icon

Manžel ma už neľúbi: Čo robiť?

26. aug 2024

Nema inu v tom to nie je. Povedal ze uz ma nelubi. Ze nehovori ze ma nema rad a ani sa nechysta ma opustit ale ze mam zacat robit veci tak ako on chce. A ze bude dobre

Strana
z2
ina2405
26. aug 2024

Vieš čo si myslím? Že ho teší, keď vidí, aký má na teba efekt, keď ti niečo zraňujúce povie. A verím tomu, že by ťa zrazu "mal rád", keby zistil, že ho nepotrebuješ a nechceš s ním byť.

0silvia0
26. aug 2024

Lucia, to si ty?
Ked si na nom financne zavisla, chce od teba, aby si mu tolerovala pitie a on da potom pokoj tebe. Nebude ta pohanat robit furt daco. Nuz, ludia maju rozne spoluzitia🤷‍♀️

autor
26. aug 2024

@0silvia0 nie nie som lucia neviem o koho ide

simca06022011
Autor odpoveď zmazal
autor
26. aug 2024

@simca06022011 ale on nie je alkoholik to len teraz sa opil

simca06022011
26. aug 2024

aha, tak to som zle z diskusie vydedukovala :DD beriem spat

purple_wolf
26. aug 2024

tak po case laska opadne a je normalne ze sa odlubite akurat ta cast kde mas robit veci ako on chce je cervena vlajka ... tak hadam si svoja vlastna osoba a nie jeho sluzka

katy084
27. aug 2024

Takých by bolo...manipulátor...😡

hopsas
27. aug 2024

A povedal aj že keď budeš robiť to čo chce on tak ta potom bude ľúbiť??? Ach...

autor
28. aug 2024

@hopsas ano

hopsas
28. aug 2024

Toto je ale dosť divné... to ako sa správa ...

autor
29. aug 2024

@hopsas chce aby som bola akcnejsia a zobudila sa

nat_alia
29. aug 2024

Aj mne
Uz pred 3 mesiacmi
A stale sme spolu lebo mame 2 deti
Plakala som vela
Boli to stale

hatsepset
29. aug 2024

Sa ho opýtaj že "čo, "dačo" máš robiť - ak ti rovno povie , tak vieš na čom si a či to je blud alebo normálne návrhy. Ak ti odpovie že"to máš vedieť ty" " ja nebudem za teba rozmýšľať " " nesi schopná ani nič poriadne urobiť " "ja nie som tvoj šéf " "ja nebudem vymýšľať čo máš ty robiť ". A podobne kecy, tak * blahoželám 🥺. Až príliš dobre to poznám "rob dačo" je nadherne nič nehovoriaca všeobecná veta, ktorú je nemožné naplniť, resp. Neexistuje , že by to čo urobíš bolo správne. Rob dačo znamená - rob čo ti poviem a aj to určite urobíš zle a budem ti to vyhadzovať na oči vkuse

lindusss2016
30. aug 2024

Tak vsetci tu hned odsudili manzela, ale pokial si na id kvoli depresii, ja sa mu zas tak velmi necudujem. Je naozaj tazke milovat taku osobu. Snazi sa ta mozno len povzbudit do akcie, aby sa mal coho chytit, aby mal este co na tebe lubit. To, ako to s tebou komunikuje, je tiez len tvoja interpretacia, mozno by sme si od manzela vypoculi iny pribeh. Svoje problemy ries s odbornikmi, nie tu, tieto nazory su absolutne irelevantne, kedze do vasho vztahu nevidime

mikadooo
30. aug 2024

Chce to veľa komunikácie. Poprosila by som ho, aby mi pomohol napríklad nájsť prácu... Napríklad u nich v podniku, niečo aspoň na čiastočný úväzok a minimálku by sa tam nedalo nájsť? Druhá vec - nie povedať "rob niečo", ale konkrétne, čo by chcel. Že by si napr. dnes, kým bude v robote mohla napríklad uvariť ja neviem guľáš, atď. A on ti potom povie dik ženo, ten guláš je výborný. Malé slová, ale veľký efekt... Hlavne sa pobavte v kľude... Myslím, že šanca na lásku tam bude, ale asi je tam veľa zranení a nekomunikácie z oboch strán 🤷. Skúste sa pobaviť, že každý deň malá láskavosť z jednej aj druhej strany? Milé slovo, prejaviť záujem o druhého, zasmiať sa spolu, prejaviť vďačnosť? Pokojne dopredu naplánovať, nemusí to byť spontánne, hlavne sa naučte najprv slovami sa nezraňovať... Ono to môže byť ešte dobré, keď na Tom chcete obaja popracovať. Ale chce to veľa komunikácie a treba pri nej dávať pozor na jazyk, neobvinovať toho druhého, skôr povedať, že čo keby sme to skúsili takto a takto?

leskovael
31. aug 2024

Dostaneš tu pomerne dosť odpovedí a je len na tebe, ako si život zariadiš a ako sa k tomu postavíš.. Máš muža, ktorý ťa vydiera, že pri rozchode ti zoberie deti, lebo máš psychické problémy a neľúbi ťa, ale keď budeš robiť veci ako chce on, tak ťa bude ľúbiť a bude dobre. Čo viac ti ešte treba? ID nieje koniec sveta, máš nefungujúci vzťah, ani to nieje koniec sveta... Takže ak chceš zmenu pozbieraj sa, nebude to hneď, ale treba si ísť za svojím, nájdi si prácu, daj sa dokopy, nenechaj sa vydierať a narúšať svoju psychickú pohodu, citovo sa od neho odpútaj a postav sa postupne na vlastné nohy. Nedokáže to každá, ale každá má na výber pre akú možnosť sa rozhodne.. Nebude to hneď, ale buď o 1-2roky môžeš byť sama s deťmi, alebo budeš ďalej deptaná mužom. Tak si vyber, ako chceš pokračovať v živote.

hara_vara
3. sep 2024

čudný chalan,ani nie tak čudný ako si myslí, že sme hlúpe 😂

elenka.k
6. sep 2024

ako ste na tom? autorka

Strana
z2