Manžel sa do mňa urobil
Zienky,hrozne sa bojim ze ostanem tehotna.Manzel sa do mna vcera urobil aj napriek tomu ze som povedala ze momentalne sa na dieta necitim.Momentalne mam plodne dni,takze sa mohlo podarit.Boze,som taka nahnevana na muza.Povedal mi,ze preto to urobil ze ma lubi...och joj...
@cocolino234 však hlavne že sa narodi nie dalej im to nepali proste
@majo175 ano, ty robis dobre, ze nechces mat deti.. si absolutne nezrely a nevyrovnany jedinec, zaseknuty niekde vo veku 15 rocneho chlapca...
Pravdepodobne si nedostaval od rodicov, to co dieta pogrebuje a tiez ta otec neviedol k tomu, co znamena byt muzom a preto si nevyrastol...
A teraz si sa pripojil na toto forum a trollujes
Nejojkaj a bez po tabletku po.
@54tinka54 Tak ti poviem, 2x sme si povedali, ze ideme naostro a na prvu supu boli dve deti. A potom uz som ani nechcela, tak kondom. A raz ma muz prehovoril, lebo nam to teda 14 rokov fungovalo a je z toho tretie - neplanovane, necakane (a naozaj si nebol vedomy, ze by urobil nieco ine ako predtym). Tak teraz ma uz caka teliesko, lebo stvrte uz nedam😄
@lentak1223 no sranda s tým tretím 😄 možno že už vyšiel z cviku, keď ste po dvoch deťoch používali kondómy a zrazu že znova bez 😆
Tak nahnevaná by si nemala byť len na chlapa, ale aj na seba. Keď sa na dieťa necítiš tak sa pred tehotenstvom chráň. Necítiš sa na dieťa, ale sexuješ s mužom bez ochrany cez plodné dni? Logika level expert a ešte s takým chlapom, čo kašle nato, čo chceš. O mesiac tu bude téma nechcene som otehotnela, ale na dieťa sa necítim mám ísť na potrat?Už dnes si mala byt v lekárno po tabletku. Ella one ešte stíhaš ale či ešte zaberie hlavne ak už ovulácia bola je vo hviezdach.
Ked ta nerespektoval … tak tq teda ozaj riadne lubi… bohuzial len tabletkw Po Elleone.. ked chces kup si ju
@zoro9836 to je co za blbost? Su ak dobrovolne bezdetne manzelstva. Preco by mali mat vsetci manzelia deti? Na druhej strane nikto slobodny nema, vsak? 😆
@zoro9836 zaujimavy nazor. Podla mna je manzelstvo najjednoduchsie riesenie spoluzitia paru z pravneho hladiska. Deti s tym nemaju vela spolocne, pretoze ci sa dieta narodi mimo alebo v manzelstve, stale ma narok na rovnake vyhody od oboch rodicov.