Manžel s minulosťou
Ahojte. Vôbec sem neprispievam ale dnes by som potrebovala nejaké objektívne názory...
S manželom sme spolu skoro 2 roky, je to najlepší manžel akého som si mohla priať. Najlepší kamarát a proste všetko je dokonalé, spriaznená duša. Rozprávame sa o všetkom, doslova. Ale!. Snažíme sa o spoločné dieťatko... V podstate už od začiatku 🙂 Nedarí sa... A včera som sa dozvedela, že on už jedno dieťa čakal. Keď bol ešte mladučký. Dievča išlo na potrat. No ale nejako mi to zabudol spomenúť. :/ A ja som od včera z toho... ani neviem popísať... jednak sklamaná, že mi to nepovedal, aj keď to bolo dávno, ale myslela som že sme k sebe úprimní, jednak nasratá... A chcem asi len počuť, že to nemám riešiť keďže sa ma to nijak netýkalo, ale zároveň týka, keďže spolu sa nám nedarí aj keď by sme veľmi chceli... povedzte mi prosím ako by ste reagovali a či je môj smútok/hnev adekvátny... Alebo to hodiť za hlavu a nechať ísť?
@jane89 rozvod? Preboha ved jej len niečo nepovedal co ani nemyslím, ze je až také dôležité. Kedze si rozumejú a maju pekny vzťah. Kolko chlapov ma dieta a nepovedia to ani svojim ženám
@lauriik akože áno, máš pravdu že by sme sa asi nikdy nestretli 🙂 A hej, vadí mi že mi to nepovedal, povedal mi o sebe pre mňa oveľa "horšie" veci, a toto mi prišlo ako dosť podstatné na spomenutie, na to aký vzťah máme... Ale to je ťažko vysvetľovať, nemyslím tebe ale celkovo, fakt sme doslova napojení že si čítame myšlienky, a potom keď zrazu sa preriekne v tomto, prišlo mi to ako podraz
Tvoje pocity su prirodzene, a potrebujes len cas. Ak manzel je skvely, budte si vzajomne oporou. A hlavne nesilte dieta - dieta je dar, ak ma prist, pride. Ak nie, aj to ma svoj dovod. Nie je dobre, ak na piedestal v zivote davame hociktoreho cloveka.
No ja neviem...a keby ti to vobec nepovedal, tak co sa s tym zmeni? Je to jeho minulosť a podla mna, ti to vobec nemal vraviet, lebo naco aj. Vas dvoch sa to vobec netyka, kazdy mame svoju minulosť. Byt tebov tak vôbec neriesim a nekazim si vzťah
@tesska41 trapilo by to aj mna, ale časom by som zabudla na to. Moj manzel tiez kedysi čakal dieta s bývalou , co doteraz nebolo potvrdene. Ale to je jedno akoze potratila a rozviedli sa. Tiez som sa dlho nemohla cez to preniesť. Ale uz som to hodila za hlavu. My mame spolu deti a to my staci a sme šťastní. Trapilo ma to zo začiatku, ale zbytočne som to prenasala do nášho vzťahu
@marickaaaa vďaka ❤
@tesska41 Myslela som si. Takže to, že ti to zamlčal, nie je pravda. Lebo ti to povedal. Priamo on sám osobne. Len ti to nepovedal skôr. Takže prichádza na rad otázka, kedy je vhodná doba na oznámenie niečoho takéhoto. Lebo na prvom rande asi nie. Ani na druhom, treťom... Ste spolu ešte ani nie 2 roky. Naozaj si myslím, že preháňaš.
@tesska41 nie, tvoj smútok ani hnev nie je adekvátny, máš dobrého manžela tak hľadáš problémy, vôbec to nerieš to je jeho minulosť a už si tým prešiel, možno sa aj trápil ale to nie je tvoja starosť, tebe ublížene nijak nebolo tak nemáš prečo cítiť smútok ani hnev s tebou to nemá nič spoločné
@marickaaaa čo ťa trápilo že čakal s bývalou dieťa??? Ja už ničomu nerozumiem 🙉
Na jednej strane chápem ze si sklamaná na druhej každý máme nejakú minulosť. Keď ste k sebe otvoreni, spýtaj sa ho prečo ti o tom nepovedal?. Rozhodla sa pre potrat ona? Poslal ju on? Dohodli sa ze to bude najlepšie pre všetkých?
Povedal ti to on alebo niekto cudzí.
Ak je ale toto jeho "jediná vada" určite by som unáhlené závery nerobila. Je to ozaj smútok a hnev len preto ze ti to nepovedal skorej alebo je za tým aj to ze sa vám dvom nedarí?
Ono sú veci kt sa druhí neradi "chvália" a dôvodov môže byť na to veľa.
Mne by to nevadilo.
Dobre žienky už bolo povedané aj z jednej strany aj z druhej, tým čo mi povedali pekne a pozitívne ďakujem, pomohlo mi to rozmýšľať inak a nad vecou, a už myslím nie je treba ďalších komentov a vôbec nie tých negatívnych, dik 😊
ahoj teraz mas asi zle obdobie ale aj to prejde,
tu spravu si sa dozvedela vo velmi zlom case , ale neboj to preboli ...niektore veci ja radsej ani vediet nechcem , a nie su dobre, aby to ta druha strana vedela ...
1. ako pisali baby - hanbil sa ti to povedat - ale dobre z toho je ,
A. to. ze ta velmi lubi a velmi si ta vazi-
B. ze je plodny :D
2. bud rada ze sa to stalo pred vasim vztahom nie pocas neho , to by ta uz zabilo ...
3. pride aj vase baby neboj sa , ked velmi tuzis po babatku, Boh ti ho da. verim tomu , ja som nemohla mat a teraz mam dve , kamoska cakali 10 rokov a teraz ma 3 zdravych chlapcov , dalsia kamoska mala asi 7 potratov a teraz ma dve zdrave deti a dalsia zena tiez asi 7 a ma dievcatko ..
Mas v Bozom pláne nejake miesto a len mu VER ...aj manzelovi ...bud trpezliva a mozno ked to uz ani nebudes riesit , tak vtedy to pride a bude to este lepsie ,
ja som uz bola na konzultacii na umele oplodnenie , a naraz mi meskali kramy , co mi gynekolog povedal ze ked by som normalne otehotnela bol by to zazrak , a nakoniec som bola tehotna , uz na tej konzultacii v Martine , si pamatam ako som prisla do kaplicky revala som lebo som sa nevedela od zialu pohnut dalej , a tam bolo bozie milosrdenstvo a nalepka , usmievaj sa a obrazok slniecka ... ...Boh ta velmi lubi a budes super mamka ...
@petkazamborska veľmi zlatá si ďakujem za pekné slová 😘 budem tomu veriť, ja viem že to raz príde veď ja si nezúfam v tomto, keď bude správny čas príde aj bábo, bolo to akurát zle načasované s tou informáciou, ale veď to si pochopila určite 🙂
Ja len.. ľudia môžu mať úžasný a skvelý vzťah, ale to neznamená že si povedia úplne 100% všetko.. aj dôležité veci sa častokrát povedia až po čase, keď je na to príležitosť, alebo nejaké okolnosti k tomu prinútia.. to ale neznamená že to zamlciaval, len proste to neriešil.. stalo sa, je to minulosť a už sa neodstane..
@jana_eyre_2 asi máš pravdu... nebolo to úmyselne len na to nebola príležitosť. Už to začínam vidieť inak keď nad tým rozmýšľam dlhšie.
@tesska41 možno je iba smutný z toho, keď si na to spomenie, k tomu pocit hanby, ktovie. Však mu to nevyčítaj a nekaz pekný vzťah, ktorý máte výčitkami.
Vieš keby dieťa má, roky ti ho tajil to by som nahnevaná bola, to by bol podraz a klamstvo. Ale toto nie. Však ti to povedal sám.
Žienky ešte raz, ja nič nekazím, medzitým už sme to stihli medzi sebou uzavrieť a povedať si ako sa ľúbime a sme radi že sa máme 😊❤ Toto je už len v mojej hlave z ktorej sa to pokúsim úplne vytesniť

A on ti to teraz povedal alebo si sa to dozvedela od niekoho ineho?
Mna by napriklad takato informacia asi nerozhadzala, ved je to minulost, mal nejake vztahy a je to jeho vec. Kontretne ti vadi, ze ti to nepovedal? Alebo, ze ti to povedal az teraz? Popripade, ze bola na potrate?
Navyse ty dieta mas tak co riesis. Rozdiel je v tom, ze oni si ho nenechali a ty ano. Pozri keby si ho nechali tak je dost mozne, ze by ste teraz neboli spolu.