icon

Manžel si píše s inými ženami

miska6868
16. jan 2023

Ahojte ,

ako by ste riešili keby ste zistili , že manžel si píše s inymi ženami na instagrame? Kokekutuje s nimi , pýta si od nich nahé fotky pŕs za finančnú odmenu ……
Rozhovor s ním pomôže vždy len na krátky čas .

Ďakujem za vaše názory

Strana
z2
zejdlikova
17. jan 2023

@miska6868 preboha no ja by som v momente takýto vzťah ukončila to je choré...deti nedeti musíš sa starať aj o svoje psychické zdravie a svoj život nie iba o deti 🙂 raz z toho bude určite zle aj im keď sa to dozvedia

megan777
17. jan 2023

Preboha ziveho to je uchyl a Ty mu nestacic no nech ide kade tade,u mna by hned skoncil a to za dverami

joja101
17. jan 2023

Asi tak nejak. Ako ja by som sa nemohla nechať takto ponižovať. Je to absolútna neúcta z jeho strany a tak isto ani aj nerešpektovanie tvojej osoby. Takého človeka si po svojom boku istotne nezaslúžiš

lienoccka85
17. jan 2023

Toto by bolo bud alebo, nic medzi tym, neviem akoby som zila pri chlapovi ktory robi nieco taketo, to by bola moja dovera uplne s prepacenim v prdeli, nevedela by som mu ani pusu dat.

janamoto78
17. jan 2023

@miska6868 to je manžel? Načo ti je také decko?

annamarin
17. jan 2023

Pytaj ho aj ty peniaze, ked ta bude chcieť vidieť nahú. Možno sa odnauci. 😂😂😂😂😂

pikachu999
20. jan 2023

@miska6868 že rozhovor 🙈 skúšala si ho už kopnúť do riti a nájsť si niekoho normálneho?

ifava
20. jan 2023

@annamarin a este by som mu aj riadnu prirazku pripocitala. Neviem, u mna by taky chlap okamzite klesol na tolko, ze uz by som s nim do buducna nechcela nic mat, pokial si nevie vazit a nestaci mu to, co ma doma

vieronika14
6. jan 2024

@miska6868 urcite sa nezmeni, vlastna skusenost

metoyou4
10. apr 2024

@miska6868 no myslím,že pri tom sa ukája😔,je to des a on má úchylku.Možno liečenie mu navrhnúť.

Strana
z2