icon

Manžel po operácii stratil chuť na sex

3. feb 2023

Ahojte,potrebujem sa trošku vykecat a možno mi niektorá niečo poradíte. Hneď na úvod napíšem,že mám nádherný vzťah,skvelého manžela,ktorý je aj výborny otec. Je starostlivý,ohľaduplný,zábavný,sme úplne na jednej vlne. Pred rokom a pol mu zistili záväznú diagnózu a podstúpil vážnu operáciu,pri ktorej mu implantovali náhradu poškodeneho orgánu. Berie veľa liekov,je unavený,nevladze to,čo predtým. No úplne stratil chuť na sex. Podotýkam operácia sa netýkala pohlavných orgánov. Sex mu nechýba vôbec,ani orálny,proste vôbec nič. Ja som z toho na nervy. Pred operáciou sme mávali sex viacmenej denne,rôzne hračky,pomôcky,miesta,..... Proste nás sex bol skvelý. A teraz sme padli zo 100 na 0. Veľmi veľmi mi to chýba,už som skúšala po dobrom,aj po zlom to s ním riešiť,no bez zmeny. Aj keby si ľahnem k nemu nahá,vôbec ho to nenastartuje. Mám to nechať tak a netlačit na neho alebo sa snažiť nejako alebo čo by ste robili vy?

Strana
z2
888elizabeth
10. feb 2023

@janulka1802 vaše tvrdenie je nepravdivé

janulka1802
10. feb 2023

@888elizabeth nesúhlasím.

juliet86
10. feb 2023

pozri vzdy existuje alternativa k liekom ine lieky ine kombinacie ine mnozstva

h2
10. feb 2023

@888elizabeth Ty čo trepeš, prosím ťa?! Autorka mala s manželom pred operáciou sex denne, po operácii vplyvom liekov on stratil chuť a ty jej napíšeš, aby si vylepšila postavu, že potom ho bude lákať?! 🤦🏻‍♀️

autor
11. feb 2023

@h2 ďakujem,veľmi jednoducho si to váženej slečne vysvetlila. V tomto problém určite nebude,je to úplne o niečo inom,komentáre typu Elizabeth ani neriešim 🙂

zuz02
11. feb 2023

@888elizabeth to je tvoj názor, ty to tak vidíš. Ale nevnucuj ho druhým. Pre každého je krásne niečo iné. Chvalabohu nie sme všetci rovnakí.

Strana
z2