Manžel mi už nevonia

30. jún 2021

Zdravím žienky. Odkedy sa nám narodilo bábätko, manžel mi prestal voňať. A nie len to. Vyslovene ma jeho pach odrádza. Pamätám si ako mi na výške voňal, kradla som mu tričká, aby som ho cítila. Úplne som ho žrala aj spoteného. Teraz je to úplne iné. Čo sa týka hygieny, tak sa nič nezmenilo.Vadí mi aj osprchovaný. Môže to byť spôsobené hormónmi? Antikoncepciu neberiem,lebo sa pokúšame o ďalšie bábo. Tým, že mi už nevonia sa veľakrát do sexu až nútim. Pre mňa bola jeho vôňa top. Zmení sa to? Máte s tým skúsenosť?

nafka0483
30. jún 2021

Ano, mozu za tym byt hormony. Co som pocula, tak to zazilo vela zien, bud uz pocas tehotenstva alebo po porode. Myslim, ze hovorili, ze to casom preslo a zas im muzi vonali.

miankass
30. jún 2021

Nevonia ti ale pokúsate sa o ďalšie babo a do sexu sa nútis veľakrát.. tak načo ďalšie dieťa?? Nechápem.

nafka0483
30. jún 2021

@miankass Pretoze manzela lubi a dalsie dieta chcu, len jej docasne zblbli hormony.
Stava sa to aj pri brani antikoncepcie, alebo v tehotenstve a co ma vtedy zena robit? Len vydrzat kym to prejde.

tenerifka
30. jún 2021

mozu za tym byt hormony, ak napr.kojis. Ako dlho si po porode?

derdia
30. jún 2021

Ahoj vibec to neries a nedavaj tomu taku exgremnu vahu... Pretoze je to blbost.
Naco sa vobec nad tym pozastavujes? Zmeni sa to casom a bude lepsie len sa nemozes na to psychicky zameriavat... Zena chlala miluje aj ked to chce... Hlavou a myslienkami..
Ako ked niektore pisu, ze ich muz uz nepritahuje...ano preto lebo same dovolili aby sa to stalo.

autor
30. jún 2021

@miankass akoze kvoli takej banalite by som si mala najst ineho chlapa??? 🤣🤣🤣 Dietatko chceme, aby mal maly surodenca. Jemine. Ja sa nedivim, ze je tolko rozvodov, ked su zenske ako ty.

tehotna40
30. jún 2021

Ja som to tak mala počas tehotenstva a asi 2 mes po pôrode, potom to prešlo.

erikad82
30. jún 2021

Ahoj! Tiež som to mala podobne,hlavne po poslednom pôrode. Trvalo to asi pol roka... Prešlo to našťastie. Je to určite kvôli tým hormónov,ono sa to časom upraví...

jana_eyre_2
30. jún 2021

Ak ešte kojis, tak to môže byť spôsobené tým..

miankass
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
miankass
30. jún 2021

Ja nehovorím ze si máš nájsť iného chlapa, ja hovorím ze keď ti "nevonia" a musíš sa nútiť do sexu.. Tak počkaj kým ta tie "hormóny" prejdú a tak sa snažte o dieťa, muž vycíti tiež keď sa ti to nepáči, alebo že je to nútené ako si to sama napísala. A ze rozvody vznikáju presne kvôli takým ženám ako som ja? Nič v zlom, ale keď nevieš ovládať takéto hormóny tak som zvedavá že čo bude pri ďalšom dieťati. Len aby tvoj prípad neskončil rozvodom, pri najhoršom podvodom.

beata_k
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kkovacovak
30. jún 2021

Mám to rovnako teraz v tehotenstve. Strašne mi smrdí a len čakám kedy to postupne odíde ale ako tak čítam tak to ešte môže trvať. Nerieš to. Vieš že je to hormonálny problém a keď sa dáš časom dokopy tak sa to upraví. Takto k tomu aj ja pristupujem a snažím sa to ignorovať

miankass
30. jún 2021

@beata_k tak ako to opísala ona si myslím ze sa ovládať aspoň z časti dajú. Všetko ide o to ako to vnímaš v hlave, čiže keď to vnímaš hrozne, a precitujes to negatívne tak sa ani nečudujem ze to vyvrcholí až do takej mieri.

nafka0483
30. jún 2021

@miankass Ani tak ako to opisala ona ani akoby to opisal niekto iny - hormony neovladnes volou.

tatik3deti
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
tatik3deti
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nafka0483
30. jún 2021

@tatik3deti Nechapes. To nie je nejake vymyslanie alebo vystrelok, ze ovladnes a len nepodlahnut.
Ano, mozno ked to je len trosku vykyv nalady, ale ak naplno uraduju hormony, tak je to tazke.

To je ako keby si cloveku, co je smutny, povedal, ze prekonaj to, to zvladnes. Ok, zvladne.
Ale ak to povies niekomu v tazkej klinickej depresii, ze je to len v hlave, ver tomu, ze to ovladnes len tomu netreba podlahnut, tak darmo, nepomozes mu.

Alebo si predstav jedlo ktore nezjes, vonu ktoru neznesies, nieco co ti vadi - ja neviem let balonom, strach z vysok alebo hocico a niekto by ti povedal, ze nevymyslaj, to zvladnes.

To, ci je tvoja zena mala podobne problemy a v akej miere a ako ich zvladla nema vobec ziadny suvis s tym aka je sikovna.

jana_eyre_2
30. jún 2021

@tatik3deti pri všetkej úcte, najlepšie je ak o ženských hormónoch rozpráva muž ako to ma prežívať 😉

Mimochodom, manželka by ti predsa nepriznala že sa musí nútiť, pochybujem že by ťa to tešilo.. lebo to "ovládanie" ako píšeš nie je nič iné..

tatik3deti
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
tatik3deti
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
yna1
30. jún 2021

mozu to byt hormony, moze to byt aj psychika, dokaze to velmi vela aj ked sa to nezda, ale co s tym to netusim, mozno keby zmenil vonu, parfum 🙂

nafka0483
30. jún 2021

@tatik3deti Vies co, nechaj si tie dristy ked nerozumies tomu ako funguju hormony.

tatik3deti
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nafka0483
30. jún 2021

@tatik3deti Nebavime sa tu o tom ako to vnima muz. Hovorime o biologii a chemii - ako hormony funguju a ci su tieto veci ovladane volou.
A nadrzany chlap, ktory nechape v akom rozpolozeni zena v tehotenstve a po porode moze byt a ocakava ze bude "sikovna" a vsetko to ovladne - tak takeho nazor je na prd, lebo nie je odbornik v tychto veciach, nechape ako to funguje.

autor
30. jún 2021

@tatik3deti A myslite si, ze moj muz vie o tom, ze mi nevonia, ze sa mi do sexu velmi nechce? pravdaze nie... preto mi prislo vtipne aky ste si isty svojou manzelkou.. ,ako "ovlada hormony".. potom si to asi mysli aj moj muz.. aka som sikovna a ako ovladam hormony, kedze v sexe sa nic nezmenilo...

autor
30. jún 2021

Dakujem ostatnym zienkam za povzbudenie.. a ano, este kojim... dufam teda, ze sa casom vsetko vrati do normalu.. som rada, ze v tom nie som sama

jana_eyre_2
30. jún 2021

@tatik3deti aj ja mám tri deti, dokonca mám za sebou aj tri pôrody a vďaka tomu a kojeniu posahane hormony takže tiež o tom čosi viem 😉

littlebubble
30. jún 2021

aha takže dieťa nechcete vy dvaja, ale preto aby malo dieťa súrodenca 🤦🤦 veď čo potom, že sex máte na silu.

kkovacovak
30. jún 2021

@nafka0483 ja si nemyslím že sa s @tatik3deti celkom chápete lebo podľa mňa nenapísal nič zlé. Keďže to aktuálne prežívam a mám to rovnako ako autorka len sa tým snažím nezaoberať a neriešiť to lebo viem že to opadne a to asi robila aj jeho manželka. Všeobecne mi príde zvláštne že autorka o tom so svojim mužom nehovorí a nepovie mu o tom že jej ani sex moc tým pádom nevonia. Ja som svojmu priateľovi už na začiatku povedala že mi smrdí a mám s tým problém. On to chápe a snaží sa podľa toho prispôsobiť a do sexu ma teraz "nenúti". Máme ho ale menej ako predtým a len vtedy keď to iniciujem ja. Ťažko žena môže chcieť od muža aby ju chápal keď mu o tom čo prežíva nepovie. Tým pádom som toho názoru že aj môj priateľ ako chlap by prispel k diskusii lebo to zažil, chápal, netlačil ale ja som mu o svojich pocitoch rozprávala tak vedel čo prežívam. Asi rovnako ako tuto kolega.