icon

Manžel pozerá na iné ženy

lela867
3. dec 2022

Ahojte je podla vas ok ak manzel napise verejne známej športovkyni pod foto my secret love (moja tajná laska), absolutly Hot sexi woman (sexy zena) a mne to nikdy nehovori. Pozeral si donedávna aj stranky kde su hole pohlavne orgány zien a prisla som mu na to čistou nahodou ked dcera mala telefon a zacala ho na Twitteri sledovat nejaka pofidérna zena. Rozpravali sme sa o tom velmi mu to prislo luto ale nijako to neodcinil. Neviem ci to nieje len docasne ze dobre prestanem a potom zase. Ma niekedy zvlastne az pochybujem ze ma Lubi.

miadi
3. dec 2022

@lela867 pofidernych ludi je vsade vela Nie len na twitter . Nejak moc sledujete socialne siete. Ale mas pravdu nie je to ok vypisovat inym zenam ze su sexy. . By som mu povedala ze ked uz pise absolutely hot .. tak sexy je s y v angline nie i .

marseillefan
3. dec 2022

@miadi tak to si jej veru dobre poradila :D

sissy27
3. dec 2022

@lela867 mne by asi viac ako to, že obzerá iné ženy vadilo to jeho strapňovanie sa verejne na sociálnych sieťach 🙈🙈🙈 čo si myslí, že tá športovkyňa naňho čaká? 😂😂😂 keby mal 15rokov alebo 60 tak nech, človek to ospravedlní pubertou alebo stareckou demenciou, ale dospelý chlap a takéto uslintané reči? Keby som videla niečo také od kolegu, tak si z neho budem robiť srandu do konca života a už nikdy sa naňho nebudem pozerať rovnako 😃

jaja20
3. dec 2022

@lela867 Ja len dúfam, že nie si Lela Ceterová 😅😄

dzulik_
3. dec 2022

@jaja20 🤣🤣🤣🤣

lenagawel
3. dec 2022

mal by sa dat liecit 🤦🏻‍♀️