Okrem toho, ze je mladsia je asi aj atraktivnejsia, stihlejsia. Muzi su vizualne typy.
Vela muzov pri konfrontacii zapiera a este z partnerky urobia idiota, kazdopadne zotrvat v takom vztahu nema zmysel, uz len zalezi, ci mate hypo/spolocny byt a ci mas financie na osamostatnenie sa
@crazy_cat_lady mame spolu hypo na byt, krasneho zdraveho syna, krasne zažitky, doposiaľ by som mojla povedať že aj krasne a harmonicke manželstvo… a dnes toto… keby mu nekuknem do mobilu a tam zrazu sprava od mladej dievčiny tak ani neviem že je tohto schopny… predomnou usmev, vylety, harmonia a v spravach toto. Podraz neskutočny.
ak ju uprednostnil pred tebou, ona ma nieco, co ty nemas. Okrem toho, ze je mladsia je asi aj atraktivnejsia, stihlejsia. Muzi su vizualne typy.
@anonym_837d94 Je pravda že som po tehotenstve pribrala ale tym že som aj vysoka, tak nemožem povedať že som v nadvahe… pred tehotenstvom som bola dosť štihl. A ona je presny opak mna… ma tmave vlasy a je nižšia, ma prsia a zadok… ma ozaj celkom peknu ppstavu ta baba… podla fotiek ktore tam ma….
@crazy_cat_lady mame spolu hypo na byt, krasneho zdraveho syna, krasne zažitky, doposiaľ by som mojla povedať že aj krasne a harmonicke manželstvo… a dnes toto… keby mu nekuknem do mobilu a tam zrazu sprava od mladej dievčiny tak ani neviem že je tohto schopny… predomnou usmev, vylety, harmonia a v spravach toto. Podraz neskutočny.
@anonym_autor no je mi to ľúto,je to na tebe či mu dáš šancu, či to vôbec vysvetli
No pokiaľ nepovie pravdu a dôvod nebude sa dať na tom pracovať aj keby si chcela
Uvidíš,hlavne kľud, máš dieťa a musíš aj rozmýšľať za malé aby čo najmenej trpelo zlou situáciou
Takže aj keď raz budeš chcieť odpustiť,tak naozaj odpusť (i keď zabudnúť sa nedá)aby dieťa netrpelo a keď nedokážeš,tak ukončiť jednoznačne
mrzi ma, cim sim prechadzas momentalne. musi to byt strasne, ja si to popravde ani neviem predstavit.... kazdopadne by som to nenechala len tak, ved to sa ani neda. 😕 drzim ti palce a posielam vela sil. fakt som zvedava, co ti na to povie, ako sa vyhovori...potom daj vediet.
@anonym_837d94 Je pravda že som po tehotenstve pribrala ale tym že som aj vysoka, tak nemožem povedať že som v nadvahe… pred tehotenstvom som bola dosť štihl. A ona je presny opak mna… ma tmave vlasy a je nižšia, ma prsia a zadok… ma ozaj celkom peknu ppstavu ta baba… podla fotiek ktore tam ma….
@anonym_autor a kde ju splašil nejaka zoznamka či asi nevieš podľa sprav. A v posteli ste natom akom? Odkedy mate dieťa. Určite mu to povedz.. Mrzi ma to
manželstvo a rodina je pre niektorých mužov prístav v ktorom zakotvia, ale z času na čas z neho vyplávajú za dobrodružstvom. Ak to urobil raz, o nejaký čas to môže urobiť zase a bude opatrnejší, aby si to nezistila. Záleží na tebe, či mu to budeš tolerovať, alebo ho opustíš.
@anonym_autor kebyze ta podvedie so starsou, bolo by to OK ?
@anonym_autor a kde ju splašil nejaka zoznamka či asi nevieš podľa sprav. A v posteli ste natom akom? Odkedy mate dieťa. Určite mu to povedz.. Mrzi ma to
@anonym_fce86b mamžel čo ma dost dobreho kamarata tak ten kamarat ma mamželku a henta čo ma s nou podviedol je tej mamželky sestra…. Takže nie cez zoznamku ale podla sprav sa stretli random v meste a odvtedy si pisali a tak to pokračovalo až do osobneho stretnutia…. Pisal jej že nevie prečo ale strašne ho ona priťahuje, pači sa mu atď…
Čo sa tyka našho intimneho života, spavame spolu raz za 2 tyždne…. Je to malo nakolko sme v podstate ešte mladí ľudia ale popri malom, domacnosti ozaj nemam chuť a energiu … takze chyba je asi aj vo mne… ony mladšia, vždy upravena, bezdetna… tak jasne že sa do nej zakukal…. Som nahnevana aj namho aj naňu ale aj sklamana
povedz mu, ze z koho robi debila a dokedy to chcel takto tahat, myslim, ze to uz zaslo pridaleko, prajem ti vela sil, moj "len" vypisoval štetkam na zoznamkach a poviem ti, neviem mu odpustit, ani po pol roku, toto co si popisala je zrejme koniec, je ubohy a bezcharaterny
@anonym_autor kebyze ta podvedie so starsou, bolo by to OK ?
@nyusika nie, bolo by to rovnako hrozne. Je jedno s kolkoročnou ma podvedie. Tu som len zistila že asi tym že je mladšia a atraktivnejšia tak sa do nej zahladel
@anonym_fce86b mamžel čo ma dost dobreho kamarata tak ten kamarat ma mamželku a henta čo ma s nou podviedol je tej mamželky sestra…. Takže nie cez zoznamku ale podla sprav sa stretli random v meste a odvtedy si pisali a tak to pokračovalo až do osobneho stretnutia…. Pisal jej že nevie prečo ale strašne ho ona priťahuje, pači sa mu atď…
Čo sa tyka našho intimneho života, spavame spolu raz za 2 tyždne…. Je to malo nakolko sme v podstate ešte mladí ľudia ale popri malom, domacnosti ozaj nemam chuť a energiu … takze chyba je asi aj vo mne… ony mladšia, vždy upravena, bezdetna… tak jasne že sa do nej zakukal…. Som nahnevana aj namho aj naňu ale aj sklamana
@anonym_autor konfrontuj ho, ziadaj vysvetlenie a opytaj sa, ako si to predstavuje dalej.
ine teraz robit nemozes
Určite konfrontovat.A zvyšok je na tebe ak je to pravda či nás na to žalúdok to vstrebať alebo odídeš
povedz mu, ze z koho robi debila a dokedy to chcel takto tahat, myslim, ze to uz zaslo pridaleko, prajem ti vela sil, moj "len" vypisoval štetkam na zoznamkach a poviem ti, neviem mu odpustit, ani po pol roku, toto co si popisala je zrejme koniec, je ubohy a bezcharaterny
@anonym_bc4abe to mi je tiež ľuto. Určite ho konfrontujem hned
Vsetko ma dve strany :
- ked z toho pojdes v akutnej nastvanosti robit aferu, bude rozvod so vsetkymi dosledkami
- ked vydrzis tvarit sa, ako o nicom nevies, tak milenka ho uz odmieta a mohol to byt jednorazovy ulet, ktory sa viac nezopakuje
Cim neobhajujem jeho spravanie, len ta upozornujem na mozne scenare.
@anonym_bc4abe to mi je tiež ľuto. Určite ho konfrontujem hned
@anonym_autor Urcite tie spravy dokazuju na 100% sex ? Aby to neotocil proti tebe, ako si ziarliva stihacka a nechapes kontext.
@nyusika nie, bolo by to rovnako hrozne. Je jedno s kolkoročnou ma podvedie. Tu som len zistila že asi tym že je mladšia a atraktivnejšia tak sa do nej zahladel
@anonym_autor ked je raz chlap debil a suknickar, zahladi sa aj do starej jezibaby...vobec neries, ako vyzera.
skor by som sa zamerala na to, aby som bola so sebou ja spokojna.
oznam mu, ze trikrat tyzdenne budes chodit cvicit, on zatial bude s dietatom.
potom nejake terminy u kadernicky...
asi ma chlepec vela volneho casu, ked dokaze taketo xx vystrajat
no tak som velmi zvedava co ti povie, ale nezavidim ti. Ja sa presne pre toto muzovho mobilu radsej ani nechytam... nechcem ani len naznak pochybnosti, lebo potom sa tym budem zozierat a dovera je uz potom narusena, clovek inak rozmysla...
@anonym_autor Urcite tie spravy dokazuju na 100% sex ? Aby to neotocil proti tebe, ako si ziarliva stihacka a nechapes kontext.
@patrike a nie je to jedno ?
normalny a slusny chlap si nebude takto tokat ako nejaky xx s cudzou zenou. to ten technicky zasun je uz len ceresnicka na torte
@anonym_autor takže takto. Prišiel z obchodu, vyložil nakup. Videl, že sa so mnou niečo deje a sa opytal že čo je? Čo sa stalo? Tak som mu ukazala na jeho mobil že nech mi on vysvetli čo sa stalo??
Vedel kolka bije…. A začal… ako ho to mrzi blablabla že to bol len ulet ale že spolu nespali… popritom zo sprav je očividne že spolu mali sex … zapiera a zapiera a ja mu neverim… ospravedlnil sa že jej pisal a že už nenude. Ale ta dovera logicky tam nie je a myslim že si da lepši pozor na to aby som nenašla spravy. Že ich začne vymazavať. A este mi povedal, že ked sa vtedy random stretli a pozna sa s jej sestrou a ze s jej švagrom je dobry kamarat tak mu neprišlo divne jej napisat že ako sa ma atd.
@anonym_autor chyba v tebe nie je. Ak nie je spokojný s intímnym životom, tak to má riešiť. Ak mu ako žena nevyhovuješ, tak sa má rozviesť. Podvádzanie je vždy len zbabelá cesta aby mal oboje lebo nemá gule jednu vec ukončiť a druhú začať. A kedy ťa podvádzal? Kedy má ma toto chlap čas, že ide sám bez teba do mesta? Píšeš, že máte toho dosť, tak ako to, že má toľko času aby si ani nevedela, kedy ťa podvádza.
Vsetko ma dve strany :
- ked z toho pojdes v akutnej nastvanosti robit aferu, bude rozvod so vsetkymi dosledkami
- ked vydrzis tvarit sa, ako o nicom nevies, tak milenka ho uz odmieta a mohol to byt jednorazovy ulet, ktory sa viac nezopakuje
Cim neobhajujem jeho spravanie, len ta upozornujem na mozne scenare.
@patrike už sa stalo…. Ked som zakldala temu uz bol doma asi polhodinu z nakupu ale ja som penila
@anonym_autor ked je raz chlap debil a suknickar, zahladi sa aj do starej jezibaby...vobec neries, ako vyzera.
skor by som sa zamerala na to, aby som bola so sebou ja spokojna.
oznam mu, ze trikrat tyzdenne budes chodit cvicit, on zatial bude s dietatom.
potom nejake terminy u kadernicky...
asi ma chlepec vela volneho casu, ked dokaze taketo xx vystrajat
@nyusika maš pravdu…. Asi som ho malo zamestnavala. Snažila som sa byť tip top manželka, vacsinu prac som nechala na seba any on chudak z roboty unaveny nemusel nič. Ako sa hovori za dobrotu na žobrotu
@anonym_autor takže takto. Prišiel z obchodu, vyložil nakup. Videl, že sa so mnou niečo deje a sa opytal že čo je? Čo sa stalo? Tak som mu ukazala na jeho mobil že nech mi on vysvetli čo sa stalo??
Vedel kolka bije…. A začal… ako ho to mrzi blablabla že to bol len ulet ale že spolu nespali… popritom zo sprav je očividne že spolu mali sex … zapiera a zapiera a ja mu neverim… ospravedlnil sa že jej pisal a že už nenude. Ale ta dovera logicky tam nie je a myslim že si da lepši pozor na to aby som nenašla spravy. Že ich začne vymazavať. A este mi povedal, že ked sa vtedy random stretli a pozna sa s jej sestrou a ze s jej švagrom je dobry kamarat tak mu neprišlo divne jej napisat že ako sa ma atd.
Je mi to ľúto,bez úprimnosti nemôže prísť úprimná,, náprava,,

takze si sa mu naburala do telefonu a toto si nasla, ano?
jednoznacne by som ho s tym konfrontovala, nech vidis jeho reakciu na vlastne oci. ale ja osobne by som dalej nedokazala zotrvavat v takomto vztahu. uz by som proste nedokazala znova doverovat.