icon

Manžel ma podviedol s mladšou ženou

Včera o 12:40

Ahojte.
Neviem čo mam robiť. Zistila som prave, že ma môj mamžel, s ktorým mám 1 a pol ročneho syna podviedol s mladšou. Stalo sa to viackrat… a on jej opakovane píše že kedy sa možu stretnuť, kedy ma ona čas atď….ona mu už neodpoveda ale on stale na stretnutie s ňou nalieha… pride mi to že to on neberie ako len taky úlet ale akokeby bol do zaľubeny… o to viac ma to bolí.
Asi som sa chcela len s niekym poradiť čo mam ďalej robiť, konfrontovať ho s tym alebo ho rovno opustiť?
Ďakujem za každu radu.

autor
Včera o 17:43
@anonym_82ef27

Rozvedies sa?

@anonym_82ef27 na určity čas pojdeme určite od seba… aj som mu to povedala… on samozrejme prosi a slubuje… klasika

anonym_0a8d60
Včera o 17:43
@anonym_autor

@anonym_0a8d60 nie nepisala. Popravde dnes je to prvykrat čo som vobec nejaku diskusiu založila. A je mi luto že prave takuto

@anonym_autor drzim palce nech sa rozhodnes spravne. Dieta si zasluzi vzor stastnej mamy, co neostqne s kurevnikom. Skvele, ze mas podporu rodicov. Vybav si sj vyzivne na manzelku 🙂

anonym_abd605
Včera o 17:45
@anonym_autor

@anonym_51951e chapem že ta dievčina sa na tom akurat tak zabava a ma z toho viac vyhod…. Ale ja mu nedokažem odpustit a to obdivujem tu ženu čo s nim ostala nadalej
@enmery určite pojdem na nejaky čas k nim a aj in zvestujem novinu o ich užasnom zaťkovi,nech sa hanbi! To bude ešte len pomsta….a ak honešte aj ona odstrihne tak bude on ponižený ako ja dnes ked som uvidela tie spravy. Bude sa snažiť určite, uši sklapať predomnou a prosiť ale ja nezabudnem. A ked pride z prace hned mu dam do ruk maleho a pojdem do mesta, nepoviem kde , nepoviem s kym, proste pojdem a hotovo bude sa starat. Nech si zažije čo to je

@anonym_autor rodičom by som nič nepovedala dobre si to zvaz či im to povieš Ak mu to prepáčis o pár rokov ti to pripomenú, alebo sa hneď vzťahy pokazia.Tvoj muž mal mať rozum tá žena nemá záväzky.Ak mu to chceš odpustiť musí to mať pre teba veľké výhody.Vacsina mužov podvedie ženu, keď máale deti, alebo je tehotná.Su to slabosti a vedia hrať divadlo a často aj ti najlepší muzi žijú dvojitý život

anonym_82ef27
Včera o 17:45
@anonym_autor

@anonym_82ef27 na určity čas pojdeme určite od seba… aj som mu to povedala… on samozrejme prosi a slubuje… klasika

@anonym_autor fuuha, tam je náznak odpustenia. Nedala by som keď este je aj známa.

anonym_82ef27
Včera o 17:47
@anonym_abd605

@anonym_autor rodičom by som nič nepovedala dobre si to zvaz či im to povieš Ak mu to prepáčis o pár rokov ti to pripomenú, alebo sa hneď vzťahy pokazia.Tvoj muž mal mať rozum tá žena nemá záväzky.Ak mu to chceš odpustiť musí to mať pre teba veľké výhody.Vacsina mužov podvedie ženu, keď máale deti, alebo je tehotná.Su to slabosti a vedia hrať divadlo a často aj ti najlepší muzi žijú dvojitý život

@anonym_abd605 záväzky?! A o nič iné nejde,len o záväzky z jej strany? Ozaj?! Na takéto názory nemám slov.

autor
Včera o 17:49
@anonym_abd605

@anonym_abd605 ale ja mu to nedokažem zabudnuť…. Chcem im to povedať…. Nech vedia ako ma zradil a to je to že neviem ci po tomto s nim chcem ostať

autor
Včera o 17:50
@anonym_82ef27

@anonym_autor fuuha, tam je náznak odpustenia. Nedala by som keď este je aj známa.

@anonym_82ef27 veď to že ja to ani nedam…po tomto čo urobil s nim nechcem ostať

autor
Včera o 17:50
@anonym_autor

@anonym_82ef27 veď to že ja to ani nedam…po tomto čo urobil s nim nechcem ostať

@anonym_autor ja sama neviem ale skor nie ako ano

karolinakr
Včera o 17:59

neverila by som mu, lebo on ju dobíjal a ona nechcela...keby to bolo naopak, bola by som schopna uveriť, že to skončili, takto nie...ty si priviazana pri dietati, ako zistiš, kde sa tára?

karolinakr
Včera o 18:03
@anonym_autor

@anonym_autor a tu dievčinu keď stretnem osobne tak si ju odchytím a tiež poviem svoje….

@anonym_autor neboj sa, ta sa ti bude vyhybat oblukom..inak je možne, že ma ta rad, a nikdy ta neopusti, len teraz ma ruju a zahmlene pred očami, rozmyšla penisom

autor
Včera o 18:05
@karolinakr

neverila by som mu, lebo on ju dobíjal a ona nechcela...keby to bolo naopak, bola by som schopna uveriť, že to skončili, takto nie...ty si priviazana pri dietati, ako zistiš, kde sa tára?

@karolinakr no presne… pisal jej že aj to že keby nie je už ženaty tak by sa do nej hneď zalubil, chodili by spolu po vyletoch a taketo namotavky… som myslela že mu ho hodim do hlavy keď prišiel …. Ja už mu nebudem veriť nikdy po tomto.

autor
Včera o 18:06
@karolinakr

@anonym_autor neboj sa, ta sa ti bude vyhybat oblukom..inak je možne, že ma ta rad, a nikdy ta neopusti, len teraz ma ruju a zahmlene pred očami, rozmyšla penisom

@karolinakr ja ho nechapem… škoda že mu nevidim do hlavy…. Či by to chcel s ňou tahat po zvyšok života alebo by ho aj ona časom omrzela..neviem

anonym_82ef27
Včera o 18:07
@anonym_autor

@anonym_autor ja sama neviem ale skor nie ako ano

@anonym_autor tipujem,ze s nim koketovala, v sexe top aby ho očarila a zvyšok si užíva ako sa dobíja na ďalšie stretká. Niektoré si len chcú dokazovať svoje a bezohľadne ničia rodinu. Mal by jej to niekto natrieť ako všetkým k**vám. Obaja sú rovnako vinný. Pozvania na kávu som odmietala ako slobodná aj vydatá.

autor
Včera o 18:10
@anonym_82ef27

@anonym_autor tipujem,ze s nim koketovala, v sexe top aby ho očarila a zvyšok si užíva ako sa dobíja na ďalšie stretká. Niektoré si len chcú dokazovať svoje a bezohľadne ničia rodinu. Mal by jej to niekto natrieť ako všetkým k**vám. Obaja sú rovnako vinný. Pozvania na kávu som odmietala ako slobodná aj vydatá.

@anonym_82ef27 tak jasne že hned vedela o čo mu ide, jej išlo o to iste tiež… užiť si

anonym_abd605
Včera o 18:20
@anonym_82ef27

@anonym_abd605 záväzky?! A o nič iné nejde,len o záväzky z jej strany? Ozaj?! Na takéto názory nemám slov.

@anonym_autor ak si rozhodnutá sa rozviesť, tak im to povedz, ak nie tak mlc
@anonym_82ef27 ona je slobodná a bezdetná žiaľ je to tak.Zlyhal on to, že ona nemá morálku je pravda, ale čo s tým spravis?autorka píše, že ona v tom asi nechcela pokračovať skôr on bol neodbytny

anonym_73752f
Včera o 18:21
@enmery

@anonym_autor Pozri, chceš s ním ostať, ok. Ale nedaj mu to zadarmo, choď pokojne k rodičom, nech o Teba bojuje. Ale veľa šancí vám nedávam. Podľa mňa je to nevybúrený chlap, veľa žien nemal a preto si nevie vážiť tu jednu. Do tejto sa evidetne rachol, nebudeme si klamať. A keď mu to prejde len tak, bude Ti to robiť vždy, veď hlupaňa pozerá na dieťa, ostane so mnou a ja budem mať doma servis s vonku prietrtky u žien, ktoré musìm dobýjať. O to doma sa snažiť nemusím, prejde mi všetko. To ako sa k tomu postavíš udá aj váš ďalší vzťah.

@enmery absolutne absolutne s tebou suhlasim. Ak mu to prejde hladko, uz si bude cely zivot robit co chce, akurat to bude lepsie skryvat. Co moze aj tak, ale takto duplom.
Autorka urob poriadny vietor, ziadne hysterizovanie, ale toto mu predsa nemoze len tak prejst? A ze sa ho budes pytat, co mu chudacikovi chyba? Ste spolu velmi kratko na to, aby sa choval ako chuj a musi si byt tebou velmi isty. A ze “tebe sa to vypomstilo”. Omg takyto debilek to este hodi na teba nakoniec. Skryje sa za to ze jeho ulety su tvoja chyba. No dievca, na tvojom mieste by som s nim na cas totalne prestala hovorit, dietatko by som mu odovzdala, vxparadila sa a zacala chodit von, starat sa o seba a neviem no.. uz by som s nim ja osobne nevedela zostat. Kazdopadne zostan si za tym, ze v manzelstve ste si slubili vernost, ak s tym ma problem nech ide kadelahsie, nie je to tvoja chyba ze sa staras o dieta a ked mu nieco chyba ma o tom komunikovat. Lebo toto je fakt ponizenie a namiesto toho aby matku svojho dietata “nosil na rukach”, podvadza ju a uraza.

anonym_73752f
Včera o 18:25

Inak… statisticky muzi podvadzaju zeny najviac do veku jedneho roka dietata. A vies preco? Su si nimi uplne isti, nemaju na koho na co ziarlit, zeny su priputane doma casto unavene ci neupravene.

karolinakr
Včera o 18:35

nevery, ked su deti male su najhoršie, lebo najviac prace, žena vyťažena, nema čas na seba, je to niečo nove a hladat si vtedy milenku je podpásovka ...nejak sa mi to nezdá vhodné..sused byvaly, že išiel do bordelu, lebo žena bola tehotna a on to tak hovoril, ako že išiel som si zabehať, kludnym tónom, oznamoval

anonym_d50f4a
Včera o 18:45
@patrike

@anonym_bc4abe Novy zivot ? S malym deckom ? O nu sa urcite chlapi pobiju.

@patrike Ja ti neviem, v okolí vidím dosť ĺudí, ktorým to nevyšlo na prvý krát a našli si ďalšieho partnera.Popravde, keď som si s 2 ročným drobcom hĺadala muža a dieťaťu nového otca, mala som väčšie nároky,ako keď som bola slobodná a bezdetná.Nevnímala som to ako problém a čo sa týka kvality vzťahu a chlapa- najlepšie nakoniec, nikto ma nikdy nemal takto rád. Už 13 rokov.

anonym_162220
Včera o 18:46

@anonym_autor prosim ta najma sa neobvinuj ze ste mali malo sexu alebo ze je ona krajsia .....proste to je zivit jasne ze su dni kedy je clovek pri detoch unaveny a aj dni kedy nemame chut na sex ale to nie je dovod na neveru .Rozmyslela by som co chces ....najma podmienky prr byvanie peniaze pokoc s malym dietatom.Mozno by som dala kavu s tou holkou ....

anonym_d50f4a
Včera o 18:55
@anonym_autor

@anonym_82ef27 tak jasne že hned vedela o čo mu ide, jej išlo o to iste tiež… užiť si

@anonym_autor Viem si predstaviť, že si z toho v šoku, paralyzovaná , lomcuje tebou hnev. Raz ho budeš chcieť kopnúť do zadku, potom odustiť, potom sa pomstiť.Je dobré nejednať zbrklo, za žiadnych okolností sa neponižovať, daj mu najavo, že to posral.Premysli si, čo urobíš.Áno s deťmi odísť je ťažké.Ja som to nedokázala hneď.To trvalo ďalšie 2 roky.Mali sme bežne sex, fungovali sme ako rodina a občas boli momenty,kedy som na tù zradu prestala myslieť, bolo všetko fajn.Ale nebolo.Vo vnútri vo mne vrela žlč a číra nenávisť.Keby nebolo ďalšieho prešĺapu, ktorý urobil, bola by som s ním ďalej. Bude ťa na 99% podvádzať aj v budúcnosti.

autor
Včera o 18:59

Ďakujem vam všetkym za rady. Davam mu pocitovat že to naozaj pokašlal a povedala som mu že zvažujem odchod. Že sme slubili vernosť a že to porušil a ja nemienim ďalej žiť v neistote kedy a kde ma opatovne podvedie

karolinakr
Včera o 19:04
@anonym_autor

Ďakujem vam všetkym za rady. Davam mu pocitovat že to naozaj pokašlal a povedala som mu že zvažujem odchod. Že sme slubili vernosť a že to porušil a ja nemienim ďalej žiť v neistote kedy a kde ma opatovne podvedie

@anonym_autor ako sa tvári?

autor
Včera o 19:05
@karolinakr

@anonym_autor ako sa tvári?

@karolinakr nesuhlasí. Chce to napraviť, že to pokazil a nemam sa rozvadzať hlavne kvoli synovi…. Ale ja trvam na svojom že mal na to myslieť skor…. Kvoli synovi….

anonym_7511a5
Včera o 19:09

Pozri sa na to racionalne aj ked je to momentalne, to najtazsie … kapitolu tvoj (ex)manzel mozes uzavriet k…l sa raz, bude aj druhykrat … len bude davat vacsi pozor. Zisti si, co kde mozes ziskat a posun sa dalej. Aj ked budes robit drama queen a davat mu pocitovat co po…, robis zo seba len idiota. On chce sexovat s tou mladou a s tebou je len problem, aby si nerobila cirkus, nevydierala cez maleho, peniaze a aby nestratil tvar chrumkaveho, takze to da na oskarovy vykon. Ty si mu ukradnuta … keby o teba stal ako chlap nepodvedie ta … aj ked suka otrci pes nie vzdy zastrci ….

enmery
Včera o 19:09
@anonym_autor

@karolinakr nesuhlasí. Chce to napraviť, že to pokazil a nemam sa rozvadzať hlavne kvoli synovi…. Ale ja trvam na svojom že mal na to myslieť skor…. Kvoli synovi….

@anonym_autor Kvôli synovi. To je čisto praktika mapiulátora. Neskoč mu na to. Takto vydierajú aj muži ženy a deti, ktoré tyranizujú a tie potom ostanú s tyranom. Deti z toho obaja úplne vynechajte. To dieťa je v tom nevinne.

anonym_6771d0
Včera o 19:13

Keď ste ešte len takto krátko spolu (6r a z toho 3 roky manželka je fakt nič!) a už podvádza,žiadna dobrá budúcnosť ta s ním nečaká!! Je otázne kedy príde ďalšia a ďalšia..si mladučká, ak ti ma vernosti záleží tak by si mala uvažovať nad rozchodom..a je jedno čo ti nasľubuje! Takýto muž je jasný!

anonym_9cc5e2
Včera o 19:16

Prepac,mne to pride vymyslene a to ako pises je des.Typek,random,ved sa spravas ako 16tka.Ja si ta nezastanem,sex mate kazde dva tyzdne pri jednom dietati a zrejme to trva dlhodobo,tiez by som si nasla bokovku,keby to mam doma takto.Mame styri deti a sex mam,manzel je od rana pol piatej do siedmej z domu a cas na seba si najdeme.Treba sa pozriet aj na seba nie len nadavat na neho.Mnohe zeny narodenim dietata sa stavaju matkami a rolu manzelky opustaju a potom nariekaju.Mate jedno dieta tak asi je chyba aj na tvojej strane a nie malo.

anonym_d50f4a
Včera o 19:20
@anonym_9cc5e2

Prepac,mne to pride vymyslene a to ako pises je des.Typek,random,ved sa spravas ako 16tka.Ja si ta nezastanem,sex mate kazde dva tyzdne pri jednom dietati a zrejme to trva dlhodobo,tiez by som si nasla bokovku,keby to mam doma takto.Mame styri deti a sex mam,manzel je od rana pol piatej do siedmej z domu a cas na seba si najdeme.Treba sa pozriet aj na seba nie len nadavat na neho.Mnohe zeny narodenim dietata sa stavaju matkami a rolu manzelky opustaju a potom nariekaju.Mate jedno dieta tak asi je chyba aj na tvojej strane a nie malo.

@anonym_9cc5e2 Osobne poznám 2 páry, kde bol vzťah navonok dokonalý, sexu neúrekom a mileniek ajajáj.

venom19
Včera o 19:20

Aj mne sa tu cosi nezda...od 2 poobede sa toho stihlo tolko prebrat s manzelom a pritom aj dost aktivne odpovedat komentarmi tu, a to vsetko, jedna udajne vytazena matka, ktora si nakde cas na sex raz za dva tyzdne.