icon

Manžel neprejavuje záujem o intímny život: Ako to riešiť?

19. mar 2024

ahojte sme pomerne mladi ludia, ja mam 30, manzel 29. Mame dvojrocne dieta. Problem je, ze manzel vobec neprejavuje zaujem somnou intimne zit. Spime spolu tak 1x za dva mesiace aj to len vtedy ked uz mu to vyhodim na oci ze to nie je v poriadku a ze ma mrzi ze to tak je. Potom pride zamnou vecer a nasilu proste ma odbavi tak 2 dni po sebe a potom zaas dlho nic. Takto fungujeme uz skoro dva roky, pridem si skor ako jeho spolubyvajuca. Ked je sviatok donesie kvet a sem tam povie ved ja vas mam rad…ale ja uz mam pocit ze toto somnou uz nic nerobi kedze sa mi fyzicky uplne oddialil a uz ma nebavi byt tou co dobiedza aby sa mi povenoval trochu. Da sa toto vobec riesit? som vnutorne uz z toho frustrovana, pusa tiez tak raz za mesiac…da sa vobec takto fungovat dlhodobo? citim uz ze mi je az cudzi…zo zaciatku chcel ze viac deti a naposledy mi povedal ze on uz druhe sa boji mat aby nebolo postihnute…tak ma s tym zarazil, strasne som smutna z neho…ako by ste riesili nieco take?

Strana
z2
greywolf
19. mar 2024

Ak pominieme lasku a city, nezmenila si sa po porode? Kila navyse? Siroka vagina?

domi2425
19. mar 2024

a ty mu co povies ked ti povie ze ta ma rad ? ved mu povedz ze nie si jeho sestra a mat rad nestaci😬ja vidim problem aj v tom ze si mu povedala uz zrejme nie jeden krat ze odides, taketo vyhrazky neplatia lebo ako vidis tak ta neberie vazne🤷🏻‍♀️priklanam sa k tym zmenam po porode, mozno si sa prestala o seba starat ? si zlata ze chces aby mal cas pre seba ale aj ty ten cas potrebujes.. tak jeden vikend chod prec a druhy mu nechaj dieta s tym ze ides mat svoj cas ty

autor
20. mar 2024

@domi2425 porod bol velmi dobry takze nemyslim ze by som sa dole nejak zmenila kedze aj hojenie bolo rychle a zadahy doktorov ziadne tak neviem on sa urobi strasne rychlo ked uz k tomu dojde…a ja cvicim behavam staram sa o seba nepribrala som tak neviem, komplimenty dostavam tiez od cudzich ludi tak asi to az take zle nebude teda ak neklamu 🤣🤣 on je ten co napriklad chodi nonstop v jednych teplakoch a ani sport nejak neoblubuje

autor
20. mar 2024

@domi2425 povedala som mu ze aj jeho rodicov ma rad ale ze ja som jeho zena do kelu a ma ma milovat a ze aj ja mam rada svoje kamaratky 🙂))) nato uz nepovedal nic

magic08
20. mar 2024

myslim, ze vo vasom vztahu sa nic nezmeni, evidentne ta ma tazko na haku, su mu ukradnute tvoje potreby, aj tvoje pocity. Nestracaj čas a zariad si zivot po svojom. Niekde je urcite chlap, ktory bude vdačný za to, ze ta má

domi2425
20. mar 2024

mozno ma aj komplexy, ked ty sa staras o seba a on takto😆ale to vela chlapov je takych ze by chceli vzdy tip top zenicku a pritom oni sami nemaju co ponuknut😅no kazdopadne je riadny ignorant ked sa nezaujima o tvoje pocity a potreby ale na tvojom mieste by som sa mu vobec nepchala do zadku, nadalej si rob svoje ale nevyhrazaj sa mu odchodom.. uvidis ako sa to vyvinie a ked nijako tak sa naozaj zober a chod

yallaw
20. mar 2024

@greywolf no ja sa pozvraciam asi z tvojho komentaru

makodob
18. apr 2025

Može to byť u neho aj zníženou hladinou testosterónu. U mužov to sposobuje málo pohybu či športu, hranie videohier, fastfood atď, sú celkovo pasívny vo viacerých oblastiach. Neinklinuje tvoj muž k takémuto životnému štýlu?

subartic
13. okt 2025
@makodob

Može to byť u neho aj zníženou hladinou testosterónu. U mužov to sposobuje málo pohybu či športu, hranie videohier, fastfood atď, sú celkovo pasívny vo viacerých oblastiach. Neinklinuje tvoj muž k takémuto životnému štýlu?

@makodob znižená hladina testosterónu , tiež sa k tomu prikláňam .

Strana
z2