icon

Manžel ma podviedol s mladšou ženou

Dnes o 12:40

Ahojte.
Neviem čo mam robiť. Zistila som prave, že ma môj mamžel, s ktorým mám 1 a pol ročneho syna podviedol s mladšou. Stalo sa to viackrat… a on jej opakovane píše že kedy sa možu stretnuť, kedy ma ona čas atď….ona mu už neodpoveda ale on stale na stretnutie s ňou nalieha… pride mi to že to on neberie ako len taky úlet ale akokeby bol do zaľubeny… o to viac ma to bolí.
Asi som sa chcela len s niekym poradiť čo mam ďalej robiť, konfrontovať ho s tym alebo ho rovno opustiť?
Ďakujem za každu radu.

Strana
z7
patrike
Dnes o 20:42
@ankare

@patrike Čiže na chybe nie je chlap, ktorý podvádza, ale žena, ktorá sa mu pozrela do mobilu. 🤦🤦🤦

@ankare Ten chlap je samozrejme kurevnik a necti si hodnoty manzelstva. Lenze ten jeho ulet uz bol v utlmovej faze a ak by sa mu nehrabala v mobile, mohla dalej zit v stastnej nevedomosti, ake ma fajn manzelstvo.

anonym_bc4abe
Dnes o 20:42
@anonym_837d94

Podľa advokáta Ivana Syrového sa v súčasnosti ochrana súkromia dostáva do popredia, „v praxi sa s porušovaním súkromia stretávame teraz často.
Základom je to, že nikto by sa nemal zaoberať súkromím inej osoby bez jej súhlasu, aj keď je to partner. To znamená, že ani do mobilu mu chodiť, ani do počítača.
Ani manželia nie sú oprávnení otvárať súkromnú korešpondenciu toho druhého a sledovať s kým hovorí, čo si s kým píše. V prvom rade je to prejav nedôvery, v druhom rade môže takéto konanie prekročiť trestnoprávnu rovinu, teda naplniť skutkovú podstatu trestného činu nebezpečného prenasledovania.
§360a trestného zákona hovorí, že kto iného dlhodobo prenasleduje takým spôsobom, že to môže vzbudiť dôvodnú obavu o jeho život, zdravie alebo podstatným spôsobom zhoršiť kvalitu života, pričom sú tam vymenované rôzne spôsoby možného konania, napríklad sa vyhráža, vyhľadáva jeho osobnú blízkosť alebo ho sleduje, kontaktuje ho prostredníctvom tretej osoby alebo elektronickej komunikačnej služby či inak proti jeho vôli alebo zneužije jeho osobné údaje, potrestá sa odňatím slobody až na jeden rok. V závažnejších prípadoch je to až na tri roky“ . Teda ak sa skutok stane na chránenej osobe - na manželke, manželovi.

@anonym_837d94 bla, bla, bla, lebo otvorila sms kde zistila akeho chudaka ma doma? Ja by som do zakona dala odtat 5 prstov za kazdu neveru v manzelstve a tiez financnu kompenzaciu za ujmu na psychickom zdravi. Chvalabohu, ze to nasla!

anonym_bc4abe
Dnes o 20:43
@patrike

@ankare Ten chlap je samozrejme kurevnik a necti si hodnoty manzelstva. Lenze ten jeho ulet uz bol v utlmovej faze a ak by sa mu nehrabala v mobile, mohla dalej zit v stastnej nevedomosti, ake ma fajn manzelstvo.

@patrike do času..kym by si nenasiel novu obet

patrike
Dnes o 20:48
@anonym_bc4abe

@anonym_837d94 bla, bla, bla, lebo otvorila sms kde zistila akeho chudaka ma doma? Ja by som do zakona dala odtat 5 prstov za kazdu neveru v manzelstve a tiez financnu kompenzaciu za ujmu na psychickom zdravi. Chvalabohu, ze to nasla!

@anonym_bc4abe Aj opacne alebo len pre muzov ?

anonym_4ced05
Dnes o 20:50
@patrike

@patrike a naco by to bolo dobre? Pride ti to uplne v poriadku, zit takto? Keby to bolo naopak, chcel by si to takto? Keby Ta zena podvadzala, tak radsej to nechces vediet? Fakt mame tomuto verit? Uz opacne to asi nie je moc fer, ze?

anonym_bc4abe
Dnes o 20:51
@patrike

@anonym_bc4abe Aj opacne alebo len pre muzov ?

@patrike pre kazdeho samozrejme

anonym_9cc5e2
Dnes o 20:53
@anonym_autor

@anonym_9cc5e2 už som čakala kedy ma tu niekto každu chvilu označí za vymyslenu… a pojmy ktore použivam ako 16ka? Tak nemam 16 ale mam 28 tak to použivam a?

@anonym_autor mna prvy muz podviedol.A vies ako som sa to dozvedela?Prisla k nam jeho milenka v siedmom mesiaci a mne v izbe spala 5mesacna dcera.Ty tu blbnes na koniku,vyjadrujes sa ako pubertacka,hlavne ze sa ti zrutil svet.Ja ti neverim ani slovo.Keby to tak bolo riesis uplne ine veci.

anonym_0a8d60
Dnes o 20:53
@patrike

@patrike zena si zasluzi zit v stastnej nevedomosti? Kto vychovava taketo muzske nuly? Kde je respekt a ucta voci manzelke? Ona sa ide zodrat doma pri decku a ten jebo nahana mlade zaby. Bodaj by vam vtaka napadla nekroza

anonym_0a8d60
Dnes o 20:54
@anonym_9cc5e2

@anonym_autor mna prvy muz podviedol.A vies ako som sa to dozvedela?Prisla k nam jeho milenka v siedmom mesiaci a mne v izbe spala 5mesacna dcera.Ty tu blbnes na koniku,vyjadrujes sa ako pubertacka,hlavne ze sa ti zrutil svet.Ja ti neverim ani slovo.Keby to tak bolo riesis uplne ine veci.

@anonym_9cc5e2 ako ste dopadli?

zmrzlinka8
Dnes o 21:01
@anonym_autor

@anonym_bc4abe a čo mi prave ešte povedal po tom ako som to zistila… že veď vždy si akokeby žiarlila keď som niekde išiel, mala si take nevinne naražky že ako dobre vyzeraš isto ťa budu ine ženy baliť a tak sa mi to aj vypomstilo… toto povedal chaoete

@anonym_autor takže on si neprizná vinu, ale dáva ju tebe, že ty si to privolala? Toto by ma riadne vytočilo. Ak si on nebude sám sypať popol na hlavu, nemá význam ostávať.

patrike
Dnes o 21:16
@anonym_4ced05

@patrike a naco by to bolo dobre? Pride ti to uplne v poriadku, zit takto? Keby to bolo naopak, chcel by si to takto? Keby Ta zena podvadzala, tak radsej to nechces vediet? Fakt mame tomuto verit? Uz opacne to asi nie je moc fer, ze?

@anonym_4ced05 O kratkotrvajucom romaniku alebo nejakej jednorazovke na timbildingu / slozobke je lepsie nevediet. Zaklad je prevencia, tvrdim, ono sa to da celkom dobre odhadnut, kto (muz ci zena) maju vyssiu sancu na neveru.

anonym_9cc5e2
Dnes o 21:18
@anonym_0a8d60

@anonym_9cc5e2 ako ste dopadli?

@anonym_0a8d60 sme rozvedeni dceru nevidel od 2018roku.Hadka to bola v ten den riadna,paradoxne facku dal on mne,za to,ze som sa to dozvedela.Mne sa vlastne ulavilo,ze nam odisiel zo zivota.

patrike
Dnes o 21:20
@anonym_0a8d60

@patrike zena si zasluzi zit v stastnej nevedomosti? Kto vychovava taketo muzske nuly? Kde je respekt a ucta voci manzelke? Ona sa ide zodrat doma pri decku a ten jebo nahana mlade zaby. Bodaj by vam vtaka napadla nekroza

@anonym_0a8d60 Ved v tom sa zhodneme, nevera nie je v poriadku. Ty sa pytas na vychovu muzskych nul, ja sa skor pytam, s kym tie nuly tu neveru pachaju ? V tomto pripade ta milenka (ako rodinna znama) presne vedela, ze ide o zenaca.
Nevera nie je len zasun, nevera je aj to, co tu mnohe pisu, ako sa dali dokopy so sucasnym partnerom, casto ho odlakali predoslej partnerke. To je presne ten varovny signal, ak toto urobil jej, urobi to neskor aj vam.

marianmajer
Dnes o 22:37

@anonym_autor Nikdy by som nepodviedol zenu ktoru ľubim ...

anonym_696c6a
Dnes o 22:49
@marianmajer

@anonym_autor Nikdy by som nepodviedol zenu ktoru ľubim ...

@marianmajer jasne ale nechutne uchylaciny v inej teme napisat vies, vsak

anonym_bbeb43
Dnes o 23:02
@anonym_autor

@anonym_autor a tu dievčinu keď stretnem osobne tak si ju odchytím a tiež poviem svoje….

@anonym_autor Dotyčná si zaslúži "úpravu účesu,,ale ty ostan dámou, nestojí ti za to.

reela
Dnes o 23:10
@patrike

@marci9 Som verny a vzdy som bol. V telefonoch si s partnerkou nehrabeme, lebo to sa proste nerobi. Ona vie, ako sa moj odomyka a bezne jej ho podam pri soferovani, aby mi precitala, aky mail / smska prisli.

@patrike to neznamena, ze neznies ako top kurevnik

bluka2
Dnes o 23:25

Ach zas jeden z tých milión úbožiakov, ktorí si myslia, že sa z nich všetci po****u. Si myslel, že si môže dovoliť spestrenie (tebe by ho samozrejme nedoprial) a dalej žiť harmonicky život. Proste si mysli, že je nejako nadradený alebo čo. Myslím, že si to správne pochopila, že to on riskoval a vykašľal sa na vašu harmóniu a teraz ešte očakáva, že sa bude 5 dni kajať a bude zase všetko po starom. Možno si k tomu prispela aj ty tým, že si si ho tak ofukovala, že nadobudol ten pocit, že môže všetko. Samozrejme, ty si to robila z lásky, ale treba sa aj trochu poučiť. Ak nie je rovnoprávnosť, rovnaké zaťaženie, ma pocit, že ma navrch. A to nie je správne a vedie to k ďalším problémom. Nemusí to byt vždy nevera. No čo už, zariad si život bez tohto. Tento profil zatĺkaca a teraz čo zvaľuje vinu na teba “nerob to kvôli synovi” za to nestojí. Správny človek by uznal vinu a max. si dovolil vysloviť želanie, tento ma stále pocit nadradenosti.

Strana
z7