Manžel si stále vypisuje so ženskou z pokecu
Zistila som, že môj manžel chodi na pokec. Máme spolu malé dieťa, som na MD. Píše si tam už 3tí mesiac v kuse s jednou ženou s nasho okresu. Bežne o našej rodine, čo robil v práci, proste celodenný režim. Nonstop v kuse sú v kontakte. Celý deň aj v noci. On chodí na kamióne takže je malo doma. Raz keď bol doma, tak som mu videla upozornenie na telefóne, ale nepovedala som mu nič. A tak som si to musela preveriť. Mne neodpisuje cez deň, prečítané a žiadna odpoveď, s nou v kuse nonstop. Dokonca mu nikeedy ona nepriamo vyčíta že sa jej malo venuje.
Som z toho zronená, neviem ako ďalej konať. Dôvera je fuč, a ja ho ľúbim. Doma sa tvári že je všetko v poriadku. Len sa mu nechce velmi komunikovať. Ja sa snažím, zaujimam sa o neho, teším sa na neho a on mi urobí toto. Uz ani malému sabtak nevenuje ked pride domov, len mobil v ruke. Ja to už beriem ako malú neveru
Viem ze tebe nie je vsetko jedno. Nechcela by som byt v tvojej situacii a snad ani nebudem ale jeho reakcie ma”bavia”. Zasnem ako moze mat jeden “muz” takyto pristup. Ja by som toto ale netolerovala.
Na teba vyhovorky a jej vsetko ok?
Tam isto nie je len pisanie si. Inac by nemal probolem to ukoncit. Ale jemu je to este jedno? A pauza? Pfuuuu. Daj si pauzu tak akurat ty.
Tu sa jedná už o neveru, možno ešte zatiaľ nie fyzickú, ale psychickú z ktorej sa časom ta fyzická vyvinie... Podľa toho čo píšeš, manžel nemá záujem o rodinu a nie je ani rodinný tip, keďže mate malé dieťa a jemu sa nechce s vami tráviť čas. Malá by som už stopku pred očami, toto nie je dobre co robí. Sadni si s ním, v kĺude skúste vykomunikovať vzniknutú situáciu a daj mu na výber, bud ty a dieťa alebo cundra!
Veď keď s tou chuderou bude žiť, platiť účty, vychovávať jej deti, riešiť choroby deti ( cudzích), aj ona sa mu zunuje. Zas bude hľadať inú, alebo sa bude chcieť vrátiť k svojej terajšej. Neviem čo si tí chlapi myslia, každá lepšia, krajšia, než tá jeho zákonita🤦♀️ . Niektorí na to časom prídu, tí hlupejší nikdy.
Obdivujem ťa, že to chceš riešiť s chladnou hlavou. Ja by som sa neudržala. To by bola scéna akú ešte nezažil. Ale ja som žiarivá 🙈
Urob jemu aj jej hanbu kde len mozes - po dedine kazdemu to povedz tam kde ona byva, nenechaj to len tak, nech si aj vdaka nej jej podobne zeny uvedomia, ze je rozbijacka rodin s detmi. Dokazes to? Poziadaj o pomoc aj kamaratky, urcite ti pomozu. Ak vies jej ID tu na MK, tak daj ho nam vsetkym. Dame ju na pranier - klietka hanby.
@majkabambulik takto sa to riesi asi na dedine, ale ludia s nejakou urovnou nemaju potrebu prepierat svoje spinave pradlo na verejnosti. Urcite sa ziadny, ani ziadna z toho nepouci 🤦♀️
@majkabambulik 🤦🤦🤦
Pokec ešte funguje???🤣. Mne pokec zmenil život. Niečo podobné som zažila 15 rokov dozadu. Ex si tam začal vypisovať s tínegerkami a skrz jednu sme sa rozviedli. Vlastne som teraz pokecu i dotyčnej vďačná. Taký čo si toto dovolí robiť tak ten ešte nemá všetkých pokope. Držím ti palce nech ti to všetko dobre dopadne k tvojej spokojnosti.
@dominikamacakova A na čo by sa ponižovala scénou? Mne by bolo pod moju úroveň robiť niekomu scénu. Ak niekto sklamal moju dôveru, podrazil ma tak ma to zraní a keď mu to oznámim v kľude, že má to zranilo a odídem, je väčšia pravdepodobnosť že ho to bude aspoň trochu mrzieť , ako keď bude robiť slzy, vytykat, vyhrážať sa alebo prosíkat. 😉 Treba si najskôr vážiť samu seba, potom si ma budú aj druhí. 😉
Tá žena musí byť iná mrcha 🤣,ale veď taký chlap ako ten tvoj zrejme presne toto potrebuje(,potešiť chudáčik,vyrajcovat a pomaličky namotať aby sa jej postaral o deti,-ona nemá čas,lebo je non-stop na love😁) ....ak teda aj tu číta,tak pozdravujem!!!Zabezpečuje rodinu cez nešťastie druhých.Ach dúfam že tvojim okrem takého,,otca"nič v živote chýbať nebude 🙏🍀
Ja by som už riešila len rozvod a deti. Nehovorila by som mu o tom nič, nech sa prekvapí.
S mužom by som už nekomunikovala, neriešila. Načo?
Nestratila by som s ním už ani slovo.
Škoda, že si tej žene napísala, len sa na tom odbavila.
@vikiki29 presne takto brával aj môj ex tie čo pozhanal na pokeci. A tak isto sa ta skrz ktorú sme sa nakoniec rozviedli dušovala že neprestane keď on neprestane🙈🙈🙈. A veru že prestala keď zistila že má treba vyplatiť a aj alimenty platiť a hlavne trenky prať a starať sa. Došli prachy ,došla láska👍
@linki90 vieš...stále bolí nevery...len inak sa k nim človek dostal...teraz je to jednoduchšie...a tak ide len o svedomie...lebo príležitosti je veľmi veľa....chudery boli sú aj budú...len nástroje na zvádzanie sa vylepsuju
mozete aj modre z neba zniest,niektori chlapi to proste maju v krvi,zit flirtikmi,romanikmi natriasat sa pred zenami,asi im to dviha ego ...a vzdy zaberu len take kategorie ako je on sam,u normalnej baby nemaju sancu
@mbta nie iba niektorí....každý chlap je samec...lovec a robí mu dobre keď ho ženy obdivujú...nenájdeš jediného chlapa ktorý by to v sebe nemal...aj tvoj...aj môj...ide o prístup k tymto chlapskym záležitostiam.

Buď rázna aj keď ho máš stále rada ale toto nedovoľ so sebou robiť.. Ten chlap si ťa nezaslúži ani vaše dieťa si nezaslúži a časom si to uvedomí ak nie, jeho chyba nedovoľ toto.. Nech sa zbali a odíde, alebo nech pošle tú ženskú ktorá nemá chrbtovú kosť do čerta!!! Hanba jej... Lebo takto sa chovajú len flandri s prepáčením... Stalo sa mi podobne...