icon

Manžel sa oholil. Prečo mi to neprezradil?

marsumka
28. mar 2024

Ahojte baby
Manžel sa oholil ale nemyslim si ze je to kvoli mne a pride mi to divne lebo on sa skoro nikdy neholi iba ked si povieme ze sa ponilujeme . Vcera ked si prisiel lahnut a vyzliekol sa ze si ide dat pizamo tak som videla ze je oholeny .. a klamal mi ze ide do roboty pritom nebol ..
trápne hláśky si nechajte pre seba .. dakujem

Strana
z3
demodun
28. mar 2024

@demodun no neviem, mne hneď príde na um Slovakboy 🤭😲

h2
28. mar 2024

@demodun 😅😲 Aspoň vidím, po kom ti "rozum behá". 😍

demodun
28. mar 2024

@h2 🤣🤣 ty si začala s Jánošíkom, aj keď aj tie vrkociky môžu byť sexi 😄

h2
28. mar 2024

@demodun Ale ja som myslela naozaj Jánošíka. 😊

zazrak1991
28. mar 2024

Mňa to naozaj mrzí ale mňa to hrozne pobavilo 😁 skúšam si predstaviť ako si s mužom povieme že sa pomilujeme 😁 nevieš to vaše dohadovanie opísať podrobnejšie? 😎 Neviem možno si to nemyslela tak ako to vyznelo ,ale prepáč , podozrievať chlapa z nevery lebo sa oholil aj keď ste si nepovedali že sa pomilujete....🤦‍♀️nemohla si sa ho opýtať keď už ťa to tak rozhodilo ?

h2
28. mar 2024

@zazrak1991 Možno takto: "Bude dnes niečo? Mám sa oholiť?" 😁

mercy13
28. mar 2024

Neviem,preco sa autorke vysmievate, ked zena ma tusaka, tak tam bude nieco, zeny taketo veci proste vycitia... Ked sme mali s manzelom krizu, a nemali sme sex dlhsie, podozrivo casto sa holil tam dole, ked pred tym sa holil pomenej... A podozrivo mal len nejaku velmi dobru kamosku, ktora mu rozumela v tejto tazkej zivotnej etape... Dobre som vedela, ze o co ide, aj ked to dodnes popiera...

demodun
28. mar 2024

@h2 ja viem, to len ja mám také divné asociácie 😲😲🤭

h2
28. mar 2024

@mercy13 Ale my sa autorke nevysmievame. To, že sa v tejto diskusii aj bavíme, predsa nie je výsmech autorke.

lubkavargova1
28. mar 2024

@fido69 to je slovo "ošoriť" - dať do poriadku, niečo upraviť...to používame my na východe takéto slovo....niečo ošoriš.....ale pointa je to, že sa dal do poriadku, skryva mobil, s autorkou komunikuje malo a vyhybavo....takze ona velmi dobre vie kolkata bije...

fido69
28. mar 2024

@lubkavargova1 Ďakujem za vysvetlenie. Konečne som ho našiel v novinách "Sečovce Inak" a význam sedí. 😉

evkakorcek
28. mar 2024

@marsumka ja to stále ale nechápem. To keď nie ste oholeni, tak čo potom večer v posteli robíte? Ja s partnerom vôbec neriešime ochlpenie. Je to také ako má byť. Aj po počas dňa mi tam pochmatra 😂 . Keby sme kvôli tomuto nemohli mať sex. Tak fakt neviem čo by som robila. Stačí oholiť "bikiny" aby netrvalo, keď sa ide plávať, alebo opaľovať......
Podľa mňa je toto u teba dosť radikálny úsudok. Ale zas môžme aj konštatovať, že keď sa holiť iba keď sa idete intímne zblížiť a teraz ti spravil nečakane. Tak naozaj by som zbystrila. Ale však sa porozprávajte. Tu nie je o čom....
Ale aj tak mi to hlava nebere, skrývať pod perinou keď nie som oholena 🤔

greywolf
28. mar 2024

@marsumka a ty sa holis vzdy len kvoli nemu? Predpokladam ze aj pre seba. 🙂

zobaka
29. mar 2024

to nemal robit, ked ste neboli dohodnuti 😀

walentina7
Odpoveď bola odstránená
fido69
29. mar 2024

@greywolf Prečo by sa človek holil sám pre seba?
Ženy sa holia, pretože chcú byť krajšie než iné ženy a chlapi sa holia, aby sa páčili ženám. 😉

h2
29. mar 2024

@fido69 Ja sa holím aj sama pre seba. Neviem si predstaviť, že ak by som nemala partnera, tak by som to nerobila.

fido69
29. mar 2024

@h2 Nepovedz mi, že si holíš ohanbie, keď nemáš sexuálneho partnera. Teda len tak pre strýčka prihodu... 😊

h2
29. mar 2024

@fido69 No ja partnera mám, ale aj keby som nemala, nezniesla by som tam chlpy. A vlastne ani nikde inde. A myslím, že tak to má väčšina žien. Nejde len o estetickú stránku.

ivik4
29. mar 2024

@fido69 toto je vtip Tato otazka? Mnohe z nas by sme sa holili komplet aj bez partnera. Vela zien sa tak neciti dobre a hnusy sa im to, vadi im to. Aj mne 🤢 Ci tomu veri Janko Hraško je odveci. Bodka

fido69
29. mar 2024

@ivik4 A Janko Hraško tomu neverí? On to kontroluje? 🤔

anketkarka
29. mar 2024

@ivik4 však vysvetlil ako to majú chlapi. Aj v príspevku išlo o chlapa. Podľa autorky má ten jej rovnaké nastavenie, a preto si to všimla. Je jasné, že nie je ona tá žena, pre ktorú to urobil.
@autorka prepáč, že sa pod príspevkom bavíme. Je to necitlivé, ale nič iné nám neostáva, lebo tu Ti nikto nevie nič rozumné poradiť. Ty si to sama musíš riešiť s tým svojim. Nevera je sviňa.

domkakvet
29. mar 2024

@marsumka oholil sa a klamal, ze ide do roboty, odpoved je jasna, bude v tom niekto.

demodun
29. mar 2024

@fido69 neviem u mňa ešte na kontrole nebol.
A samozrejme, že sa holime pre seba, pre ten pocit 😉

januska12323
29. mar 2024

@fido69 neviem ktorá žena sa holí len kvôli chlapovi. Také blbé nie sme, im stačí keď sa žena vyzlečie chlpy nechlpy.

fido69
29. mar 2024

Ďakujem za príspevky. Opravujem si v pamäti - ženy si ohanbie holia len kvôli sebe. O chlapa tam nejde. 😉

miska1997
29. mar 2024

@marsumka Keď nieje oholený, myslíš že ťa nemôže podviesť ? 😱

Strana
z3