Manžel nemá chuť na sex počas tehotenstva. Prečo?
Ahojte, zaujímalo by ma, či máte niektoré podobné/rovnaké skúsenosti… čakáme s manželom bábätko, momentálne som v 6. mesiaci, a v poslednej dobe som si všimla, že manžel nejako nemá chuť na intímnosti v zmysle sexu, častokrát ma hladká, pobozká na čelo, hrá sa mi s rukami, pritúli sa, ale ak sa aj bozkávame a ja som náruživejšia, on sa nejak nechytá.. už mi to nedalo, tak som sa ho na to spýtala a odpoveď znela, že mu nepríde príťažlivé tehotenské bruško. Že inak ho priťahujem ako predtým, ale pri pohľade na to bruško ho skrátka vôbec neláka na nejaký sex. Čo sa týka ostatných nežností, je ku mne naozaj veľmi pozorný, aj s bábätkom hocikedy komunikuje, hladká mi bruško, rozpráva sa s ním… len mne to teda nerobí úplne dobre na psychiku, tá absencia sexuálnej túžby, lebo sa necítim žiadaná (aj keď chápem, že naozaj mu môže ten môj nový fyzický vzhľad v tomto prekážať, hoci sa na bábo teší)… ja sama sa necítim atraktívne, ale mám z toho obavy najmä preto že manžel má sex rád a trochu sa bojím aby mu to časom nezačalo chýbať a neriešil to nejako ináč… a potom by to nepoznačilo náš sexuálny život… stretli ste sa s takým niečím?
Nuz, niektori muzi to tak maju, moj nastastie nie. Ja by som sa skor obavala, co bude po porode. Po prvom som sa na sex citila tak po 4 mesiacoch 🫣. Aby to zas moc dlho nebolo, no ale asi s tym nic nevies spravit. To sa nasilu neda. Tak sa mu skus zverit s Tvojimi obavami. Co on na to.
úplne normálna vec... na "vorvaňovi" nie je nič sexi (keď to poviem sprosto), navyše v mnohých chlapoch zaúraduje obava o dieťa, aby mu náhodou neublížili. Je síce dosť iracionálna a nahlas ju nepovedia, ale je to časté... Hlavne mu to povedz. Aby ste sa zbytočne neodcudzili, je to dočasná situácia😉
@anonym_autor môj exmanžel tiež nemal chuť na sex v tehotenstve a žiaľ, ani keď som porodila tiež už nie. A otehotnela som dva mesiace po svadbe, takže smola, moc sexu som si v manželstve neužila ☹️
@anonym_autor čo by som ja za to dala, keby som si aspon v tehotenstve vydýchla. Nie môj manžel sa nevyhýbal ani v tehotenstve každodennému sexu
Ani pred tehotenstvom , ani po pôrodoch , už by som si rada vydýchla 😵💫
@anonym_autor Podvádzať by ťa nemal, ale hádam ti je jasné, že praktizuje sebauspokojovanie ... My s mužom sexujeme stále a je nám jedno, ako to majú ostatní...
@anonym_autor Podvádzať by ťa nemal, ale hádam ti je jasné, že praktizuje sebauspokojovanie ... My s mužom sexujeme stále a je nám jedno, ako to majú ostatní...
@anonym_db21ae donedávna sme to tak mali aj my. 😉 Už aj počas tehu, kým som nemala bruško. Nevadí mi, ak je to dočasné, ale pochopiteľne by som nechcela aby to tak ostalo natrvalo.
@anonym_autor čo by som ja za to dala, keby som si aspon v tehotenstve vydýchla. Nie môj manžel sa nevyhýbal ani v tehotenstve každodennému sexu
Ani pred tehotenstvom , ani po pôrodoch , už by som si rada vydýchla 😵💫
@anonym_b409ba to s akou opicou žiješ? Normálne som zhrozená
@anonym_b409ba to s akou opicou žiješ? Normálne som zhrozená
No vidíš , večne hádky, keď to nie je , je zlá nálada .. samozrejme , že to nie je každý deň , ale keď nie je, stále to mám na stole.. všetko sa točí okolo toho
@anonym_autor Tak ja som mal opačný problém. Počas oboch tehotenstiev žena odmietala so mnou sex a nemala na to žiadne zdravotné dôvody. Dosť zle som to znášal a chut som mal.
@anonym_autor môj exmanžel tiež nemal chuť na sex v tehotenstve a žiaľ, ani keď som porodila tiež už nie. A otehotnela som dva mesiace po svadbe, takže smola, moc sexu som si v manželstve neužila ☹️
@anonym_059309 tvoj exmanžel by si asi rozumel v sexe s mojou manželkou. 🙂
No vidíš , večne hádky, keď to nie je , je zlá nálada .. samozrejme , že to nie je každý deň , ale keď nie je, stále to mám na stole.. všetko sa točí okolo toho
@anonym_b409ba tak je tiez chore, ked nic ine nevidi. A keby si nemohla, ze krvacas, skracuje sa krcok, tak co bude po Tebe zazerat? 🫣🙄
@anonym_b409ba tak je tiez chore, ked nic ine nevidi. A keby si nemohla, ze krvacas, skracuje sa krcok, tak co bude po Tebe zazerat? 🫣🙄
@anonym_bc57dc tomu ver , dusno by bolo
@anonym_b409ba radšej sama ako s hentakým zverom
@anonym_autor Tak ja som mal opačný problém. Počas oboch tehotenstiev žena odmietala so mnou sex a nemala na to žiadne zdravotné dôvody. Dosť zle som to znášal a chut som mal.
@anonym_44be30 tak hormony robia svoje. Zo zaciatku grcia, dviha sa zaludok, zena sa zavodnuje, celkovo ten pocit, no nie je vo svojej kozi, mna aj priserne bolia prsia a tiez to nie je prijemne sa ich dotykat. Co narobis. Caste mykozy mozu byt, celkovo je to ine proste. Unava a tak. Ono niekedy to ani nemusia byt viditelne zdravotne dovody, ale take, ktore ty ako chlap ani nepochopis, lebo taky stav nikdy nezazijes.
Niektori su tehotni tiez, moj to v sexe nemal, ale dobre, ze nesiel na rizikove 😂🙈 Nic nepil, nikam nechcel ist, vsetko som ja organizovala. Cize mozno sa boji o babo
@anonym_bc57dc tomu ver , dusno by bolo
@anonym_b409ba akoze cakate spolu dieta, jeho dieta a kebyze nemozes, tak Ta akoze bude obvinovat z toho? Ako dusno? A ked porodis a sestonedelie bude na Teba protivny? To co je za zrudu. Vies, ze Ty si vlastne tyrana zena? 🫣😑
Ano je to normalne, niektorym chlapom prekaza brucho samo o sebe, inym predstava ze tam dnu je dieta - a najma ak sa uz aj hybe. A bolo to tak aj u nas vsetky tehotenstva. Este kym brucho nebolo tak viditelne, OK. Potom uz nezajem 😁
Niektori su tehotni tiez, moj to v sexe nemal, ale dobre, ze nesiel na rizikove 😂🙈 Nic nepil, nikam nechcel ist, vsetko som ja organizovala. Cize mozno sa boji o babo
@kiki68 no on mi ten dôvod povedal - nepriťahuje ho, resp bráni mu v sexuálnej túžbe tehotenské bruško 🙈 a áno asi aj bábo hrá rolu… len ma zaujímalo, resp by mi asi psychicky pomohlo počuť, že nie som sama, ktorej manžel tak vníma tehotenské telo 😊
Je to uplne bezne a caste by som povedala. My sme to tak tiez mali. Absolutne som sa necitila neatraktivna alebo neziaduca...chapala som to. Prve tri mesiace sme mali sex zakazany a potom mal manzel blok, respektovala som to.
A verim, ze nemas doma zvieratko ale partnera, ktory ta ma rad, taky by verim mohol zvladnut zopar mesiacov bez sexu bez toho, aby ho hladal inde.
@anonym_686ec2
@petamich a po tehotenstve sa to časom vrátilo späť do normálu?
@anonym_686ec2
@petamich a po tehotenstve sa to časom vrátilo späť do normálu?
@anonym_autor ano normalne po 6 tyzdnoch (ja som bola vzdy skoro po porode fit) ked som naznacila ze mozeme, tak sa to normalne vratilo do starych kolaji. Ako sa casovo dalo popri mini detoch no 🙂
@anonym_059309 tvoj exmanžel by si asi rozumel v sexe s mojou manželkou. 🙂
@anonym_44be30 nuž, bolo to hrozné. Po pôrode som za ním prišla po 4 týždňoch, že by som mala chuť (cítila som sa výborne), tak na to mi znechutene povedal, že či som ku...., že nie som schopná vydržať ani šestonedelie. Normalny muž by sa potešil
@anonym_44be30 nuž, bolo to hrozné. Po pôrode som za ním prišla po 4 týždňoch, že by som mala chuť (cítila som sa výborne), tak na to mi znechutene povedal, že či som ku...., že nie som schopná vydržať ani šestonedelie. Normalny muž by sa potešil
@anonym_059309 To ja mám úplne opačný problém, žene sa končí o chvíľu šestonedelia a ja ju k tomu sexu asi aj prinútiť. Na jednom prsníku bude kojiť dieťa a ja tam zdola, lebo už mi to lezie na nervy.
@anonym_059309 To ja mám úplne opačný problém, žene sa končí o chvíľu šestonedelia a ja ju k tomu sexu asi aj prinútiť. Na jednom prsníku bude kojiť dieťa a ja tam zdola, lebo už mi to lezie na nervy.
@anonym_44be30 akoze planujes zenu k sexu prinutit?
No nic Modry Konik mi kazdy den dokazuje, ze mam byt neskutocne vdacna za muza, ktoreho som si vzala, lebo toto je des, co zeny dokazu a dobrovolne chlapom trpia.
Nemyslím si, že si pre neho nepríťažlivá v tom zmysle, že už pre neho nie si sexy žena. Podľa mňa to myslel tak všeobecne, že ho ten sex neláka a celkovo tá predstava nie je pre neho príťažlivá.
Nie je to už pre neho pohodlné, predsa bruško zavadzia (ja som v nižšom mesiaci a už tiež cítim, niektoré polohy sa nedajú, niektoré sú nepohodlné, niektoré radšej neskúšame), možno sa bojí o bábätko a hlavne, možno mu nie je príjemné strkať penis k bábätku. Povedzme si pravdu, veľa mužov nepozná ženskú anatómiu a mnohí si myslia, že hneď za vchodom je bábätko. Keby som chlap a toto si tiež myslím, tiež by to ba pre mňa no-go zóna. Fakt ten pocit nemusí byť pre každého príjemný, možno ho to fakt nepritahuje. Možno len útočia hormóny a jeho podvedomie mu hovorí ,,okej, potomstvo si splodil, spravil si čo bolo nutné" a teraz jednoducho nemá biologickú potrebu. Je dokázané, že ženy ktoré po ovulacii neostali tehotné sú viac nevrlé na partnerov, pretože telo cíti, že ich biologické nastavenie ,,byť tehotná" nie je splnené a hormóny sa podľa toho zariaďujú. Možno aj chlapi majú niečo podobné. A možno som úplne mimo týmto tvrdením, každopádne snažila by som sa ho pochopiť.
Je to uplne bezne a caste by som povedala. My sme to tak tiez mali. Absolutne som sa necitila neatraktivna alebo neziaduca...chapala som to. Prve tri mesiace sme mali sex zakazany a potom mal manzel blok, respektovala som to.
A verim, ze nemas doma zvieratko ale partnera, ktory ta ma rad, taky by verim mohol zvladnut zopar mesiacov bez sexu bez toho, aby ho hladal inde.
@petamich a teda po pôrode sa veci vrátili späť do normálu čo sa týka sexuálneho života a manzelovho bloku? 🙂
@anonym_44be30 akoze planujes zenu k sexu prinutit?
@petamich A čo mi iného ostáva. Celoživotný celibát v manželstve?
@petamich A čo mi iného ostáva. Celoživotný celibát v manželstve?
@anonym_44be30 skúsili ste sa o tom (hoci aj opakovane) porozprávať? Kvôli čomu odmieta? Určite by som nešla cestou násilia, lebo bude mať potom už totálny blok voči sexu, aspoň ja by som mala určite.