Manžel nemá chuť na sex
Ahoj dievčatá, prosím Vás, z manželom sa milujeme veľmi málo max 2x do týždňa. Ja by som si predstavovala tak 5-6x týždenne. Máme hračky, mám množstvo erotického oblečenia, vždy vymýšľam niečo nové... Takže stereotypom to nieje... Proste manžel nemá také libido. Viete mi poradiť nejaké tabletky na zvýšenie ,,sexuchtivosti,, tabletky na erekciu nepotrebuje aj výdrž ma veľmi dobrú... Sex je skvelý... Takmer vždy sa spravíme naraz len pre mňa je to veľmi málo. A v žiadnom prípade nebudem hľadať inde. Ďakujem za rady.
@miaria1986 haha 🤣🤣🤣🤣 pobavila si ma.
Ak to manžel chce riešiť tak veľmi ako ty ako píšeš, tak nech ide za sexuológom alebo psychológom. Keďže sa tomu bráni, predpokladám, že až tak veľmi to riešiť nechce, proste mu to tak vyhovuje. Žiadne vitamíny, alebo voľnopredajné lieky totiž nepomôžu. A nič v zlom, ale takéto posmešné komentáre, že manželovi je ľúto vyššie diskutujúcej manžela… no neviem, či práve on je v pozícii toho, ktorý má ľutovať niekoho… ak mu žena zháňa zázračné bylinky, vitamímy atd. na to aby mal chuť na sex s vlastnou manželkou tiež nie je nič moc…
@miaria1986 aké ďalšie povinnosti ? Asi si zabudla na tú najväčšiu povinnosť a to chodiť do práce a nie každý sedí v kancelárii a pije kávičku ☺️ niekto naozaj maká a keď príde domov zbitý ako pes čo stojí a behá celý deň je posledné na čo myslí sex. Napríklad.
@candii definuj tazku pracu. Lebo ja som vyskusala obe. A sediet v kancelarii nie je stale ruzove a nestresujuce.
Pozri ja pracujem posledné roky na stavbach, robim pre niekoho chlapsku robotu, niekedy aj cez 10hodin plus cesta, doma deti a do toho sport. Sama niesom zdrava a predstav si, chut na sex nevymizla ani pri 10-rocnom vztahu a ani po 30-tke.
Ked mas komplexy a niesi spokojna so svojim životom, zmen nieco a nevybijaj si to na ostatnych. Tu ide o to pochopit, ze kazdy ma ine libido, netreba urazat ludi s inymi potrebami. To, ze ma niekto plny program neznamena, ze nemoze mat chut na pravidelny sex.
@rebrambora Ježiš Mária .. 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️ nejdem sa radšej vyjadrovať lebo ma tu niekto obviní aj z rasizmu aj keď som ho nespomenula. Klasika
@miaria1986 prosím ta, sex 5,...6 *týždenne, znamená, ze v utorok a štvrtok "nemusí".
Načo potrebuješ toľko šústať, toľko sexu majú 20.rocni v začiatkoch vzťahu, nie ľudia v rokoch, snazilkovia, co musia 3* denne v plodných dňoch. Ty by si zodrala aj dvoch chlapov, nie chudáka jedného, co ta obskočí každý tretí deň. Však mu nasad vuagru teda, keď potrebuješ denne. ♦️
Jaj zas ďalšia fejk téma 🤦♀️ trtkala by celý deň lebo v živote jej zjavne pečene holuby do huby padajú same 🤦♀️ tak sa prišla pochváliť aký má tip top život až je z toho nadržaná 🤣
Registrácia august 2023 🤦♀️
Ahoj, tribulus napríklad tento, je to prírodné, výťažok z kotvičníka https://gymbeam.sk/tribulus-terrestris-120tbl-g...
@miaria1986 a to čo som ti poradila ja, si si pozrela??
@miaria1986 poradiť neviem, ale je mi ta ľúto. Toto podla mňa dlho nevydrzite. Myslím ten nepomer