icon

Manžel sa rád pozrie na peknú ženu

10. júl 2023

Ahojte. Prosím, upokojte ma.
Mám pred 40tkou, dve deti, mám asi 10kilovu nadváhu (165cm a 73kg), sme s mužom spolu takmer 20 rokov. Manžel je vyrysovaný fešák, ja roztrasena celulitída. 🫣
Keď sme niekde napr. v obchode a prechádza pekná žena, prezrie si si odspodu hore, odzadu dopredu. 😅 Akoze nerobí to okato, ani slintavo, ale obzrie si ju. Viete si predstaviť moje sebavedomie...
A teraz otázka na Vás. 🤣 Aj Vaši chlapi to robia? A hlavne ma zaujímajú skúsenosti žien, ktoré sú ozaj pekné a sexi, či aj napriek tomu, že sú krásne, tak sa pozrú aj Vaši chlapi po peknej žene?
Robím sa, že to akože nevidím a mužovi nič nevyčítam, ale vnútorne ma to zožiera. 😪 Viem, že vždy sa nájde krajsia a lepšia odo mňa, ale najradšej by som bola, keby mal manžel oči len pre mna. Aj napriek tomu, že nie som žiadna krásavica.

Strana
z8
kp7333
15. aug 2023

@barborachors a presne to si autorka musi uvedomit, ze v prvom rade musi mysliet na seba, vazit si samu seba a potom na zvysok rodiny.

retatka
Autor odpoveď zmazal
autor
15. aug 2023

@kittykat22 áno, stačí mi na krátko, aby som sa naučila, ako cvičiť a neublížit si.

autor
15. aug 2023

@kp7333 presne tak, máš pravdu, nemyslím na seba a ani sebavedomie nemam

autor
15. aug 2023

@barborachors
@retatka
Možno som to len teraz začala vnímat intenzívnejsie, možno on to teraz prejavuje viac najavo, fakt netuším. Fakt je ale ten, že mi to vadí.
Ako mám reagovat, keď nastane taká situácia?

bbshop
15. aug 2023

Nepýtaš sa to síce mňa, ale podľa mňa skús sa začať správať rovnako .. je to možno detinské si niečo vracať, ale musí pochopiť aké to je nepríjemne. Nehovor nič na to čo on robí, tvár sa, že si nad vecou..ale rob to isté. Okomentuj pekného chlapa (ideálne spomen niečo čo práve tvoj muž nemá alebo je to jeho nedostatok)..je to hnusné, ale existuje porekadlo "na sprosteho len sprosto".. možno dostane studenú sprchu

autor
15. aug 2023

@bbshop keď na to nebudem reagovať, on bude spokojný, že to robí nenápadne a že nič nevidím

bbshop
15. aug 2023

A keď na to reagujes má ťa za hysterku.. nereaguj iba mu to vráť..nech aj jeho to trošku zabolí čo robí..ochutná vlastnu medicinu

fineta
15. aug 2023

Vôbec nič zlé nevidím na tom, že sa pozrie na peknú ženu. Pokiaľ na ňu nežmurka, nedajboh, neflirtuje s ňou. On ti nesluboval slepotu, ale vernosť, žena. Radím ti, popracuj na sebadôvere, pretože sa ničíš, muž to cíti a posledné, čo potrebuje vedľa seba je zakomplexovaná polovička. A vieš koľko krasotiniek je podvadzanych a ani mozno netušia? Ono to nie je až tak celkom o povrchnej krase, ale celkovej kompatibilite dvoch ľudí. Vtedy je potreba slintať nad druhou/druhým nulová.

mane01
15. aug 2023

Kazdy sa pozrie. Chlap aj zenska… no a? Vsak na to mame oci… zas je trapne, ked je to okate… ale tak nie kazdy zrejme vie byt diskretny. Na druhej strane, popracuj na sebe, ked sa budes sama sebe pacit, nebude ta trapit, ci muz kukne obcas na inu.

simca06022011
15. aug 2023

@mane01 ono okate.. ked zena ma oci na stopkach a selduej ci sa po tej zene co ide okolo chlap pozrie, tak to nejde pozriet "neokato" :DD aj keby len kutikom oka sa pozrel tak si to vsimne :D

lalilla
15. aug 2023

Co ja viem asi si obzrie ale nerobi to okato resp ja si to ani nevsimam uprimne. Dokonca ked ide daka kocka okolo este mu poviem ci videl jaka pekna zena presla aj na chlapa to ale bezne poviem.
Som typ ze ked mam co pochvalit pochvalim.
Skor by si mala zapracovat na svojom sebavedomi, ale zase si nemyslim ze je ok aj tvoj muz okato a slintavo okukuje kazdu suknu

autor
15. aug 2023

@simca06022011 áno, presne ako si napísala, mám oči na stopkách a sledujem nenápadne,či sa pozerá na ňu 😬

kvetinka75
16. aug 2023

áno čítala a odpovedala som. Každý chlap sa obzrie za ženou, ktorá ho zaujme. Takisto aj žena sa pozrie za mužom, ktorý ju zaujme. Tu nejde o teba a kilá. Problém je v tvojej hlave.
A aby žena sledovala každý mužom pohľad, kde sa pozrie a či sa neobzerá, to už je trošku choré

pipistrel13
4. okt 2023

@ckocka 😂som sa zasmiala,som v rovnakej kategorii😂

rebekamarcusko
4. okt 2023

Ja som asi mimo,ale ja keď vidím peknú ženu, mu ju ešte ukážem,nech sa pozrie😂

tiezjedna
4. okt 2023

@autorka neviem, či som krásna a sexi, ale pohľady cudzích chlapov evidujem pravidelne, a to už mám tiež 40+. Občas si hovorím, že by si niektorí zaslúžili cez tlamu, pretože často vedľa nich stojí ich partnerka, v horšom prípade tehotná a oni čumia fakt okato🙄 Je mi trápne za tých chlapov... Nemám ani nadváhu, ani roztrasenú celulitídu, to je pravda, ale rozhodne sa o seba nestarám preto, aby som upútala pozornosť cudzích chlapov. Tá je mi popravde úplne jedno. Ak ma už nejaký mužský názor zaujíma a záujem lichotí, tak sa týka výhradne môjho manžela.

modrykolibrik
4. okt 2023

Ja ti poviem tak ze moj sa pozrie na akukolvek zenu a iba zhodnoti aka je ale jemu sa ziadna okrem mna nepaci 😂 nepacia sa mu chude, zmachlene, a ani tucne a nenamalovane ho vyslovene odpudzuju. Ma oci len pre mna a stale mi hovori aka som sexi a uzasna. Kazdy den mi chvali oblecenie, pafum, kabelku, uces atd. Ja osobne sa vidim hrozne kriticky ale zas po mne sa iny muzi obzeraju ale ja si ich nevsimam. Ja mam oci len pre mojho 😍

autor
4. okt 2023

@modrykolibrik tak by to malo byť. Aby ostatné ziarlili na Teba, nie Ty na iné ženy v mužovom okolí 👏👏👏

autor
4. okt 2023

@tiezjedna to je krásne 🥰

autor
4. okt 2023

@rebekamarcusko možno preto, že Ti manžel dáva najavo, že si pre neho jediná ♥️

rebekamarcusko
4. okt 2023

Mali sme všelijaké problémy v manželstve, ale toto som nikdy nebrala tragicky,ze sa chlap pozrie na ženu.

kittykat22
4. okt 2023

Autorka ako sa mas? Nieco nove?

autor
5. okt 2023

@kittykat22 mali sme veľké hádky a veľa sme sa rozprávali. Odvtedy sa manžel zmenil a teraz prežívame pokojné obdobie lásky. A ja som prestala striehnuť a sliedit, cítim sa milovana a ziadana. Uvidíme, ako to bude pokračovať. 🙂

ikuska27
5. okt 2023

Jasné že sa pozrie..ešte aj mne povie, že je pekná, že má pekné to alebo hento....pozriem na neho, pregúlim očami, usmejem sa ale nechám to tak .tak isto ma upozorní na to, ak vidí pekného chlapa...že to by bolo niečo pre mňa...😄

kittykat22
5. okt 2023

oooo blahozelam k zmene! dobre ze ste to riesili 🙂 Nech sa vam dari

Strana
z8