icon

Manžel ma podviedol s mladšou ženou

11. feb 2026

Ahojte.
Neviem čo mam robiť. Zistila som prave, že ma môj mamžel, s ktorým mám 1 a pol ročneho syna podviedol s mladšou. Stalo sa to viackrat… a on jej opakovane píše že kedy sa možu stretnuť, kedy ma ona čas atď….ona mu už neodpoveda ale on stale na stretnutie s ňou nalieha… pride mi to že to on neberie ako len taky úlet ale akokeby bol do zaľubeny… o to viac ma to bolí.
Asi som sa chcela len s niekym poradiť čo mam ďalej robiť, konfrontovať ho s tym alebo ho rovno opustiť?
Ďakujem za každu radu.

earlgrey
13. feb 2026
@patrike

@ivik4 Z nejakeho dovodu milenky akceptuju od muza vyjadrenie : s manzelkou len byvame spolu, ale nespime spolu. Potom este isty cas zeru aj kaleraby ako : nemozem sa rozviest kvoli detom alebo nejake ine casovo blizsie neurcene vyhovorky o prekazkach rozvodu.

@patrike Toto je super téma, mňa podvádzal bývaly vyše roka. A vieš čo tej mladej nakecal? Že som priateľka jebo bratranca s ktorým býva momentálne, on si ju normálne vodil k nám domov, keď som bola v práci. A keďže ja nie som typ ženy, ktorá má po dome vystavené spoločné fotky atď. tak proste mu uverila. Ale zlatý, priznal sa po vyše roku sám 😂😂😂 lebo už by to aj tak prasklo, keďže sme začali spolu pracovať a ona za ním chodila aj do práce. Keď teraz po dlhých rokoch nad tým rozmýšľam, všetci to vedeli, aj naši známi, aj jeho kolegovia v práci aj kamaráti a nikto mi to ani len nenaznačil. Ale pohoda no, je otcom môjho dieťaťa, vychádzame super a to je pre dieťa najdôležitejšie.

anonym_0a8d60
13. feb 2026
@patrike

@anonym_0a8d60 Rozmyslaj logicky : ak je muz prenasac HPV, tak preco by rakovinu mala dostat len milenka a manzelka nie ? Kazda neockovana partnerka takeho muza je ohrozena. Nepredstavuj si tu rakovinu ako nieco na 100%.

@patrike ja som nikde nenapisala ze manzelka nemoze dostat rakovinu. Milenka pisala, ze caka facku tak som napisala ze moze dostat aj viac ako facku. Aj muz moze mat rakovinu z promiskuity

anonym_0a8d60
13. feb 2026
@patrike

@anonym_8edf1d Vyborna uvaha, z cvicenia z logiky mas jednotku.
Ako sa hovori, ak mate nechraneny sex, spite nepriamo so vsetkymi predoslymi partnermi / partnerkami danej osoby, kde bol tiez nechraneny sex. Tu funguje naozaj len to bigotne katolicke mat sex az po svadbe a s jedinym partnerom za zivot.

@patrike opravim ta, kondom nie je bariera proti hpv takze aj pri chranenom sexe mozes preniest hpv a odniest si suvenir

patrike
13. feb 2026
@earlgrey

@patrike Toto je super téma, mňa podvádzal bývaly vyše roka. A vieš čo tej mladej nakecal? Že som priateľka jebo bratranca s ktorým býva momentálne, on si ju normálne vodil k nám domov, keď som bola v práci. A keďže ja nie som typ ženy, ktorá má po dome vystavené spoločné fotky atď. tak proste mu uverila. Ale zlatý, priznal sa po vyše roku sám 😂😂😂 lebo už by to aj tak prasklo, keďže sme začali spolu pracovať a ona za ním chodila aj do práce. Keď teraz po dlhých rokoch nad tým rozmýšľam, všetci to vedeli, aj naši známi, aj jeho kolegovia v práci aj kamaráti a nikto mi to ani len nenaznačil. Ale pohoda no, je otcom môjho dieťaťa, vychádzame super a to je pre dieťa najdôležitejšie.

@earlgrey Tu pekne vidno, ze ani vasniva zena vratane funkcie priemyselneho vysavaca (neuraz sa), nie je garancia, ze chlap nebude sexovat aj inde, ono to nemusi byt o nedostatku sexu, skor o pocite "ale som kanec a mam harem". Slobodny kamos zase isty cas obrabal pani doktorku a ked mala nocne v robote, robili to na lekarskej izbe. Vraj jej doma nic nechybalo a len chcela nove vzrusenie a spestrenie, nemala problem takto mu to otvorene povedat. Ked si nasiel partnerku on a zobrali sa, este aj na svadbu mu prisla.

anonym_0a8d60
13. feb 2026
@anonym_8edf1d

@anonym_0a8d60 počkaj, mne nikto nič neplatí. Ani za sex ani za nič, proste čisto len na uspokojenie potrieb človeka. A nebojím sa, som na všetko pripravená, veď nie som nejaká mladá hlupaňa, že neviem, čo robím. Pritom dohoda s milencom je, že ak to praskne, tak nebudeme popierať nič.

@anonym_8edf1d nemyslala som to tak, ze ti plati jej muz za sex ale ze ked sa to mqnzelka dozvie a nahodou bude nejaka posahana a bude sa ti chciet pomstit tak niekomu zaplati nech si ta pocka a uz ts nikto neda dokopy

patrike
13. feb 2026
@anonym_0a8d60

@patrike opravim ta, kondom nie je bariera proti hpv takze aj pri chranenom sexe mozes preniest hpv a odniest si suvenir

@anonym_0a8d60 Hlavne kto robi aj oral s kondomom ? Malokto. snad len profesionalky.

anonym_0a8d60
13. feb 2026
@patrike

@anonym_0a8d60 Hlavne kto robi aj oral s kondomom ? Malokto. snad len profesionalky.

@patrike to neviem ako funguje, len som opravila ten chraneny sex. Nastastie nie kazdy typ hpv sposobuje rakovinu. Ale ani take genitalne bradavice asi nebudu sranda

anonym_0a8d60
13. feb 2026
@tzatzik

@anonym_0a8d60 Nie, zdravý rozum a hlavne morálne zásady. To je snáď úplne základ.

@tzatzik moralne zasady, to sa velmi hodi v tejto teme. Uplny zaklad snad je nepodvadzat partnera. Ale ved ty ss nemusis pozerat do muzovho telefonu aj keby mu xy mileniek pisalo. Autorka pozrela a je asi rada ze to teraz vie

anonym_f61859
13. feb 2026
@lindusss2016

@anonym_51951e ja len taka otazka, ci tebe teda to cele sidlisko tlieskalo? Alebo ta potom mali susedia za ku.vu bez chrbtovej kosti? 🤔 A nie, nezastavam nazor, ze za to moze milenka, ale mam pochopenie pre to, ak manzelka v tej vyhrotenej situacii urobi aj takuto hlupost. A to som to ani na vlastnej kozi nezazila...

@lindusss2016 presne a ja som si pomyslela že ako písala že sa smiali z nej no akože ak jej niekto stál so sekerou pri bloku a ina sa smiala tak nielenže je kurva ale aj vadná ..🙈 a ešte si aj myslí, že ona mala navrch a tú osobu mali za blázna, všetky zadané slečny si myslím a ňou cítili a o nej si mysleli svoje, aj keď to nikto nehovoril nahlas a kto nie tak je z podobnej várky jak ona..

anonym_685777
13. feb 2026
@patrike

@anonym_685777 Trestny cin vytrznictva v jednocinnom subehu s trestnym cinom ublizenia na zdravi. Ozaj dobry napad. Ak jej predtym este aj vypisovala cez internet, tak aj nebezpecne prenasledovanie.

@patrike a mne to na co pises?mne je to total u prdele.

anonym_82ef27
13. feb 2026
@patrike

@earlgrey Tu pekne vidno, ze ani vasniva zena vratane funkcie priemyselneho vysavaca (neuraz sa), nie je garancia, ze chlap nebude sexovat aj inde, ono to nemusi byt o nedostatku sexu, skor o pocite "ale som kanec a mam harem". Slobodny kamos zase isty cas obrabal pani doktorku a ked mala nocne v robote, robili to na lekarskej izbe. Vraj jej doma nic nechybalo a len chcela nove vzrusenie a spestrenie, nemala problem takto mu to otvorene povedat. Ked si nasiel partnerku on a zobrali sa, este aj na svadbu mu prisla.

@patrike a chodí za ňou aj ako zadaní?

anonym_a703be
13. feb 2026

@anonym_autor moja, chapem Tvoje pocity. Zazila som si to. Po 10 rokoch, mame dve deti. Prve, co Ti chcem povedat, nevycitaj si ziadne pocity. Ani tie, ze ho chces udusit vankusom, ani tie, ze ho chces spat. Je to prirodzene, musis to spracovat, a to nejaky cas trva. Postupne Ti dojde, ze ten chlap si Ta nezasluzi a bude Ti lepsie bez neho. Spava s inou zenou, vypisuje jej .. nema k Tebe uctu. Ty mu uz nikdy nebudes doverovat, nikdy nezabudnes na to, co urobil a ak mu to odpustis, on to casom urobi znova. Cim skor to s nim ukoncis, tym lepsie. Ver mi. Mne trvalo rok, kym som poziadala o rozvod

anonym_82ef27
13. feb 2026
@anonym_51951e

@lindusss2016 za čo má majú alebo mali susedia má naozaj nikdy nezaujímalo. A nevravim že ju nechápem veď samozrejme dozvedela sa to, bola pred pôrodom, skratovému konanie. Každý je nejaký. Ja osobne keď som exovi prišla na prvú milenku tak dostal on. Tiež to bola mlada baba po strednej škole ktorá mu naletela na medové reči. Dokonca sme potom spolu boli aj na kávu a je to celkom fajn slečna.

@anonym_51951e ty si ľudská spodina.

anonym_da5d4d
13. feb 2026

Ja som bola milenkou ženatému mužovi tri roky, s dvoma malými deťmi , aniž by som o tom čo len tušila. Prezentoval sa ako slobodný a bezdetný . Bola som z neho unesená , ešte aj moja rodina, aj na dovolenky sme chodili . Keď som sa však chcela zosťahovať , tak som videla na ňom že mu to nie je po vôli myslela som že to chce čas. No lenže raz na jednu našu schôdzku prišla mladá pekná pani s dvoma deťmi , sedeli sme tak barcafe , zrazu sa deti rozbehli k môjmu frajerovi že tati tati a on celý zdesený a bledý a pristavila sa aj tá žena a predstavila sa ako jeho manželka. To čo sa dialo je ako z lacného filmu , vrhli sme sa na neho obe, mlátili sme ho hlava nehlava čo nám prišlo pod ruku , až tak že obsluha na nás zavolala policajnú hliadku . Nie , nie sme kamarátky, ale ja viem že ona pochopila že som nič nevedela, lebo keby som vedela nikdy si s ním nič nezačnem . Viem že sa s ním rozviedla.

patrike
13. feb 2026
@anonym_da5d4d

Ja som bola milenkou ženatému mužovi tri roky, s dvoma malými deťmi , aniž by som o tom čo len tušila. Prezentoval sa ako slobodný a bezdetný . Bola som z neho unesená , ešte aj moja rodina, aj na dovolenky sme chodili . Keď som sa však chcela zosťahovať , tak som videla na ňom že mu to nie je po vôli myslela som že to chce čas. No lenže raz na jednu našu schôdzku prišla mladá pekná pani s dvoma deťmi , sedeli sme tak barcafe , zrazu sa deti rozbehli k môjmu frajerovi že tati tati a on celý zdesený a bledý a pristavila sa aj tá žena a predstavila sa ako jeho manželka. To čo sa dialo je ako z lacného filmu , vrhli sme sa na neho obe, mlátili sme ho hlava nehlava čo nám prišlo pod ruku , až tak že obsluha na nás zavolala policajnú hliadku . Nie , nie sme kamarátky, ale ja viem že ona pochopila že som nič nevedela, lebo keby som vedela nikdy si s ním nič nezačnem . Viem že sa s ním rozviedla.

@anonym_da5d4d To je ako technicky mozne, aby si nic nevedela ? Pocas dovolenky si nevolal so zenou, ani ona jeho ? Doma to prezentoval ako sluzobku ? Dokazal doma klamat aj o mieste, kde bola ta akoze dovolenka ?

anonym_da5d4d
13. feb 2026
@patrike

@anonym_da5d4d To je ako technicky mozne, aby si nic nevedela ? Pocas dovolenky si nevolal so zenou, ani ona jeho ? Doma to prezentoval ako sluzobku ? Dokazal doma klamat aj o mieste, kde bola ta akoze dovolenka ?

@patrike neviem ako to je technicky možné , ale samozrejme že volal " služobne " mimo mňa , tak 15 až 20 metrov odo mňa. A ak bývaš vo veľkom meste a tvoji rodičia na severe , tak to jednoducho ide veľmi ľahko . Mnoho víkendov sme strávili na mojom byte , lebo obaja sme boli unavení z pracovného týždňa a čo hovoril doma tak to neviem . Veľa víkendov aj padlo , lebo "veľa práce " , potom služobné cesty . A tak sa to akosi prehuplo až do troch rokov. Vianoce vraj musí tráviť s rodičmi , ale keď sa vezmeme všetko sa zmení . Jeho rodičov som za tri roky nevidela , prezentoval ich ako hlboko veriacich a chcú vidieť jeho ženu až keď bude tesne pred sobášom . Proste drísty.

anonym_8edf1d
13. feb 2026
@anonym_da5d4d

@anonym_da5d4d Aspoň pred tými deťmi ste sa mohli správať ako dospelé osoby a vyriešiť to mimo deti.

ankare
13. feb 2026
@anonym_da5d4d

@patrike neviem ako to je technicky možné , ale samozrejme že volal " služobne " mimo mňa , tak 15 až 20 metrov odo mňa. A ak bývaš vo veľkom meste a tvoji rodičia na severe , tak to jednoducho ide veľmi ľahko . Mnoho víkendov sme strávili na mojom byte , lebo obaja sme boli unavení z pracovného týždňa a čo hovoril doma tak to neviem . Veľa víkendov aj padlo , lebo "veľa práce " , potom služobné cesty . A tak sa to akosi prehuplo až do troch rokov. Vianoce vraj musí tráviť s rodičmi , ale keď sa vezmeme všetko sa zmení . Jeho rodičov som za tri roky nevidela , prezentoval ich ako hlboko veriacich a chcú vidieť jeho ženu až keď bude tesne pred sobášom . Proste drísty.

@anonym_da5d4d Ty koňo, to ako z filmu. 😳😳😳

lenka_matko
13. feb 2026
@anonym_8edf1d

@anonym_da5d4d Aspoň pred tými deťmi ste sa mohli správať ako dospelé osoby a vyriešiť to mimo deti.

@anonym_8edf1d asi v tej zlosti a prekvapení zabudli , že tam nejaké deti sú

yollanda
13. feb 2026
@anonym_da5d4d

@anonym_da5d4d super! 😆 tak mu treba

patrike
13. feb 2026
@anonym_da5d4d

@anonym_da5d4d Daj mu Oskara za herecky vykon.

anonym_603a2b
13. feb 2026
@anonym_da5d4d

@anonym_da5d4d aj mne sa stalo nieco podobne. Akurát že to dokázal utajiť iba pol roka. Bol to pre mna riadny sok. Doma jedno male dieta a druhého novorodenca

anonym_0d563f
13. feb 2026
@patrike

@anonym_0d563f Nemas pravdu, ja takto nefungujem. Tie rozne "vsetky su stetky a na fesakov s peniazmi" alebo "vsetci su prasata a chcu len sex", to poukzauje akurat na nespracovanu traumu toho, kto to pise. Vyrovnany clovek sa takto neprejavuje.

@patrike mne sa stačí pozrieť sa okolo seba, nejde len o moje skúsenosti. Ako chlapi ktorých poznám podvádzajú svoje ženy a tie nič netusia. A je ich neskutočne veľa, keďže pracujem s mužmi, takže počujem a vidím.
Mýliš si nespracované traumu s reálnymi skúsenosťami, čo to má preboha s traumou.
Pozriem kol seba, počúvam kolegov, známych a vidím že všetci sukaju aj inde ako doma. Mňa balia ženatí chlapi. Veľa ženatých chlapov mi dáva návrhy. Ty trauma.

karolinakr
13. feb 2026
@patrike

@anonym_da5d4d Daj mu Oskara za herecky vykon.

@patrike medzi riadkami čitam, že patriš medzi hriešnikov, len ti na to ešte neprišli
a dokažeš to famózne utajovať

anonym_685777
13. feb 2026
@karolinakr

@patrike medzi riadkami čitam, že patriš medzi hriešnikov, len ti na to ešte neprišli

@karolinakr pise,ze je verny,no minimalne kačera ponahana nad foteckami

patrike
13. feb 2026
@anonym_0d563f

@patrike mne sa stačí pozrieť sa okolo seba, nejde len o moje skúsenosti. Ako chlapi ktorých poznám podvádzajú svoje ženy a tie nič netusia. A je ich neskutočne veľa, keďže pracujem s mužmi, takže počujem a vidím.
Mýliš si nespracované traumu s reálnymi skúsenosťami, čo to má preboha s traumou.
Pozriem kol seba, počúvam kolegov, známych a vidím že všetci sukaju aj inde ako doma. Mňa balia ženatí chlapi. Veľa ženatých chlapov mi dáva návrhy. Ty trauma.

@anonym_0d563f Ked mas taky prehlad, pri tom podvadzani, aky je asi pomer vydate / zadane / slobodne medzi tymi milenkami ?

patrike
13. feb 2026
@karolinakr

@karolinakr Ak by som uz siel podvadzat, tak mam dostacne znalosti bud na zabezpecenie mobilu (a smelo ho necham nezamknuty a nic by si tam nenasla na prvy pohlad) alebo by som volil ine komunikacne kanaly, pripadne druhy mobil odlozeny v garazi / pivnici a podobne.

anonym_685777
13. feb 2026

@anonym_autor Nevera je nevera,je to zrada voci druhemu.Mozme si to akokolvek argumentovat,vzdy je to proste zrada.Nie je na to ziadna rovnica tipu,bud chuda,bud sexy,nudil sa-mala si mu dat viac prace doma,mal vela toho-nemala si mu tolko nakladat,si chuda-chcel skusit tucnu,si tucna-chcel chudu,staras sa o dieta-isiel za inou,nestaras sa o dieta-siel za inou,memate deti-siel za inou a tak dalej a tak dalej.Toto je v kazdom jedno fore o nevere!Pritom aj sama autorka pise,ze doma bolo vsetko super (len teda ten sex par krat)ina zas pise,ze sexu mali habadej a bum,nevera,dalsia pise,ze sa starala o seba,bola vasniva,nemala problem s nicim,bum nevera.Proste na toto nie je ziaden vzorec,ako sa tomu vyhnut,to je proste tak.Ak sa dotycny/dotycna necha zlakat,mozte byt aj zo zlata.Inak,suhlasik tu s jednym komentom,neverim a nie,nie je to trauma,ziaden muz,mozno ani zena (i ked u nej je pravdepodobnost vernosti vacsia,kedze ona ide cez emocie),ziaden muz nie je verny a nikdy nebude.Mozno fyzicky nepodlahne,no minimalne si drnka nad koleginami (fotkami),pozera rozne videa,pri sexe s vami mysli na inu,vypisuje,pozera rozne foto atd.Vztahy,manzelstva,ak su dlhodobe,neverim,ze ten jeden xicht,telo na desiatky rokov staci.Netvrdim,ze teraz kazdy/kazda bezi za inymi,no minimalne,si tych inych predstavuje.A je mi jasne,ze sa tu isto do mna niekto pusti,lebo ved,ten moj by to nikdy nikdy,nema na to cas,nema kedy a pod.(aj autorka pisala,ze nechape,kedy to stihol,ze meskaval max par minut,co sa vyhovaral na zapchy na cestach)...Zial,ludia chcu stale vzruso,nieco nove,neokukane,adrenalin a je len podstatou,ci aj fyzicky,alebo virtualne,ci v myslienkach.

anonym_0a8d60
14. feb 2026
@anonym_685777

@anonym_autor Nevera je nevera,je to zrada voci druhemu.Mozme si to akokolvek argumentovat,vzdy je to proste zrada.Nie je na to ziadna rovnica tipu,bud chuda,bud sexy,nudil sa-mala si mu dat viac prace doma,mal vela toho-nemala si mu tolko nakladat,si chuda-chcel skusit tucnu,si tucna-chcel chudu,staras sa o dieta-isiel za inou,nestaras sa o dieta-siel za inou,memate deti-siel za inou a tak dalej a tak dalej.Toto je v kazdom jedno fore o nevere!Pritom aj sama autorka pise,ze doma bolo vsetko super (len teda ten sex par krat)ina zas pise,ze sexu mali habadej a bum,nevera,dalsia pise,ze sa starala o seba,bola vasniva,nemala problem s nicim,bum nevera.Proste na toto nie je ziaden vzorec,ako sa tomu vyhnut,to je proste tak.Ak sa dotycny/dotycna necha zlakat,mozte byt aj zo zlata.Inak,suhlasik tu s jednym komentom,neverim a nie,nie je to trauma,ziaden muz,mozno ani zena (i ked u nej je pravdepodobnost vernosti vacsia,kedze ona ide cez emocie),ziaden muz nie je verny a nikdy nebude.Mozno fyzicky nepodlahne,no minimalne si drnka nad koleginami (fotkami),pozera rozne videa,pri sexe s vami mysli na inu,vypisuje,pozera rozne foto atd.Vztahy,manzelstva,ak su dlhodobe,neverim,ze ten jeden xicht,telo na desiatky rokov staci.Netvrdim,ze teraz kazdy/kazda bezi za inymi,no minimalne,si tych inych predstavuje.A je mi jasne,ze sa tu isto do mna niekto pusti,lebo ved,ten moj by to nikdy nikdy,nema na to cas,nema kedy a pod.(aj autorka pisala,ze nechape,kedy to stihol,ze meskaval max par minut,co sa vyhovaral na zapchy na cestach)...Zial,ludia chcu stale vzruso,nieco nove,neokukane,adrenalin a je len podstatou,ci aj fyzicky,alebo virtualne,ci v myslienkach.

@anonym_685777 nejdem sa do teba nijak pustat, kazdy mame pravo na svoj nazor. No ja netuzim po inom muzovi, pri sexe myslim iba na svojho a nepredstavujem si nic s kolegami. Na zaklade toho verim, ze musi existovat aj taky muz. Nevravim ze moj, ale niekde vo svete je urcite verny muz telom aj myslou.

anonym_4ced05
14. feb 2026
@patrike

@anonym_4ced05 O kratkotrvajucom romaniku alebo nejakej jednorazovke na timbildingu / slozobke je lepsie nevediet. Zaklad je prevencia, tvrdim, ono sa to da celkom dobre odhadnut, kto (muz ci zena) maju vyssiu sancu na neveru.

@patrike takze povedz, fakt radsejj nech nic nevies, ak Ta zena podvedie? No isteze by sa Ti to pacilo. Zit v sladkej nevedomosti, to Ti tak verim.