Manžel si písal s jednou babou. Vraj by ma nepodviedol
Ahojte.Potrebujem počuť názor.S manželom sme spolu 15rokov.Predvcerom som zistila že si písal s jednou babou,čítala som diskusiu.Boli tam veci ako čo mala na obed,kedy ide pre dcéru a že rád by sa s ňou stretol a prešiel pokecal.Písal si s ňou len keď bol v práci,následne diskusiu zmazal.Povedala som mu že viem o tom.Nechcela som sa s ním o tom baviť osobne,tak som sa prechádzala.Stale naliehal že mi vysvetlí čo je vo veci.Nechcela som,ale samozrejme domov som sa musela vrátiť.Mame deti.Vecer začal diskusiu,že v živote by ma nepodviedol,keby chcel urobí to dávno,len že si spolu sadli a má ju ako butlavu vŕbu(hmm poznali sa týždeň).Ok padlo potom s jeho úst,že rozmýšľal či to má medzi nami zmysel.Samozrejme hneď som sa rozplakala a odišla s rozhovoru.Prišiel za mnou a rozplakal sa že má veľmi miluje a nevie si predstaviť život bez mňa,že som pre neho všetko,viac ako jeho rodina....ale takúto myšlienku už má v hlave 2roky(či to má zmysel).Porozprávali sme sa.Samozrejme som celú noc nespala.Rano som mu povedala že sú dve možnosti,teda že sa pokúsime byť spolu viac,len my dvaja,alebo sa ja odstahujem nazad do rodného mesta.Zase sa rozplakal .Baby ja už som dve noci nespala,nejem,je mi zle,do toho silná menštruácia, ktorá mi v noci začala (mala prísť až neskôr). Povedala som mu že ja som v živote nerozmýšľala nad tým či to má zmysel a toto ma veľmi ranilo.Milujem ho ,ale mám taký v hlave bordel,že začínam ja už uvažovať či to má zmysel.Samozrejme začal,že on to tak nemyslel a vety tipu:Neviem prečo som to povedal.Tak som to nechcel povedať atď.Ja som mu len povedala,že proste v tom návale emócií povedal pravdu,tak nech nezahovara.Povedala som mu že ma to moc ranilo a bude sa musieť posnažiť získať si opäť moje srdce momentálne,keďže je to čerstvé.Neviem naozaj ako to brať.Stale mi je len do plaču.
PS: prepáčte za chyby píšem z mobilu a nejde mi to ukázať na celú plochu mobilu
@panelacikova nesadla som mu na lep a presne ako si to napísala tie veci pre mňa boli len bla bla bla.Preto som mu povedala,že teraz rozmýšľam ja nad tým či to má zmysel,že potrebujem čas a on bude potrebovať sa snažiť aby si získal opäť moje srdce.pretoze momentálne sa cítim asi tak akoby to ten rozchod naozaj bol.Vraj uvažoval či to má medzi nami zmysel,ale nikdy neuvažoval aké by to bolo nebyť s nami hlavne so mnou.
Butlavu vrbu mu mohol robit kamarat ked nie ty. Nie daka pekna single matka. Zrazu mas krasny usmev hmm
@miadi bolo proste že sa napr.nerozpraval,potom bolo dobré,potom zase nejaký výkyv,zase dobre.Aj som mu navrhla nech ide za kamarátom do Nemecka pracovať, uvažoval najprv nad tým,potom povedal,že nechce,lebo si nevie predstaviť byť bez nás
@miadi ako ja mu nezazlievam aj ja som mala kamaráta ktorému som mohla povedať všetko ale nie po týždni čo sme sa poznali.Samozrejme to vytiahol,ale hneď som ho stopla,že ok máš s nej motýliky v bruchu,je to krásna baba ,ale ja som nikdy nepremýšľala nad tým či to má medzi nami zmysel a ani ma to nenapadlo.Je proste pravda že sme 15 rokov spolu a až raz sme boli spolu niekde na wellness,proste ja rodičov nemám a jeho rodičia keď si vezmú deti tak na jednu noc.Možno to je chyba
Prišla si mu na to, tak sa teda priznal. A problem samozrejme v tebe (malo sexu, asi ho uz teda neľúbis a podobne keci) tak si chudacik zvysoval ego s inou...
Uprimne, mimo tejto boli určite aj ine, len o tých ty nevieš. Ako sa vraví, co oci nevidia, srdce neboli.
Je na tebe ci mu toto všetko odpustis, a pôjdete nejako ďalej alebo to ukončis.
@lienka.7 ako som písala sme spolu doma čiže viem kto mu píše,kde je atď.Ale teraz začal robiť mimo domu a do toho táto baba a oheň na streche,ale zase môžem jej byť vďačná aspoň sa vyplavili veci na povrch.Aj som premýšľala ,že nemusela som mu to hneď povedať a len sledovať čo sa bude diať
Nechcem sa s tebou hádať.... ale určite mu 24/7 nesedis za chrbtom. Keby tomu tak bolo, tak asi toto nerobi , hm?
Mozno aj to je problem ze ste stale spolu nie si mu vzacna. Mala by si ist ty niekde na wellness sama deti nech mà on . Sup nieco si bookni teraz nema sancu ti to nedopriat.
No ja by som urobila úplne opak, strčila mu deti do rúk a ja by som šla popremýšľať niekam na týždeň, či to vôbec má ďalej význam.
@lienka.7 posledné dva roky sme naozaj spolu 24/7 ,keď ide cvičiť (posilňovňu máme dolu v bytovke) telefón má doma
Len ho neposielaj prec, to akoze co ma byt? On si pojde oddychnut na tyzden, dva ku kamaratovi a ty budes kmitat okolo jeho deti a premyslat kde on je a s kym???? To co bol za blby napad???? Len ho zaval robotou v domacnosti, s detmi atd nech nema cas na blbosti. A nieze on si pojde oddychnut!
@zooeynka ja ho neposielam,to on povedal a v zápätí to vzal späť že je to blbosť,lebo vie čo máme doma a aké je naše druhé dieťa náročné,čo sa týka psychiky
No držím každopádne palce hlavne tebe, aby si sa z toho všetkého nezosypala. Pomáha ti doma? Upratuje, vari? Lebo ma asi veľa voľného času pri dvoch deťoch, keď ma kedy chodiť po diskotékach.
Ani sa mu nečudujem keď ste vkuse na seba nalepení , ako píseš keď je pravda …Veď si sa mu zunovala.Každý musí mat čas pre seba .Tak ako on aj ty .Výhrad si 2* v týždni čas len pre seba,odkomunikuj si to s ním .A tiež by som sa zobrala niekde na víkend ,deti mu nechala a premýšľala či to má význam .A nezabudni ten kto chce ,si nájde čas ako a kedy podviezsť .Takže tým jeho rozprávkam never .A to ,že mobil je doma .Vieš kolko mužov má dva mobily 🙂
aha, tak to je trošku iné kafé teraz, keď si to doplnila. no žiarlila by som aj ja, nebolo by mi všetko jedno a nie nie je to kóšer. klame Ťa, keby bola iba kamoška nemaže to... no tak teraz je to na tebe ako sa k tomu postavíš. čo máš v pláne robiť ? chceš konfrontovať aj ju ?
Je mi ľúto, čo prezivas. Je to obyčajný somár. Ty nechoď prec, ani on nech nejde preč, lebo ak on odíde, zase ho to bude ťahať k jeho múze a Ty si to doma môžeš hodiť s dvomi deťmi na krku.
Ja by som mu asi dala šancu. Keď sa trošku upokojis, sadnite a ujasnite si, čo sa musí zmenit, aby Vám to klapalo. A vyskúšajte opäť spolu fungovať. Možno to len posilni Váš vzťah.
Každopádne, obdivujem Ťa, aká silná žena si a aký triezvy pohľad máš na to všetko. Si Ťa ani nezaslúži. 😔
Držím palce!
Ja nehovorím, že máš ísť preč a písať papiere na rozvod. Ale aby mu to tak ľahko neprešlo... Že povie pár vyznaní a bla bla..
Ak pôjdeš na chvíľu preč, uvedomí si hmatateľne možno, keď bude reálne bez vás, že aký je debil.
@banderaska29 ju nebudem konfrontovat neviem aká iná komunikácia tam prebehla.viem len o jednej.viem len s tej konverzácie že ona je rozvedená,jej malá to zle znáša a ex jej robí naprieky.
@annamalaga pomáha doma zo všetkým aj varí si sám
@retatka on má 3mobily a všetky sú doma.teraz je to tak že čas na seba mamy nakoľko som doma,deti v škole a on v práci
@banderaska29 a vraj sa bál že by mi to ublížilo že si takto píše a bla bla bla
@ankare ďakujem veľmi pekne za krásne slová ❤️ pred deťmi to nedávam na javo tak si poplacem aspoň v noci.dnes je celý deň služobné preč zo šéfom tak som zvedavá čo spraví keď príde domov.
Aky citlivy muz. On sa bal ze by ti to ublizilo. Tak namiesto toho aby s tym prestal to radsej priebezne mazal. Fakt sa mi rozum zastavuje nad muzskymi "argumentami".
len či so šéfom 😀 ja by som mu neverila už ani nos medzi očami
@joesvk asi máš pravdu.Len ja sama nikam nechcem to by som mala ešte horšie depky.Aspoň takto s deťmi cez deň prídem na iné myšlienky.
Lebo je úprimný a povedal Ti ako čo cíti. Úprimne, keby ťa chce motať, tak ťa motá, ale on ti otvorene povedal ako sa cíti. Čo myslíš, prečo? A asi mu chyba taký záujem, keď potrebuje "butlavu vŕbu". Myslím,.že.odchod nie je riešenie, lebo podľa mňa máš milujúceho muza pri sebe. Skôr rozmýšľaj, ako tráviť viac času spolu a ako si dať vzájomne plnú a úprimnú pozornosť. Držím vám palce
@zooeynka začali si písať asi si myslím nejak v pondelok 19 po tej diskotéke a stopla som to v utorok
@panelacikova to viem že áno lebo je v novej práci a viem že mu zákazník volal že dnes má byť v Brne a šéf musel ísť s ním aby ho zaucil
autorka - šiel tam na otočku alebo na noc? a šéfa poznáš osobne? a zákazník volal mužovi? zákazník? no dobre.... 🙂
@cicuca ďakujem.Tiež som mu povedala že mne chýba ten pocit byť sami niekde inde proste len mi dvaja a možno toto je tá chýba,že vlastne nikdy nie sme sami.
@panelacikova na otočku,šéfa poznám ,áno zákazník a Čech bola som pri kontaktovaní

Tak potom je dobry herec.
@panelacikova Lebo 2r sa hrat na stastneho vo vztahu je dost vykon. Autorka Asi ho az tak dobre nepoznas ked vie svoje city tak dobre maskovat.